bizdee seni çok ama çok sevyrzzz bbgm bnde iyiki hepinizi tanıdım iyiki varsnnnızzz@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca @MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella @ea92 @cakltanesi @iloveme @archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
asyammmm cnmm kuzummmmm hep birlikte burada güzel haberlerimizi vererekte birbirimize destek olmaya devm ediczzz sizleri sevyrmmm@teolog8579edaecoo @halleycik @archi88 @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm❤❤
kuzumm balımmmm bizde seni çok sevyrzzzzzzzzzzz@teolog8579 @LaRisaCca @Ayseee1987 @Omur-un Hatunu @MelodiminEsiedaecoo @Bu Son Olsun ve daha yazamadığım tüm ovitrelle kullananlar ailesi seviyorum sizi
bende seniii çok ama çok sevyrmm kuzummmm bnmmmm@teolog8579edaecoo @halleycik @Nureella @archi88 @Ned en @MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
balımmmmm bende siziii çok ama çok sevyrmmmmmmmmmmmmmmKızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın. @LaRisaCca @ H M @JES @MelodiminEsi @Arrietty_ @archi88 @Ayseee1987 @halleycik @Nureellaedaecoo @emir91 @Skrkz17 @lumix @Reyyan__ @Calcifer @ISSIZZ merve @kizinbiri9 @HAbibte @Regen_ @Murpyy Nevreste @cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.
Bir tanemŞaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum.Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
@Lilimam
Nevreste
Jenna16
@Gulumse25
@Zipzip-
@Elif Eylul
Kukrim
@Evva
merve
@Blue_Perii
@Gsyabk
@HAbibte
Tenceresiz kaldim anne
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
M mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu.Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
15 yıl sonra aklına gelmişim, gördük ilk etiketledigini
@Umutlu_anne @Asiye_ @Chocolita @BirAsilAnnesi @Calcifer @-Adel- @Amanita merve @Bibibella Wonderfullady alsem @ezgicik22 @mavikelebek34 @Saricivcivcikcik @Bonus @Negoo @Katipsondanbir @Dermabebak @Cay6 @Evva @RedGirl hepinizi kocaman seviyorum gelin sarilak
Ahhh canımsın ya, nasıl mutlu oldum görünce@ISSIZZHALLEYS merve @Merayyy @Hannaz @renksizgokkusagi @Magnifiaque @Chocolita bende sizleri seviyorummm
Canım canım JES'im@Arrietty_ bugün sevmiyorum seni ama etiketledim@teolog8579 HALLEYS bebiskolar sizde gelin sevilelim ❤
Burda yokum
Tekrar baktım yine yokum
Nasıl iyimisin bugün dahaOlsun bebeğim, etiketler çok olunca karıştı
İyiyim çok şükür balım. Günden güne hafifliyor. Kanamam var biraz ama o deli ağrılar geçti gibiNasıl iyimisin bugün daha
İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende hsgde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti öncekiİyiyim çok şükür balım. Günden güne hafifliyor. Kanamam var biraz ama o deli ağrılar geçti gibisen de iyi misin?
Kesinlikle öyle canım. Benim canım tatlıymış onu anladımİşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti öncekibende iyim çok şükür Rabbime canim benm
Buraya gelmişken senide öpeyim gel he beleeeİşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti öncekibende iyim çok şükür Rabbime canim benm