Sevgi Anlayışımız

asyammmm cnmm kuzummmmm hep birlikte burada güzel haberlerimizi vererekte birbirimize destek olmaya devm ediczzz sizleri sevyrmmm

bende seniii çok ama çok sevyrmm kuzummmm bnmmmm hepinizi çıkarsız karşılıksız tanımadan sevdm desteklerinz için minnettarım

Bir tanem sabah sürprizim ben de seni çok seviyorum

İyiyim çok şükür balım. Günden güne hafifliyor. Kanamam var biraz ama o deli ağrılar geçti gibi sen de iyi misin?
İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende hsgde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki bende iyim çok şükür Rabbime canim benm

İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki bende iyim çok şükür Rabbime canim benm
Kesinlikle öyle canım. Benim canım tatlıymış onu anladım

Reactions: H M
İşte her operasyon birbirini tutmuyor birinde çok iyiden diğerinde sarsilabiliyorsun bende flimde yurumedim nerdeyse halbuki öyle olmamışti önceki bende iyim çok şükür Rabbime canim benm
Buraya gelmişken senide öpeyim gel he beleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…