- 20 Mart 2011
- 13.719
- 32.238
Tatlı anneeayyy kızlar ya sabah sabah duygulandım ama.hepiniz çok özel çok tatlısınız minnak kelebeklerim .@teolog8579 @edaecoo @halleycik MelodiminEsi @Ayseee1987[USER=931961]@Nureella @cakltanesi@shlls[USER=775719]@LaRisaCca[USER=988177]@Asyaa561[USER=936626]@Omur-un Hatunu kızlar unuttuklarım vardır muhakkak o yuzden hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 🤗
Hahaha deme yaaben de seni seviyorum şekerim
Hem de sebepsiz öyle boş boş hoşuma gidiyorsun
Hahaha deme yaa
Bak tanisan daha cok seversin
Bende seni çok seviyorum canımBende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
Jenna16
Evva
merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
birkartanesiii
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorumkiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Bende seni seviyorum@teolog8579 @edaecoo @halleycik @archi88MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 haileyy @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm❤❤
Bende seni seviyorum canım benim ❤Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
Jenna16
Evva
merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
birkartanesiii
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
Kukrim
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorumkiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Seviliyorsun güzel kadın ❤Ben de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim
@Elhan ,Jenna16 , Kukrim , Evva , Nevreste , @YENA , @mavimli , @sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , @HanimKelesimiGetir , @Blue_Perii ,@-cantanem- , @Gulumse25 , @Zipzip- , @Minik Meleklerim
sizi seviyorum
Bence bi cay icelimgel bakiyim tanışmaya gidiyoruz
Çay beni kesmes sinemaya gidip el ele tutusmaliyizBence bi cay icelim
Geldimmm geldimmmm mantı yapıyordum ne yapyonuz kızlar
Canım ,ben de çok seviyorum seni,öpüyorum ❤WunderLost Regen_ merve JES Kukrim Lilimam C Calcifer elektra astrojurnal warrior princess H M Jenna16 Hemsirecik kk birinci noteri Brokolis Otrera MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum
WunderLost Regen_ merve JES Kukrim Lilimam C Calcifer elektra astrojurnal warrior princess H M Jenna16 Hemsirecik kk birinci noteri Brokolis Otrera MrsDelfino Nıckını unuttuğum dıger arkadaslar hepinizi bende cok seviyorum
Hepınız ıyı kı varsınız, benı unutmadıgınız ıcın hepinizi kucaklayarak öpüyorum
İyiyim hmcigim, eve donuyoruz sımdı. Bugun hastanedeydık. Bende bıldıgınızden farklı bısey yok.Sende iyi ki varsın bizde seni seviyoruz nerelerdesin nasılsın iyimisin
Çok şükür iyiz bizde yangincimİyiyim hmcigim, eve donuyoruz sımdı. Bugun hastanedeydık. Bende bıldıgınızden farklı bısey yok.
Sen nasılsın nasıl gidiyor, topıge bayıldım
İnsallah herkes iyidir
Sevilmek ne guzel sey dı mı, sevmekte.Çok şükür iyiz bizde yangincim
Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşir umarım
Evet micmiclaniyoruz topikte
İnşallah sevmeye layık şekilde severiz..Sevilmek ne guzel sey dı mı, sevmekte.
Sevmek bizim elimizde ama insan sevilince ayrıca mutlu oluyor.
Etiketleri gorunce cok mutlu oldum ne yalan soyleyım boyle bisey lazımmıs bana suan, hepinize tesekkur ediyorum.
Kocaman opuyorum