tam denk getirmişsin hayatım ya süpersin..
bende foto ayarıyla oynadığını düşünmüştüm ama mavi siyah sana acayip yakışmış tatlım yaa düğünde kullanabilirsin aslında tüzünü acayip enerjik canlı havalı ve sempatik göstermiş herkeste güzel durmaz bu saç sert gösterir.. bu arada sayışım değilim ben artık 3 ay oldu esmer oldum :kedi: çikolata kayfe saçlarım şuan sositososito
aaaaaaaa ben o halini görmedim kısss ama eminim oda yakışmıştır:jeyyar:yaaa aslında çok istiyorum mavi siyah yapmayı ama ben saçımla çok oynayan biriyim tekrar dönüşü olmuyor iki sene önce açtırdım saçımı yaktım hala saç uclarım yanıkeyvahedigeldismilekahveye boyadım siyah kdr koyu sayılmas ama daha iyi oldu bakalım koyu kahve yapcam gibiiii düğünden önceaklinialirimsmileayrıca begenmene sevindim datlummmmm bana güzel fikir oluyor düğünden önce sositososito
neeemcik repin icin cok tsk ederim canim ii aksamlar hepinize
hoşbulduk tatlım kendimi araştırmaya verdim:) şimdide başka topiklerde geziyorum :)
kafayı bozdum tamamen :)
göğüs sıkılaştıran ve küçülten krem arıyorum :)
göğüs sıkılaştıran ve küçülten krem arıyorum :)
kaydirigubbakcemile3kıs hani bana vercektin yarısınııııı küçültmene gerek yokkiikaydirigubbakcemile3bu arada bu forumda baya gördüm öle kremler varmış işede yarıyor diyorlar bak bakalımmmmmmmmmmmmmmmm ama fazla küçülmesin ya büyük olanı güzle oluyor yafffffffffaklinialirimsmile:jeyyar:
kizzzz ben veririm sana alll anacim dükkan senin kaydirigubbakcemile3
ama pişman olupta iade etmek istersen almam hee :)
:) zayiflayinca kücülüyolar allahtan olumunekankayizsmile
43 kiloya düsersem tamamdir :lepi: