Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Ben her bahar böle bi kendime takıyorum ha yok kilo yok kaş buarada dün maske tarifleri öğrendim onları yapcam akşamada iyi gelirse sizede sölerim

daha yeni ya cnm çok tıkanır..kulak çöpünü suda ıslatıp temizle burnunu baya işe yarıyosositosositobide daha çok yen çok kapanır benim 6 .ayım hala kapanıyor:)

Bende nefessiz kalınca başım ağrıyo iştee malesef sinüzitte var bende azıyo başka bi kbb gittim 3 merhem verdi karıştırıp sürüorm allah razı olsun ondann nefes alabiliyorum yoksa benm doktora kalsam yanmışımm burdan yazılırmı bilmiyorum o 3 merhem biri mentolllü burun merhemi vallahi serinlikte verioda öylelikle nefes alıyorum

Ben her bahar böle bi kendime takıyorum ha yok kilo yok kaş buarada dün maske tarifleri öğrendim onları yapcam akşamada iyi gelirse sizede sölerim

yuppiiiiiiiiiiaklinialirimsmilesöle söle kıs iyi olursa:)yalnız benim göbek kas deil tamamen yagkaydirigubbakcemile3bide böle avuç içi kdr nsl sinir oluyom anlatamamÇok üzgünüm çoook

Benimde sağlam spor yapmam gerek ama burun rahat durmuyoki yapayımm yok kılcal damarlar çatladı kanar yok nefessiz kalırım tıkanıyorum yok başım ağrır :) hay allammmmmmmm

ben geldiiiimmmmmm
oskem hosgeldin kizzz
nemmm demistimki seniin doktor ankaraya gelip bana kaydirak gibi kavis yapmazmi dediydiiimm aklinialirimsmile

ohhhhhhhhhhh serin serin nefes alırsın kıskaydirigubbakcemile3nefes almama çok kötü ciden 12 gün tamponla gezdim ozmana anladımmm nkdr önemli oldugunuboshayallersmile

ben geldiiiimmmmmm
oskem hosgeldin kizzz
nemmm demistimki seniin doktor ankaraya gelip bana kaydirak gibi kavis yapmazmi dediydiiimm aklinialirimsmile

sende hhoşgeldin balımkaydirigubbakcemile3valla çok istersen yaparrrr ama doktora bırakırsan düz yapıyo daha dogal duruyormuş güüyakaydirigubbakcemile3

birde KK dan aldığım bi tarif var haftada 1 cm saç uzatıyormuş yaa nasıl olcak bilmiyorum ama onuda denicem :)
hoşbulduk fıstıkcım buarada

birde KK dan aldığım bi tarif var haftada 1 cm saç uzatıyormuş yaa nasıl olcak bilmiyorum ama onuda denicem :)
hoşbulduk fıstıkcım buarada

işe yarıyor diyolar bende okumuştum o topikide:)bayan olmas çok zor saçı kaşı bıyıgı kılı tüyü boyu posu kilosuuu herşeyemi dikat etmek lasım yahukaydirigubbakcemile3

nemmmm 12 günmü tamponla gezdinnn
ayyyyyyy tutmayin beni bayilazaaaaaaaaaammm akannehir
kizz ankaraya gelmez miki aklinialirimsmile

oskem nasil bi tarifmiski o bizede paylasss

sagol cnm bakiyorum hemen:)

heh bunu biliyorum ama ben burda sinameki bemiks badem yagi fln bulamiyorum maalesef :sinifsinif:
trye gelince almayi düsünüyorum ama bu kizin saci harika olmus

nemmmm 12 günmü tamponla gezdinnn
ayyyyyyy tutmayin beni bayilazaaaaaaaaaammm akannehir
kizz ankaraya gelmez miki aklinialirimsmile

oskem nasil bi tarifmiski o bizede paylasss

kız normalde 15 günnnnnkaydirigubbakcemile3hatta ben kontrol için gidiyodum 12.gün sandım sadece dikiş falna alcak bi baktım tamponuda aldı yoksa 3 gün daha bekliycektim ay öle bi sevindimki tamponu alınca anlatamamkaydirigubbakcemile3

heh bunu biliyorum ama ben burda sinameki bemiks badem yagi fln bulamiyorum maalesef :sinifsinif:
trye gelince almayi düsünüyorum ama bu kizin saci harika olmus

evet ya maşallah süper uzamış bende bir deneyeyim diyorum anaam saçı uzatacam uzatacam sonrada ayda 1 dip boyamı yaptırcam ben yaa akannehir

evet ya maşallah süper uzamış bende bir deneyeyim diyorum anaam saçı uzatacam uzatacam sonrada ayda 1 dip boyamı yaptırcam ben yaa akannehir

ksı ben sarı saçda dip saç çıkınca daha çok begeniyormmm..bence 4 ayda bir boya saçını dipler baya çıksın:)

ama benim diplerim çok koyu tatlım kahveye açtırırsam biraz uzatabiliyorum,kendi saçım çıkınca kötü görünüyo :)

anaa nyie o kadar cokkiiii
kiz senin doktor ankaraya gelmezmiiiiii alsanaalsanasmile kac kez sordumcvp versene baliim kaydirigubbakcemile3
oske.06 .!.:
ay yok bence her ay boyatma sari cok yipratiyo saclari

kizlar acaba ben sadece sarimsaki yapsam uzamazmiki yaa sempatiksalakcinni

kizlar acaba ben sadece sarimsaki yapsam uzamazmiki yaa sempatiksalakcinni

sadece sarımsağında çok etkisi oluyo tatalım bemiks eczacıbaşının bir vitamini aynı etken maddeyi içeren başka bir vitaminde olur belki sinamekide bulunabilir ya almanca adıyla aramak gerek ama :)

fstk ben cevap verimm nem e sormuştum malatya hariç biyere gitmiomuşş bende ist gelmezmi diye sormuştumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…