Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ay yeterki saclarim uzasinda hep dipleri ciksin raziyim ben:)

ama benim diplerim çok koyu tatlım kahveye açtırırsam biraz uzatabiliyorum,kendi saçım çıkınca kötü görünüyo :)
ay ben çok seviyom dibi siyah çımkınca sarı saçlarınkaydirigubbakcemile2
anaa nyie o kadar cokkiiii
kiz senin doktor ankaraya gelmezmiiiiii alsanaalsanasmile kac kez sordumcvp versene baliim:KK70::KK70: kaydirigubbakcemile3ay yok bence her ay boyatma sari cok yipratiyo saclari

kizlar acaba ben sadece sarimsaki yapsam uzamazmiki yaa sempatiksalakcinni

ay pardon cnm yaaaaaaaaaaaaa yok gelmio valla gecen sene ankaraya atanacaktıı ama geri malatyada kalmaya karar verdi öyle duymuştum doktora sormadım gerçekten ölemi diye..ama ben estetik olmadan önce öyle diyorlardı hatta doktor ankaraya gitmeden olayım diye acele etmiştim:)

sadece sarımsağında çok etkisi oluyo tatalım bemiks eczacıbaşının bir vitamini aynı etken maddeyi içeren başka bir vitaminde olur belki sinamekide bulunabilir ya almanca adıyla aramak gerek ama :)

bakmam lazim ama hic sanmiyorum:KK70:
yinede bi arastiriyim

Pink7 .!.:
fstk ben cevap verimm nem e sormuştum malatya hariç biyere gitmiomuşş bende ist gelmezmi diye sormuştumm :)
:sinifsinif::sinifsinif:

tüh sansima küstüm:)

ayy bu burun değişiklliği kesmedi beni yaa
bi yerelerimi dahamı yaptırsammsırnaşık şey

benide kesmedikaydirigubbakcemile3
ay ben az içerdeyim gelcem geri mucuk hepinizin buruncuklarındankaydirigubbakcemile3

estetiğin ilki zormuş zati kıslar ilki yaptıranlarda 2-3-5 hastalık haline gelirmiş allah sonumuzu hayretsin dur gözkapaklarımı kaldırayım,dur popoyu astırayım dur dudak dolgunlaştırayım e yapmışken bunları evde oturup her amliyatın iyileşmesini beklerken heryer gergin kalkık ok yüzümüz mü yaşlı olsun olmuşken onu da gerdireyim hay allah çocuk doğurmada bitti karnımıda gerdireyim ajda pekkan yapmış çokmu o en azından halka maal olmuş bir sanatçı sen kim oske 06 forumun burun estetiği syflarının konuğu bakmışsın sen bile kendi kendini tanımıyosun hehehehehehehehe:)))))))) e bizde sendeki değişiklikleri gördükçe peşinden tabii habire operasyon geçir evde yat geçmesini bekle forumda yazış haksızmıyım kıslaaaaaarrrrr :)))) bhastalık bu hastalııııık:teytey:

bastan cnm valla tek burnumdan şikayetciydim onuda düzelttim çok şükür..hani bayansal şyeler vardır saç boyama kestirme zayıflama falan filan artık bunlardan başka deişiklik yapmam valla pskolojimi çok etkiliyor hastahane amlyt falan allahım bidaha sadece dogum için o amlyt masasına yatmayı nasip etsin beni ve herkesi:):):):)

ya yaptırcağım yerler varda şimdik yaşım genç :) kaşlarımı kaldırtcam biraz bide göğüslerimi küçülttürcem bidee bidee diş beyazlatma yaptırcam onu ewlenirsem ozman yaptırırım :) şimdilik bu kadar :)

buarada bugün özel hazırlanmış bir karınca yumurtası yağı kremi aldım öncelikle bıyıklarda denicem yararı olursa artık komple :)

kıslar ben kaçar oskee yaptır anacım yaptıır şaka bir yana nasıl mutlu olacaksak ööle allahım sağlık versin yeter kii grşrz kıslar

Şimdi görebildim canım gayet güzel görünüyor maşallah ama eski burnunda öle kötü diilmiş yani :nazar:

kız saatlerdir bir derdim varda ona buna laf yetistirmekten kendi topigimizi unutmuzum:))) aksam gelcem yine mucksss herkesE:))

X