• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

canım yeni cicini güle güle kullan. ben bu aralar duruldum bu sefer sen başladın alışverişe:1:

canım son 100 tl m var onada fakir darky alıcam başka da şuan bişey alamam ablamın düğünü var 1 ve 8 haziranda düğünü bi atlatim sonra yeniden çeyiz düzmeye devam :16:

canım son 100 tl m var onada fakir darky alıcam başka da şuan bişey alamam ablamın düğünü var 1 ve 8 haziranda düğünü bi atlatim sonra yeniden çeyiz düzmeye devam :16:

şimdiden güle güle kullan canım. düğününüzde hayırlı olsun. ben şuan kıyafete yemeğe içmeye gezmeye paraları harcıyorum:1:

şimdiden güle güle kullan canım. düğününüzde hayırlı olsun. ben şuan kıyafete yemeğe içmeye gezmeye paraları harcıyorum:1:

sen hakettin ama dünya kadar eşya aldın bende öyle yapmak isterdim ama pek bişeyim yok eksiğim çokkkk o yzüden durmadan almam lazım ki bitsin :1:
teşekkür ederim canım düğünümüzde hayırlısıyla bi geçsede kurtulsak

Tost makinesinde var mı bi gelişme?

Müşteri hizmetleri ne diyor canım?

bu arada süpürgen hayırlı olsun canım :):) :16:
aşkla sevgiyle kullan

Son düzenleme:
Tost makinesinde var mı bi gelişme?

Müşteri hizmetleri ne diyor canım?

bu arada süpürgen hayırlı olsun canım :):) :16:
aşkla sevgiyle kullan

teşekkürler hayatım inşallah aşkla sevgiyle kullanırım çok istiyodum ya mutluluktan delircem zaten :16:
hayır canım malesef yok dün bi gelişme olduğunda bilgilendiricez sizi dedi.:50:

ve bu da benim olduuuu :16:
Fakir-Rct-144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__62673323_0.jpg

düzenleme için

sevgicim cok güzelmiş bayıldım güle güle kullan :16:

Kullanışlı, kolaylık sağlayan birsey gibi duruyor. Bende siemensden bir şarjlı süpürge aldım ama başlıkları yoktur herhalde :S
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. :)

Kullanışlı, kolaylık sağlayan birsey gibi duruyor. Bende siemensden bir şarjlı süpürge aldım ama başlıkları yoktur herhalde :S
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. :)

canım inanılmaz güzel çekiyor. ben bunun üstüne bir makine tanımıyorum başlıklarıda çok güzel o yüzden aldım bunu :16:

Back