Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

canım yeni cicini güle güle kullan. ben bu aralar duruldum bu sefer sen başladın alışverişe

canım son 100 tl m var onada fakir darky alıcam başka da şuan bişey alamam ablamın düğünü var 1 ve 8 haziranda düğünü bi atlatim sonra yeniden çeyiz düzmeye devam

canım son 100 tl m var onada fakir darky alıcam başka da şuan bişey alamam ablamın düğünü var 1 ve 8 haziranda düğünü bi atlatim sonra yeniden çeyiz düzmeye devam

şimdiden güle güle kullan canım. düğününüzde hayırlı olsun. ben şuan kıyafete yemeğe içmeye gezmeye paraları harcıyorum

şimdiden güle güle kullan canım. düğününüzde hayırlı olsun. ben şuan kıyafete yemeğe içmeye gezmeye paraları harcıyorum

sen hakettin ama dünya kadar eşya aldın bende öyle yapmak isterdim ama pek bişeyim yok eksiğim çokkkk o yzüden durmadan almam lazım ki bitsin
teşekkür ederim canım düğünümüzde hayırlısıyla bi geçsede kurtulsak

kızlar süpürgem geldi çok mutluyum ya sizce açıp çalıştığına baksam mı ya ?

Tost makinesinde var mı bi gelişme?

Müşteri hizmetleri ne diyor canım?

bu arada süpürgen hayırlı olsun canım :):)
aşkla sevgiyle kullan

Son düzenleme:
Tost makinesinde var mı bi gelişme?

Müşteri hizmetleri ne diyor canım?

bu arada süpürgen hayırlı olsun canım :):)
aşkla sevgiyle kullan

teşekkürler hayatım inşallah aşkla sevgiyle kullanırım çok istiyodum ya mutluluktan delircem zaten
hayır canım malesef yok dün bi gelişme olduğunda bilgilendiricez sizi dedi.

Kullanışlı, kolaylık sağlayan birsey gibi duruyor. Bende siemensden bir şarjlı süpürge aldım ama başlıkları yoktur herhalde :S
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. :)

Kullanışlı, kolaylık sağlayan birsey gibi duruyor. Bende siemensden bir şarjlı süpürge aldım ama başlıkları yoktur herhalde :S
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. :)

canım inanılmaz güzel çekiyor. ben bunun üstüne bir makine tanımıyorum başlıklarıda çok güzel o yüzden aldım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…