Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

tam denk getirmişsin hayatım ya süpersin..
bende foto ayarıyla oynadığını düşünmüştüm ama mavi siyah sana acayip yakışmış tatlım yaa düğünde kullanabilirsin aslında tüzünü acayip enerjik canlı havalı ve sempatik göstermiş herkeste güzel durmaz bu saç sert gösterir.. bu arada sayışım değilim ben artık 3 ay oldu esmer oldum :kedi: çikolata kayfe saçlarım şuan sositososito

aaaaaaaa ben o halini görmedim kısss ama eminim oda yakışmıştır:jeyyar:yaaa aslında çok istiyorum mavi siyah yapmayı ama ben saçımla çok oynayan biriyim tekrar dönüşü olmuyor iki sene önce açtırdım saçımı yaktım hala saç uclarım yanıkeyvahedigeldismilekahveye boyadım siyah kdr koyu sayılmas ama daha iyi oldu bakalım koyu kahve yapcam gibiiii düğünden önceaklinialirimsmileayrıca begenmene sevindim datlummmmm bana güzel fikir oluyor düğünden önce sositososito

aaaaaaaa ben o halini görmedim kısss ama eminim oda yakışmıştır:jeyyar:yaaa aslında çok istiyorum mavi siyah yapmayı ama ben saçımla çok oynayan biriyim tekrar dönüşü olmuyor iki sene önce açtırdım saçımı yaktım hala saç uclarım yanıkeyvahedigeldismilekahveye boyadım siyah kdr koyu sayılmas ama daha iyi oldu bakalım koyu kahve yapcam gibiiii düğünden önceaklinialirimsmileayrıca begenmene sevindim datlummmmm bana güzel fikir oluyor düğünden önce sositososito

evet dönmesi zor oluyor işte tatlım eyvahedigeldismile rica ederim gerçekler:kedi: hadi iyi geceler canım ben çıkar :eek:

hg oskecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)iygeceler twety cnm bnm:)

neeemcik repin icin cok tsk ederim canim ii aksamlar hepinize

hoşbulduk tatlım kendimi araştırmaya verdim:) şimdide başka topiklerde geziyorum :)
kafayı bozdum tamamen :)

hoşbulduk tatlım kendimi araştırmaya verdim:) şimdide başka topiklerde geziyorum :)
kafayı bozdum tamamen :)

ehuhueu bende bi derdim bölümüne baktım bugun normalde bakmam dert sahibi oldum çıktım negerekse benim derdim bana yetiyo zatenkaydirigubbakcemile3sen ne araştıryorsun bakimsositososito

göğüs sıkılaştıran ve küçülten krem arıyorum :)

bende geldiiiimmm pitirciklariiiimmmm:roflol:
kiz nemm ben o dert bölümlerinin üyesiyim:KK70: bi burun bi dert bölümleri gidip geliyorum vallahi:KK70:
bide son zamanlarda göz makyaji bölümüne takilmaya karar verdim:roflol:
yakindir bugün ne giydine tasinmam:roflol:

göğüs sıkılaştıran ve küçülten krem arıyorum :)

kaydirigubbakcemile3kıs hani bana vercektin yarısınııııı küçültmene gerek yokkiikaydirigubbakcemile3bu arada bu forumda baya gördüm öle kremler varmış işede yarıyor diyorlar bak bakalımmmmmmmmmmmmmmmm ama fazla küçülmesin ya büyük olanı güzle oluyor yafffffffffaklinialirimsmile:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kıs hani bana vercektin yarısınııııı küçültmene gerek yokkiikaydirigubbakcemile3bu arada bu forumda baya gördüm öle kremler varmış işede yarıyor diyorlar bak bakalımmmmmmmmmmmmmmmm ama fazla küçülmesin ya büyük olanı güzle oluyor yafffffffffaklinialirimsmile:jeyyar:

kizzzz ben veririm sana alll anacim dükkan senin kaydirigubbakcemile3

kizzzz ben veririm sana alll anacim dükkan senin kaydirigubbakcemile3

ay negüzle yaaaa benimkiler normalde 75 ama 80-85 kulanıyorum büyük dursun diyekaydirigubbakcemile3sendende lırım cnm fazlası göz çıkarmas nsl olsakaydirigubbakcemile3

:roflol: bende 80b kullaniyorum ama kocaman duruyolar yahuuu :sinifsinif:

ama pişman olupta iade etmek istersen almam hee :)

ayyyyyyyyyyyy yok yok vermem geri istesendekaydirigubbakcemile3
buarada ksılar ben birasdan gelcem öpüyorum hepinisiiiiiiiiiiiiiiiiiiaklinialirimsmile

bende böle minik süslü sütyenleri çok seviorum ama maalesef olmuyo :KK43:

:) zayiflayinca kücülüyolar allahtan olumunekankayizsmile
43 kiloya düsersem tamamdir :lepi:

:) zayiflayinca kücülüyolar allahtan olumunekankayizsmile
43 kiloya düsersem tamamdir :lepi:

şekerim zayıflayınca küçülüyo ama deformede oluyo on iisi zayıflarken bide sıkılaştırıcı harekete yapıp krem falan kullanmakyerimseniben
43 kilomuuu akannehir

X