Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

şekerim zayıflayınca küçülüyo ama deformede oluyo on iisi zayıflarken bide sıkılaştırıcı harekete yapıp krem falan kullanmakyerimseniben
43 kilomuuu akannehir

evet maalesef öyle oluyo
ayhhh sporla hic aram yok ama harekette etmem gerekiyo:)
evet 43 zemuszemus

maalesef cnm görmedim ztn görsemde trde degilim:)

şekerim 43 kilo çok zayıf yaa ben 62 olsam razıyım ya

bende çok zayıfıııııııııııııııııııımmm bir türlü kilo alamıyoruuuuuuuuum yaa :sinifsinif: 1.75 boya 50 kilo akannehir

oske cim sen bana ver biraz kiloları değiş tokuş yapalım kaydirigubbakcemile5

Ya ama benim cidden ihtiyacım var uçlu kalemin ucu gibi geziniyorum ortalıktaa :bbo:

oske cim sen bana ver biraz kiloları değiş tokuş yapalım kaydirigubbakcemile5

Ya ama benim cidden ihtiyacım var uçlu kalemin ucu gibi geziniyorum ortalıktaa :bbo:

kız o nasıl bi benzetme öle sırnaşık şey
ayy benimde herşeyim fazla anam burun fazla göğüs fazla kilo fazla ::jeyyar:

yaaaaa ama gerçekten öyleee kıyafetler bomboş kalıyo kıs kaydirigubbakcemile3 üstte yok belde yok kalça yok öf pöf kaydirigubbakcemile3

Bi arkadaşım kilo almak için annesinin yaptığı mantı ve makarnanın suyunu içerdi işede yaramıştı galiba biraz aman kilo alıp napcaksın bide yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla her yılda 1 kilo daha ekleniyor

ay yaş 21 de , yok yok bende metabolizma fazlaca hızlı koşuyo , yoksa normal insan olsam her gece yediklerim işe yarardı heheh kaydirigubbakcemile2

Geriye doğru dönüp okuyamadığım yerlere göz attım,bu iletin çok komiğime gitti Nemcimmm,çok güldüm:roflol:
Çok mu düşündün bu şarkıyı bulmak için.boshayallersmile
Bende utandım Sendenohaoldumsmile

hahha :) ayy ben görmemişim bunu düşünün artık ne kadar sıkımış oyy kuzum kıyamamm sana

ay yaş 21 de , yok yok bende metabolizma fazlaca hızlı koşuyo , yoksa normal insan olsam her gece yediklerim işe yarardı heheh kaydirigubbakcemile2

canım sağlıkla ilgili bir problemin yoksa 25 yaşına geldiğinde 53-54 olursun bence bende hayatımda hiç bizaman kilolu olmadım çok zayıfta olmadım ama her geçen yıl 1 kilo daha ekleniyro bana :uhm: akannehir

Evet,düşünün artıkNemcim hangi psikolojiye girmişse artık bu şarkıyı oturup düşünmüş ve bize itafen üşenmeden ve de hiç hiç utanmadan yazmış.:roflol:

bende yatayım bari artık hadi size ii geceler öpüyorum tatlı rüyalarrr

tamam o zaman oskecim ,aklımda tutuyorum bunu

iyi geceler herkeseeeeeeeeee olumunekankayizsmile

:roflol: bende 80b kullaniyorum ama kocaman duruyolar yahuuu :sinifsinif:

ye sende mi ya:))ben de istiyom ben de.zaten oske en son nem ile bana paylaştırcaktı:))seninki de büyükse sen de azcık verrrrrrr bize:))benimki de neminki gibi 75 ama ben daha büyük istiyom.şöyle 85 falan yani:))heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…