- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.357
Ceyceyfilmdelisi bebeklinick @Polo33 Neyapsamkisimdi Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabikiLilimam
ay pek sekersiniz@Elif Eylul @Nana C ceycey0406chamallows S sassyassyy @Otrera kiminizle hiç konuşmasakta sizleri de seviyorum hatta ilk ve tek banımın sebebi @MrsDelfino seni de seviyorum :)
Balımm sende bin iyiki varsn karşılıksız tanımadan birbirimizi sevdk güzel insanlar biriktirdk inşallah. Bebişlerimiz oldugunda da birbirmize destk oluruz@LaRisaCcaMelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik @Nureella haileyy @teolog8579 @Asyaa561 edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Bende seni seviyorum canım. Sende iyi ki varsın@LaRisaCcaMelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik @Nureella haileyy @teolog8579 @Asyaa561 edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah
Kuzum benim nasıl güzel bir mesajdır bu@LaRisaCcaMelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik @Nureella haileyy @teolog8579 @Asyaa561 edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah
filmdelisi bebeklinick @Polo33 Neyapsamkisimdi Khomyuk bende sizi seviyorum beybiler
vee tabikiLilimam
beni yazmamışşş bak bakkkkkkkCeycey
Yaa ne güzel mesaj sırıtarak okudumfilmdelisi chamallows Khomyuk Mihail Zoscenko 3 tam 1 robot S sassyassyy C ceycey0406
Minik bebekler seviliyosunuz
katiliyorum bu konu cok sevgi dolu olmus, hemen bana laf at ben de cevap veriyim ilk kursunu biz atalimYaa ne güzel mesaj sırıtarak okudum
Ama bu konu hiç alıştığımız konular gibi değil fazla sevgi dolu, hemen tartışmalar kaoslar karşılıklı sataşmalar ihtamlar başlasın konu kapatılsın ve toplu kıyımla banlanalım
Ben de seni seviyorum doğrucu neyapsamım hep güzel yaşa e mi
ceycey bi onceki arkadaş etiketlemis diye etiketlemedimCeycey
Bİ kere bana ne yapacağımı söyleyemezsin tamam mı hem ben kimseye kurşun atmam çünkü siz vurursunuz bela okurlar biz vururuz sela okurlarkatiliyorum bu konu cok sevgi dolu olmus, hemen bana laf at ben de cevap veriyim ilk kursunu biz atalim
Neyapsamkisimdi cok seker bu arada ben de gulumsedim, karsilikli duygularimiz
kiz bir ustteki uye etiket yapmisti hepimizi bende etiketlemediklerini etiketleyeyim dedimbeni yazmamışşş bak bakkkkkkk
Hep ortalığı karıştırırimbeni yazmamışşş bak bakkkkkkk
şoyle sevgi dolu bir konuya nasil olurda nifak sokarsın bıre deyyusHep ortalığı karıştırırim
Seni seviyorum kadınımşoyle sevgi dolu bir konuya nasil olurda nifak sokarsın bıre deyyus
bilmiyorum biseyler daha lazimSeni seviyorum kadınım
Bu gönlünü alır mı
Şimdi biri çıkar görümcem ayfonumun 64gblısını almış der ve konuda kan çıkar....Yaa ne güzel mesaj sırıtarak okudum
Ama bu konu hiç alıştığımız konular gibi değil fazla sevgi dolu, hemen tartışmalar kaoslar karşılıklı sataşmalar ihtamlar başlasın konu kapatılsın ve toplu kıyımla banlanalım
Ben de seni seviyorum doğrucu neyapsamım hep güzel yaşa e mi