Sevgi Anlayışımız

Kuzum benim yaaa cok mutlu oldum sen de cok seviliyorsun

Oyyy kuzummm benım mesajı sımdı gordum valla bende hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınız güzellerim benim bizler süper bi takımız..

Adımı anan anmayan herkes

Emin misiniz Beni sevdiğini söyleyen herkese tekrar düşünün emin misiniz diye sorayım, bak valla fikir değiştiren olursa alınmam gücenmem
Hani ne bileyim kurallar deyip cımbızla dalan, sevgi kelebekliğinden hiç anlamayan, bulduğu her fırsatta kuru kafayı şak diye ortaya koyan bir kadını sevmek kolay değildir de ondan dedim

Evlat olsa sevilmez diyen yok mu?
Bu sevilir mi yahu :)))

Bence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorum

Bence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorum
Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde

Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde
merve ye dedim saten o kadar çok etiketledik ki olay var sanacak diye.
Başlarda açıkçası biraz çekiniyordum ama tanımak için şanş verdim kendime ve sevdim sizi gerçekten. Korkmam gereken bir durum yok. Sonuçta kuralları uyguluyorsunuz. Bazen isyan etsem de yapacak bir şey yok

Ablam merve nin özel isteğini yerine getirebilirsin
Bari elin boş gitmeCımbızını partlatmış olursun

Aynaya bakınca başta ben de kendimden çekiniyorum, diyorum o kaşlar ne öyle sanki az sonra dövecek gibi bakıyorsun
Kurallar söz konusu olunca sertim ama aslında çok esprili bir kadınım, böyle baştan acımtırakla ekşimsi gibi ama sonra bir tatlılık çöküyor
Eşimle kızım bile sabah kalktığımda kaç voltum diye ölçerken sizlerin çekinmesi normal hahahahahaa

Tatlı arkadaşlarım, ballarım siz de çok çok seviliyorsunuz doğurup geleceğim bekleyin iyiliklerim

Demek ki doğru enerjiyi almışım

Demek ki doğru enerjiyi almışım
Sabah kalkıyorum eşim soruyor bugün ne renk uyandın diye, eğer tersimden kalktıysam sana kırmızı diyorum, kırmızı danger ateşle yaklaşma modu, kızım soruyor o sorunca yumuşama geliyor sana pembeyim diyorum, pembe yoğur, öp, kokla modu
Resmen renk skalam var, sitede de kavga varsa hele de böyle hakaretli belden aşağılı falan kesin kırmızıyım, benden kaçabildiğiniz kadar kaçın modu

Şu an bir pembelik hissediyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…