• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

anneler arada insanı sinirlendirir sen takma kafanı:) bende hala ona aldığım şeylerin taksitini ödüyorum ama genelde oğlum oğlum diyor soyumuzu devam ettiricek ya ondan:1::1::1:

annemin oğluda yok bize mecbur :1: bende ödedim daha yeni bitti işte şükür kendi borçlarım kaldı ufak tefek ama biraz emeğe saygı olmaz mı ya :20:

orası öyle canım en azından senin kötülüğünü hiç bi zaman istemeyen biri :6:

yani arada çıkıyor anlaşmazlıklar ama onlarda normaldir diye düşünüyorum. ama kim ne yaşıyor ev hayatı nasıl bunuda bilemeyiz. Allah cc. güzel mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize:46:

yani arada çıkıyor anlaşmazlıklar ama onlarda normaldir diye düşünüyorum. ama kim ne yaşıyor ev hayatı nasıl bunuda bilemeyiz. Allah cc. güzel mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize:46:

amin aminnn ağzından bal akıyo ya :1: Allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin ki çocuklarımız mutlu mesut olsunlar :40:

çeyizlerin çok güzelmiş maşallah :nazar:
karaca crick crack kek setinden bende almak istiyorum ama görsele güvenemiyorum paylaştığın resimle aynı renkte mi merak ettim birde hatırlıyosan fiyat isterim :23:

Herşey gönlünce olsun... :16:
hepsi çok güzelll
tesekkur ederım canım daha guzellerrı senın olsun :16:

çeyizlerin çok güzelmiş maşallah :nazar:
karaca crick crack kek setinden bende almak istiyorum ama görsele güvenemiyorum paylaştığın resimle aynı renkte mi merak ettim birde hatırlıyosan fiyat isterim :23:

tesekkur ederım canım kek setımı 30 tl ye aldım orjınal cekım yaptım bakabılırsın gerılere dogru bırebır aynı :16:

tesekkur ederım canım kek setımı 30 tl ye aldım orjınal cekım yaptım bakabılırsın gerılere dogru bırebır aynı :16:[/QUOTE]

sağol canm baktım beğendm bende netten mi aldın peki

sağol canm baktım beğendm bende netten mi aldın peki[/QUOTE]

hayır karaca mağazasından aldım netten guvenıp alamadım bıtek cook plus sıtesınde vardı emın olamadım almadım o yuzden

bu benim oldu heheh :16:
attachment.php

canım hayırlı olsun tost makinen güzel günlerde kullan inşallah :16::16::16:

ve bu da benim olduuuu :16:
Fakir-Rct-144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__62673323_0.jpg

düzenleme için

Eklentiler

• $Fakir-RCT144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__65800165_0.jpg
    $Fakir-RCT144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__65800165_0.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
canım cok dogru bir karar vermissin bize 2-3 yıldır var ve biz çok memnunuz süper cekiyor :16:

canım cok dogru bir karar vermissin bize 2-3 yıldır var ve biz çok memnunuz süper cekiyor :16:

biliyorum canım bilmem mi ölürüm ben ona :1: çevremde de var kullanan o yüzden gözüm kapalı aldım tabiii bu bebeğimin hediyesi darky ninde parası hazır ama netten uygun arıyorum şuan 100 tl ye düştüğünde almadığıma pişman oldum ve kargosu bedavaydı olmadı avmden alıcam :16:

biliyorum canım bilmem mi ölürüm ben ona :1: çevremde de var kullanan o yüzden gözüm kapalı aldım tabiii bu bebeğimin hediyesi darky ninde parası hazır ama netten uygun arıyorum şuan 100 tl ye düştüğünde almadığıma pişman oldum ve kargosu bedavaydı olmadı avmden alıcam :16:

onuda mı alacaksın :53:

Back