Sevgi Anlayışımız

@LaRisaCca MelodiminEsi MelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik @Nureella haileyy haileyy @teolog8579 @Asyaa561 edaecoo edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🏻
Balımm sende bin iyiki varsn karşılıksız tanımadan birbirimizi sevdk güzel insanlar biriktirdk inşallah. Bebişlerimiz oldugunda da birbirmize destk oluruz 🙏🏻👩‍❤️‍💋‍👩

@LaRisaCca MelodiminEsi MelodiminEsi @Ayseee1987 @halleycik @Nureella haileyy haileyy @teolog8579 @Asyaa561 edaecoo edaecoo @archi88 ve aklıma gelmeyen nick li yüzlerini seslerini hiç görmeyip duymadan bana iyi gelen kalbime dokunan bazen ağladığımda ilaç gibi gelen bazen deliliğe vurup güldüren kalbi güzel insanlar siz gerçekten iyi ki varsınız. Allah kalbimize göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲🏻
Kuzum benim nasıl güzel bir mesajdır bu 🥰😍😇 cansın ben de hepinizi çok çok çok seviyorum kuzummm🥰😍😇❤️💋🌸🥰❤️

Yaa ne güzel mesaj sırıtarak okudum 😍

Ama bu konu hiç alıştığımız konular gibi değil fazla sevgi dolu, hemen tartışmalar kaoslar karşılıklı sataşmalar ihtamlar başlasın konu kapatılsın ve toplu kıyımla banlanalım 🦹🏼

Ben de seni seviyorum doğrucu neyapsamım hep güzel yaşa e mi 😘
katiliyorum bu konu cok sevgi dolu olmus, hemen bana laf at ben de cevap veriyim ilk kursunu biz atalim :KK70:

Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi cok seker bu arada ben de gulumsedim, karsilikli duygularimiz🥰

katiliyorum bu konu cok sevgi dolu olmus, hemen bana laf at ben de cevap veriyim ilk kursunu biz atalim :KK70:

Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi cok seker bu arada ben de gulumsedim, karsilikli duygularimiz🥰
Bİ kere bana ne yapacağımı söyleyemezsin tamam mı hem ben kimseye kurşun atmam çünkü siz vurursunuz bela okurlar biz vururuz sela okurlar

Etiketleyen herkese teşekkür ediyoru m :KK68: sizleri bende Cok seviyorim Allah a emanetsiniz 💕😍😘

• Beğen
Reactions: H M
Yaa ne güzel mesaj sırıtarak okudum 😍

Ama bu konu hiç alıştığımız konular gibi değil fazla sevgi dolu, hemen tartışmalar kaoslar karşılıklı sataşmalar ihtamlar başlasın konu kapatılsın ve toplu kıyımla banlanalım 🦹🏼

Ben de seni seviyorum doğrucu neyapsamım hep güzel yaşa e mi 😘
Şimdi biri çıkar görümcem ayfonumun 64gblısını almış der ve konuda kan çıkar.... :KK70: :KK70:

X