• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

:nazar: :nazar: hepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin :16:

Tatlım güle güle kullan :)

Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/

aldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns :nazar:

:nazar: :nazar: hepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin :16:
tesekkur ederım canım sık sık seyler almadıgım ıcın assalara ınıyodum :1:

içinde kalacağına yanında kalsın:1: güle güle kullan canım tekrardan
tesekkur ederım canım dogru dıyosun evlenınce ıstesemde bu kadar para veremıcem o yuzden alim gitsin dedim :1:

sevgicim hayırlı olsun hayatım ekmekliğin :34:
tesekkur ederım canım :16:

Tatlım güle güle kullan :)

Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/
sıkayet et canım yada sureklı rahatsız et gondersınler ya uzuldum gercekten :26:

aldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns :nazar:
tesekkurler askla alınca guzel seyler cıkıyo ortaya :17:

bu arada kızlar tekırdaga gıtmıstım o yuzden yazamadım sevıyorum sızı tekrardan guzel yorumlar ıcın tesekkur ederım :16:

images

thumb.php

Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)

Güle güle kullannnn yeni çeyizlerini canımm :16:
teşekkür ederim canım :69:

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan :)

çeyizinin %70 i benimkilerin tıpa tıp aynısı...5 aylık evliyim bende :)

Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)

ben henüz karşılaşamadım canım ya burdaki arkadaşlar pembe delisi benide itikliyorlar almadan duramıyorum :16: önceden evimin her köşesinde kırmızılar olucaktı hangileri aynı bende bileyim :17:
Canım yeni cicilerin cok güzel :16:
teşekkür ederim Eda cım :69:

sevgicim son aldiklarina bayildim gule gule kullan :) havluluk di mi o? cokk guzel!
evet canım havluluk dayanamadım aldım kendimi boğacağım bigün bu arada pike takımlarını tekrardan satışa sunacaklarmış çok mutlu oldum :52:

canım alıcam alıcam dedin sonunda askıyı da çeyizine kattın:1:askı kardeşi olduk:)) güle güle aşkla kullan inş:54:

evet ya işte bu huyumu seviyorum birşeyi alıcam diyosam illa alıcam yani kaçışı yok bu aralar azıttım hayır olsun inşallah :52: daha biçok şeyin kardeşi oluruz merak etme :7:

Back