İyi günlerde kullanın, hepsi çok güzel![]()
Tesekkur ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günlerde kullanın, hepsi çok güzel![]()
ekmek sepetin çok şirin canım çok beğendim ama sanki biraz pahalı gibi![]()
Evdt canim ppahali a ma ben. Tchiboda gormustum aklimda kaldi kargoda bedava olunca dayanamadiiimm![]()
tesekkur ederım canım sık sık seyler almadıgım ıcın assalara ınıyodum![]()
hepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin
![]()
tesekkur ederım canım dogru dıyosun evlenınce ıstesemde bu kadar para veremıcem o yuzden alim gitsin dedimiçinde kalacağına yanında kalsıngüle güle kullan canım tekrardan
tesekkur ederım canımsevgicim hayırlı olsun hayatım ekmekliğin![]()
sıkayet et canım yada sureklı rahatsız et gondersınler ya uzuldum gercekten :26:Tatlım güle güle kullan :)
Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/
tesekkurler askla alınca guzel seyler cıkıyo ortayaaldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns![]()
Sevgicim yeni aldıkların hayırlı olsun çok beğendim![]()
teşekkür ederim canımGüle güle kullannnn yeni çeyizlerini canımm![]()
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan :)
çeyizinin %70 i benimkilerin tıpa tıp aynısı...5 aylık evliyim bende :)
Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)
teşekkür ederim Eda cımCanım yeni cicilerin cok güzel![]()
evet canım havluluk dayanamadım aldım kendimi boğacağım bigün bu arada pike takımlarını tekrardan satışa sunacaklarmış çok mutlu oldumsevgicim son aldiklarina bayildim gule gule kullan :) havluluk di mi o? cokk guzel!
canım alıcam alıcam dedin sonunda askıyı da çeyizine kattınaskı kardeşi olduk:)) güle güle aşkla kullan inş
![]()