- 24 Ekim 2019
- 1.379
- 7.531
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo misss eline saglik cnm annmlerde yapiyor simdiGeldimmm geldimmmm mantı yapıyordum ne yapyonuz kızlar
Oh sevındım canı çekmez ınsalh demıştımooo misss eline saglik cnm annmlerde yapiyor simdi
Kuzum benim yaaa cok mutlu oldum sen de cok seviliyorsunBende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve
Mefkurem
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
düsünmen yeter kuzum allahtan ailem.yakinda olmasa bile ev yapimina benzemez ama hazr alirdik sknti yokOh sevındım canı çekmez ınsalh demıştım
Oyyy kuzummm benım mesajı sımdı gordum valla bende hepinizi çokkk seviyorum iyiki varsınız güzellerim benim bizler süper bi takımız..Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
@Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
@Jenna16
@Evva
merve
Mefkurem
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
benneyanginlargordum
@Blue_Perii
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
Emin misiniz Beni sevdiğini söyleyen herkese tekrar düşünün emin misiniz diye sorayım, bak valla fikir değiştiren olursa alınmam gücenmemMune seni seviyoruz
Bence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorumAdımı anan anmayan herkes
Emin misiniz Beni sevdiğini söyleyen herkese tekrar düşünün emin misiniz diye sorayım, bak valla fikir değiştiren olursa alınmam gücenmem
Hani ne bileyim kurallar deyip cımbızla dalan, sevgi kelebekliğinden hiç anlamayan, bulduğu her fırsatta kuru kafayı şak diye ortaya koyan bir kadını sevmek kolay değildir de ondan dedim
Evlat olsa sevilmez diyen yok mu?
Bu sevilir mi yahu :)))
Eki Görüntüle 2770598
Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesindeBence düzeni sağlamaya çalışan biri neden sevilmesin ki. Seviyorum ben seni Mune. Cımbızınla seviyorum şak diye banlamanla seviyorum
merve ye dedim saten o kadar çok etiketledik ki olay var sanacak diye.Bünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde
Ablam merve nin özel isteğini yerine getirebilirsinBünyem alışık değil :))) valla yalan yok, bu topikte adım sıkça etiketlenince vukuat var sandım, dedim kesin polemik kavga bir şey var, bugün fırsat bulup girince baktım adım sevgi listesinde
Yaaa beni banci campinglemesiiin
Bana sokup sokup çıkarsınYaaa beni banci campinglemesiiin
Aynaya bakınca başta ben de kendimden çekiniyorum, diyorum o kaşlar ne öyle sanki az sonra dövecek gibi bakıyorsunmerve ye dedim saten o kadar çok etiketledik ki olay var sanacak diye.
Başlarda açıkçası biraz çekiniyordum ama tanımak için şanş verdim kendime ve sevdim sizi gerçekten. Korkmam gereken bir durum yok. Sonuçta kuralları uyguluyorsunuz. Bazen isyan etsem de yapacak bir şey yok
Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
@Lilimam
Nevreste
@Jenna16
@Gulumse25
@Zipzip-
@Elif Eylul
@kukrim27
@Evva
merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
@H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
Mefkurem
Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Tatlı arkadaşlarım, ballarım siz de çok çok seviliyorsunuz doğurup geleceğim bekleyin iyiliklerimBen de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim
@Elhan , @Jenna16 , @kukrim27 , @Evva , Nevreste , @YENA , @mavimli , sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , HanimKelesimiGetir , @Blue_Perii ,@-cantanem- , @Gulumse25 , @Zipzip- , @Minik Meleklerim
sizi seviyorum
Demek ki doğru enerjiyi almışımAynaya bakınca başta ben de kendimden çekiniyorum, diyorum o kaşlar ne öyle sanki az sonra dövecek gibi bakıyorsun
Kurallar söz konusu olunca sertim ama aslında çok esprili bir kadınım, böyle baştan acımtırakla ekşimsi gibi ama sonra bir tatlılık çöküyor
Eşimle kızım bile sabah kalktığımda kaç voltum diye ölçerken sizlerin çekinmesi normal hahahahahaa
Sabah kalkıyorum eşim soruyor bugün ne renk uyandın diye, eğer tersimden kalktıysam sana kırmızı diyorum, kırmızı danger ateşle yaklaşma modu, kızım soruyor o sorunca yumuşama geliyor sana pembeyim diyorum, pembe yoğur, öp, kokla moduDemek ki doğru enerjiyi almışım
Şu an bir pembelik hissediyorum sankiSabah kalkıyorum eşim soruyor bugün ne renk uyandın diye, eğer tersimden kalktıysam sana kırmızı diyorum, kırmızı danger ateşle yaklaşma modu, kızım soruyor o sorunca yumuşama geliyor sana pembeyim diyorum, pembe yoğur, öp, kokla modu
Resmen renk skalam var, sitede de kavga varsa hele de böyle hakaretli belden aşağılı falan kesin kırmızıyım, benden kaçabildiğiniz kadar kaçın modu
PespembeyimKavga yok, hakaret yok :))Şu an bir pembelik hissediyorum sanki