Sevgi Anlayışımız

Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır 🤭🤭🤭
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve merve
Mefkurem Mefkurem
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
benneyanginlargordum benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum💕💕 🌺🌺 kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız💕💕💕
Kuzum benim yaaa cok mutlu oldum 😍😍😍😍sen de cok seviliyorsun 😍😍😍😍

Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır 🤭🤭🤭
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve merve
Mefkurem Mefkurem
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
benneyanginlargordum benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum💕💕 🌺🌺 kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız💕💕💕
Oyyy kuzummm benım mesajı sımdı gordum valla bende hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınız güzellerim benim 😘😘 bizler süper bi takımız..

Adımı anan anmayan herkes 😘

Emin misiniz🤣 Beni sevdiğini söyleyen herkese tekrar düşünün emin misiniz diye sorayım, bak valla fikir değiştiren olursa alınmam gücenmem🤣
Hani ne bileyim kurallar deyip cımbızla dalan, sevgi kelebekliğinden hiç anlamayan, bulduğu her fırsatta kuru kafayı şak diye ortaya koyan bir kadını sevmek kolay değildir de ondan dedim🤣

Evlat olsa sevilmez diyen yok mu?
Bu sevilir mi yahu :)))
IMG_0818.jpg

Adımı anan anmayan herkes 😘

Emin misiniz🤣 Beni sevdiğini söyleyen herkese tekrar düşünün emin misiniz diye sorayım, bak valla fikir değiştiren olursa alınmam gücenmem🤣
Hani ne bileyim kurallar deyip cımbızla dalan, sevgi kelebekliğinden hiç anlamayan, bulduğu her fırsatta kuru kafayı şak diye ortaya koyan bir kadını sevmek kolay değildir de ondan dedim🤣

Evlat olsa sevilmez diyen yok mu?
Bu sevilir mi yahu :)))
Eki Görüntüle 2770598
Bence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorum 🥰

Bence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorum 🥰
Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde 😍

Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde 😍
merve merve ye dedim saten o kadar çok etiketledik ki olay var sanacak diye. :KK70:
Başlarda açıkçası biraz çekiniyordum ama tanımak için şanş verdim kendime ve sevdim sizi gerçekten. Korkmam gereken bir durum yok. Sonuçta kuralları uyguluyorsunuz. Bazen isyan etsem de yapacak bir şey yok :KK70:

Ablam merve merve nin özel isteğini yerine getirebilirsin😂🤣
Bari elin boş gitme😂Cımbızını partlatmış olursun🤣

merve merve ye dedim saten o kadar çok etiketledik ki olay var sanacak diye. :KK70:
Başlarda açıkçası biraz çekiniyordum ama tanımak için şanş verdim kendime ve sevdim sizi gerçekten. Korkmam gereken bir durum yok. Sonuçta kuralları uyguluyorsunuz. Bazen isyan etsem de yapacak bir şey yok :KK70:
Aynaya bakınca başta ben de kendimden çekiniyorum, diyorum o kaşlar ne öyle sanki az sonra dövecek gibi bakıyorsun🤣
Kurallar söz konusu olunca sertim ama aslında çok esprili bir kadınım, böyle baştan acımtırakla ekşimsi gibi ama sonra bir tatlılık çöküyor🤣
Eşimle kızım bile sabah kalktığımda kaç voltum diye ölçerken sizlerin çekinmesi normal hahahahahaa

Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. :KK37: Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim. :KK200:
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor. :oops:
@Lilimam
Nevreste Nevreste
@Jenna16
@Gulumse25
@Zipzip-
@Elif Eylul
@kukrim27
@Evva
merve merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
sonundaoldu sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
Mefkurem Mefkurem
Mune Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. 😍 Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah. :dua::dua:

Ben de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim 💜🤍❤️💙

@Elhan , @Jenna16 , @kukrim27 , @Evva , Nevreste Nevreste , @YENA , @mavimli , sonundaoldu sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir , @Blue_Perii ,@-cantanem- , @Gulumse25 , @Zipzip- , @Minik Meleklerim

sizi seviyorum ❤️
Tatlı arkadaşlarım, ballarım siz de çok çok seviliyorsunuz doğurup geleceğim bekleyin iyiliklerim 💕💕

Aynaya bakınca başta ben de kendimden çekiniyorum, diyorum o kaşlar ne öyle sanki az sonra dövecek gibi bakıyorsun🤣
Kurallar söz konusu olunca sertim ama aslında çok esprili bir kadınım, böyle baştan acımtırakla ekşimsi gibi ama sonra bir tatlılık çöküyor🤣
Eşimle kızım bile sabah kalktığımda kaç voltum diye ölçerken sizlerin çekinmesi normal hahahahahaa
Demek ki doğru enerjiyi almışım :KK70:

Demek ki doğru enerjiyi almışım :KK70:
Sabah kalkıyorum eşim soruyor bugün ne renk uyandın diye, eğer tersimden kalktıysam sana kırmızı diyorum, kırmızı danger ateşle yaklaşma modu, kızım soruyor o sorunca yumuşama geliyor sana pembeyim diyorum, pembe yoğur, öp, kokla modu🤣
Resmen renk skalam var, sitede de kavga varsa hele de böyle hakaretli belden aşağılı falan kesin kırmızıyım, benden kaçabildiğiniz kadar kaçın modu🤣

Sabah kalkıyorum eşim soruyor bugün ne renk uyandın diye, eğer tersimden kalktıysam sana kırmızı diyorum, kırmızı danger ateşle yaklaşma modu, kızım soruyor o sorunca yumuşama geliyor sana pembeyim diyorum, pembe yoğur, öp, kokla modu🤣
Resmen renk skalam var, sitede de kavga varsa hele de böyle hakaretli belden aşağılı falan kesin kırmızıyım, benden kaçabildiğiniz kadar kaçın modu🤣
Şu an bir pembelik hissediyorum sanki :KK70:

X