İyi günlerde kullanın, hepsi çok güzel
Tesekkur ederim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günlerde kullanın, hepsi çok güzel
ekmek sepetin çok şirin canım çok beğendim ama sanki biraz pahalı gibi
Evdt canim ppahali a ma ben. Tchiboda gormustum aklimda kaldi kargoda bedava olunca dayanamadiiimm
tesekkur ederım canım sık sık seyler almadıgım ıcın assalara ınıyodumhepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin
tesekkur ederım canım dogru dıyosun evlenınce ıstesemde bu kadar para veremıcem o yuzden alim gitsin dedimiçinde kalacağına yanında kalsın güle güle kullan canım tekrardan
tesekkur ederım canımsevgicim hayırlı olsun hayatım ekmekliğin
sıkayet et canım yada sureklı rahatsız et gondersınler ya uzuldum gercekten :26:Tatlım güle güle kullan :)
Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/
tesekkurler askla alınca guzel seyler cıkıyo ortayaaldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns
Sevgicim yeni aldıkların hayırlı olsun çok beğendim
teşekkür ederim canımGüle güle kullannnn yeni çeyizlerini canımm
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan :)
çeyizinin %70 i benimkilerin tıpa tıp aynısı...5 aylık evliyim bende :)
Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)
teşekkür ederim Eda cımCanım yeni cicilerin cok güzel
evet canım havluluk dayanamadım aldım kendimi boğacağım bigün bu arada pike takımlarını tekrardan satışa sunacaklarmış çok mutlu oldumsevgicim son aldiklarina bayildim gule gule kullan :) havluluk di mi o? cokk guzel!
canım alıcam alıcam dedin sonunda askıyı da çeyizine kattınaskı kardeşi olduk:)) güle güle aşkla kullan inş