Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

hepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin

Tatlım güle güle kullan :)

Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/

aldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns

hepsi çook güzel canım.. topiğini görmemiştim.. kırmızı mutfak ürünlerin çok beğendim.. Allah mutlukla kullanmayı nasip etsin
tesekkur ederım canım sık sık seyler almadıgım ıcın assalara ınıyodum

içinde kalacağına yanında kalsın güle güle kullan canım tekrardan
tesekkur ederım canım dogru dıyosun evlenınce ıstesemde bu kadar para veremıcem o yuzden alim gitsin dedim

sevgicim hayırlı olsun hayatım ekmekliğin
tesekkur ederım canım

Tatlım güle güle kullan :)

Benim tost makinesi kayıplarda. artık genel müdürlüğe şikayet edicem yapcak bir şey kalmadı :/
sıkayet et canım yada sureklı rahatsız et gondersınler ya uzuldum gercekten :26:

aldıkları cok zevklı seyler guzel gunlerde askla kullan ıns
tesekkurler askla alınca guzel seyler cıkıyo ortaya

bu arada kızlar tekırdaga gıtmıstım o yuzden yazamadım sevıyorum sızı tekrardan guzel yorumlar ıcın tesekkur ederım

Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)

Güle güle kullannnn yeni çeyizlerini canımm
teşekkür ederim canım

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan :)

çeyizinin %70 i benimkilerin tıpa tıp aynısı...5 aylık evliyim bende :)

Sendede kırmızı tutkusu var anlaşılan.....:)
bu kadar olur,zevklerimin neredeyse aynı olan biriyle hiç karşılaşmamıştım bu güne kadar :)

ben henüz karşılaşamadım canım ya burdaki arkadaşlar pembe delisi benide itikliyorlar almadan duramıyorum önceden evimin her köşesinde kırmızılar olucaktı hangileri aynı bende bileyim
Canım yeni cicilerin cok güzel
teşekkür ederim Eda cım

sevgicim son aldiklarina bayildim gule gule kullan :) havluluk di mi o? cokk guzel!
evet canım havluluk dayanamadım aldım kendimi boğacağım bigün bu arada pike takımlarını tekrardan satışa sunacaklarmış çok mutlu oldum

canım alıcam alıcam dedin sonunda askıyı da çeyizine kattınaskı kardeşi olduk:)) güle güle aşkla kullan inş

evet ya işte bu huyumu seviyorum birşeyi alıcam diyosam illa alıcam yani kaçışı yok bu aralar azıttım hayır olsun inşallah daha biçok şeyin kardeşi oluruz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…