Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

anneler arada insanı sinirlendirir sen takma kafanı:) bende hala ona aldığım şeylerin taksitini ödüyorum ama genelde oğlum oğlum diyor soyumuzu devam ettiricek ya ondan

annemin oğluda yok bize mecbur bende ödedim daha yeni bitti işte şükür kendi borçlarım kaldı ufak tefek ama biraz emeğe saygı olmaz mı ya

orası öyle canım en azından senin kötülüğünü hiç bi zaman istemeyen biri

yani arada çıkıyor anlaşmazlıklar ama onlarda normaldir diye düşünüyorum. ama kim ne yaşıyor ev hayatı nasıl bunuda bilemeyiz. Allah cc. güzel mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize

yani arada çıkıyor anlaşmazlıklar ama onlarda normaldir diye düşünüyorum. ama kim ne yaşıyor ev hayatı nasıl bunuda bilemeyiz. Allah cc. güzel mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize

amin aminnn ağzından bal akıyo ya Allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin ki çocuklarımız mutlu mesut olsunlar

çeyizlerin çok güzelmiş maşallah
karaca crick crack kek setinden bende almak istiyorum ama görsele güvenemiyorum paylaştığın resimle aynı renkte mi merak ettim birde hatırlıyosan fiyat isterim

Herşey gönlünce olsun...
hepsi çok güzelll
tesekkur ederım canım daha guzellerrı senın olsun

çeyizlerin çok güzelmiş maşallah
karaca crick crack kek setinden bende almak istiyorum ama görsele güvenemiyorum paylaştığın resimle aynı renkte mi merak ettim birde hatırlıyosan fiyat isterim

tesekkur ederım canım kek setımı 30 tl ye aldım orjınal cekım yaptım bakabılırsın gerılere dogru bırebır aynı

tesekkur ederım canım kek setımı 30 tl ye aldım orjınal cekım yaptım bakabılırsın gerılere dogru bırebır aynı [/QUOTE]

sağol canm baktım beğendm bende netten mi aldın peki

sağol canm baktım beğendm bende netten mi aldın peki[/QUOTE]

hayır karaca mağazasından aldım netten guvenıp alamadım bıtek cook plus sıtesınde vardı emın olamadım almadım o yuzden

ve bu da benim olduuuu

düzenleme için

Eklentiler

• $Fakir-RCT144-Turbo-Sarjli-El-Supurgesi__65800165_0.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
canım cok dogru bir karar vermissin bize 2-3 yıldır var ve biz çok memnunuz süper cekiyor

canım cok dogru bir karar vermissin bize 2-3 yıldır var ve biz çok memnunuz süper cekiyor

biliyorum canım bilmem mi ölürüm ben ona çevremde de var kullanan o yüzden gözüm kapalı aldım tabiii bu bebeğimin hediyesi darky ninde parası hazır ama netten uygun arıyorum şuan 100 tl ye düştüğünde almadığıma pişman oldum ve kargosu bedavaydı olmadı avmden alıcam

onuda mı alacaksın

canım yeni cicini güle güle kullan. ben bu aralar duruldum bu sefer sen başladın alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…