- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Sen hic unutulurmusun askosum ❤❤❤@WunderLost @Regen_merve @JES Kukrim Lilimam @Calcifer @elektra @astrojurnal @warrior princess @H M @Jenna16 Hemsirecik @samdan @Brokolis Otrera MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum
Çok tatlısınC Capanin Gururu Teyomedaecoo H halleycik Nureella A archi88 @Ned en MelodiminEsi Ayseee1987 E emir91 haileyy @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares L Limonlu Su @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
ama ben nasıl mutlu oldum ki şimdiiiiiii@WunderLost @Regen_merve @JES Kukrim Lilimam @Calcifer @elektra @astrojurnal @warrior princess @H M @Jenna16 Hemsirecik @samdan @Brokolis Otrera MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum
Bende seni çok seviyorum bitanem benimmm
Dedikten sonra dedım kadın 3 canlı canı çekerse gercı yapar gonderırım ınan hıc erınmem hele ki öyle mınnoslar verdı rabbımdüsünmen yeter kuzum allahtan ailem.yakinda olmasa bile ev yapimina benzemez ama hazr alirdik sknti yok
Canım benim Allah razı olsun Düşünmen yeter senin gibi İyi kalpli insanlarla tanışıp sohbet edince çok şanslı hissediyorum kendimi Ben de sana kıyamam seninle minnak Bir kızın var prensesDedikten sonra dedım kadın 3 canlı canı çekerse gercı yapar gonderırım ınan hıc erınmem hele ki öyle mınnoslar verdı rabbım
Seni seviyorum canım
Kurban olsun ablan senin tatlı diline Gülümsem
Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
@Jenna16
Gulumse24
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
@Evva
merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Ben de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim
Elhan , @Jenna16 , Kukrim , @Evva , Nevreste , @YENA , @mavimli , @sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , @HanimKelesimiGetir , @Blue_Perii ,@-cantanem- , Gulumse24 , @Zipzip- , @Minik Meleklerim
sizi seviyorum
Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
E Elif_Eylul
Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
Gulumse24
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorumkiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Bende seni seviyorum canımBende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
E Elif_Eylul
Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
Gulumse24
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorumkiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Ben ne yaptım ki bu sözlere layık oldumŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
Lilimam
Nevreste
@Jenna16
Gulumse24
@Zipzip-
E Elif_Eylul
Kukrim
@Evva
merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Seni bende seviyorum canımBen ne yaptım ki bu sözlere layık oldum
Ben de sizleri çok seviyorum. ❤❤❤Seni bende seviyorum canım
Çok tatlı, iyi niyetli bir hatunsun. Tüm güzel sevgileri fazlasıyla hak ediyorsun feslegenim nadide çiçeğim.Ben ne yaptım ki bu sözlere layık oldum
Çok çok çok çok teşekkür ederim ablacım. Asıl sen çok iyi niyetli ve çok naif bir insansın. Allah her şeyin en iyisini en hayırlısını gönlüne göre olanı nasip etsin ❤❤❤❤❤Çok tatlı, iyi niyetli bir hatunsun. Tüm güzel sevgileri fazlasıyla hak ediyorsun feslegenim nadide çiçeğim.
Okuyunca tüylerim diken diken oldu kız. Negüzel içten bir mesaj bu böyleLaRisaCca MelodiminEsi Ayseee1987 H halleycik Nureella haileyy C Capanin Gururu Teyom L Limonlu Su edaecoo A archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah
ama ben şu an sevgi pıtırcığı oldummmE Elif_Eylul N Nana C ceycey0406chamallows S sassyassyy Otrera kiminizle hiç konuşmasakta sizleri de seviyorum hatta ilk ve tek banımın sebebi MrsDelfino seni de seviyorum :)
noluyo burdaE Elif_Eylul N Nana C ceycey0406chamallows S sassyassyy Otrera kiminizle hiç konuşmasakta sizleri de seviyorum hatta ilk ve tek banımın sebebi MrsDelfino seni de seviyorum :)