anneler arada insanı sinirlendirir sen takma kafanı:) bende hala ona aldığım şeylerin taksitini ödüyorum ama genelde oğlum oğlum diyor soyumuzu devam ettiricek ya ondan
annemin oğluda yok bize mecburbende ödedim daha yeni bitti işte şükür kendi borçlarım kaldı ufak tefek ama biraz emeğe saygı olmaz mı ya
:) yapacak bir şey yok kızsakta gene en yakın arkadaşımız canımız annemizaşka geldim:)
orası öyle canım en azından senin kötülüğünü hiç bi zaman istemeyen biri
yani arada çıkıyor anlaşmazlıklar ama onlarda normaldir diye düşünüyorum. ama kim ne yaşıyor ev hayatı nasıl bunuda bilemeyiz. Allah cc. güzel mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize
tesekkur ederım canım daha guzellerrı senın olsunHerşey gönlünce olsun...
hepsi çok güzelll
çeyizlerin çok güzelmiş maşallah
karaca crick crack kek setinden bende almak istiyorum ama görsele güvenemiyorum paylaştığın resimle aynı renkte mi merak ettim birde hatırlıyosan fiyat isterim
bu benim oldu heheh
canım hayırlı olsun tost makinen güzel günlerde kullan inşallah
teşekkür ederim tatlım birde elime ulaşsa çok daha iyi olucaktı ama
Allah tez vakitte kavuştursun inşallah canım
canım cok dogru bir karar vermissin bize 2-3 yıldır var ve biz çok memnunuz süper cekiyor
biliyorum canım bilmem mi ölürüm ben onaçevremde de var kullanan o yüzden gözüm kapalı aldım tabiii bu bebeğimin hediyesi darky ninde parası hazır ama netten uygun arıyorum şuan 100 tl ye düştüğünde almadığıma pişman oldum ve kargosu bedavaydı olmadı avmden alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?