- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
merciiiiBuraya gelmişken senide öpeyim gel he beleee
Nasılsın gozukmuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merciiiiBuraya gelmişken senide öpeyim gel he beleee
Şaşkınlıktan ölebilirim ne güzel bir sayfa müthiş bir enerjisi var. Kelebek gibi uçmak istiyorum. Beni etiketleyen etiketlemeyen can bacilarim.
Bu cümleleri okuyorsanız bilin ki sizleri çünküsüz seviyorum. Sevginiz hayata inanmami sağlıyor yüreğimi sımsıcak tutuyor.
@Lilimam
Nevreste
Jenna16
@Gulumse25
Zipzip-
@Elif Eylul
@kukrim27
@Evva
@Merve
Blue_Peri
@Gsyabk
@HAbibte
@Minik Meleklerim
@Oriana
@HanimKelesimiGetir
@Chocolita
@Hannaz
@Cay6
@mehlika nur
@birbeste
@Dileksnr
@Visneli_Turtam
@mavitosbik07
@Boleyn Kizi
@Katipsondanbir
@HayatSevinceGuzel
H M
@birmuhendisanne
@hasbeenandgone
@Feslegen Kokulu Nane
@mavimli
@sonundaoldu
@YENA
@ISILDURU
@Bal0ncuk
@Limonsuzzcay
@Kmsl Hnd
@sena zeynep
@SATURN71
@Mune
@Kazen
@isabel
Listem uzun oldu. Geç olduğu için tek tek etiketleyemedim. Allah hepinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Cennette de birlikte oluruz inşallah.
Zipzip- seni çok seviyorum
Ben de sizi çoooooooooook seviyorum canlarım çok mutlu oldum teşekkür ederim
@Elhan , Jenna16 , @kukrim27 , @Evva , Nevreste , @YENA , @mavimli , @sonundaoldu , @Bal0ncuk , @Kmsl Hnd , @ISILDURU , @HanimKelesimiGetir , Blue_Peri , C A N O , @Gulumse25 , Zipzip- , @Minik Meleklerim
sizi seviyorum
Coook tesekkur ediyorum bende sizleri cook seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Bende yazayım tüm sevdiklerimi yoksa hatrım kalır
@Elif Eylul
@Elhan
Zipzip-
@birbeste
@Kmsl Hnd
@Denp
Nevreste
Jenna16
@Evva
@Merve
@SATURN71
@Tesnim1989
@Nidsalii
@alsem
@yasminsay
@Canpare
@birazhuzurdu2008
@Dileksnr
@Gulumse25
@askrhpozitif
@Kahvesel
@Migi_magid11
@madamhd
@asysss
@Cedarice
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@I-cell_84
@PAPATYAM
@sulisim
@timesinfinity
@Tutku44
@onlinenurse
C A N O
@Minik Meleklerim
@Chocolita
@selensu82
@kukrim27
@benneyanginlargordum
Blue_Peri
Daha aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımı çok seviyorum kiminin yorumlarını, kiminin karaterini, kiminin naifliğini, kiminin güvenini, kiminin azmini, kiminin spor aşkını, kiminin komikliğini, kiminin hayata bakış açısını ama hepinizi siz olduğunuz için seviyorum iyiki varsınız
ZipzipcimCoook tesekkur ediyorum bende sizleri cook seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Jess yok nerede gitmiş bu kizCanım canım JES'im
Aaa ben şokBurda yokum
Tekrar baktım yine yokum
Zipzipcim
Kız aşk olsunya valla bianda aklıma gelmedi amaaa yaaa nanamyaaa15 yıl sonra aklına gelmişim, gördük ilk etiketledigini
Ben o yüzden etiket yapmadımKız aşk olsunya valla bianda aklıma gelmedi amaaa yaaa nanamyaaa
Hemde nanamı unutmusum ya olacak şey değilBen o yüzden etiket yapmadım
Allah Allah, nasıl yok kızJess yok nerede gitmiş bu kiz
Delidir ne yapsa yeridir dicem ama bsy de yapmamış gibiAllah Allah, nasıl yok kız
DimiAslında samimi gördüğüm herkesi seviyorum,
Canımm evet iyi ki tanımışız birbirimizi, seviliyorsun@teolog8579 edaecoo @halleycik A archi88 MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm❤❤
Ben deee tatlı güzel arkadaşım ben deee@teolog8579 @LaRisaCca @Ayseee1987 @Omur-un Hatunu MelodiminEsi edaecoo @Bu Son Olsun ve daha yazamadığım tüm ovitrelle kullananlar ailesi seviyorum sizi
Yaa testlerin kraliçesi senin gibi şen bir kişilik daha tanır mıyım bilmiyorum, çok seviliyorsun@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella @ea92 @cakltanesi @iloveme A archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
Kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz. Unuttuklarım olursa kusura bakmasın. @LaRisaCca @ H M @JES MelodiminEsi @Arrietty_ A archi88 @Ayseee1987 @halleycik @Nureella edaecoo @emir91 @Skrkz17 @lumix @Reyyan__ @Calcifer @ISSIZZ @Merve @kizinbiri9 @HAbibte @Regen_ @Murpyy Nevreste @cakltanesi ve birçok kişi daha. Ama muhakkak unuttum.
@teolog8579 edaecoo @halleycik @Nureella A archi88 @Ned en MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @Asyaa561 @GulYuzlumm @Skrkz17 Nevreste @HAbibte @Merve @Magnifiaque kızlar sevdiklerimizi etiketliyormuşuz sizi seviyorum şuan aklıma gelmeyenler nick değişenler var onları da seviyorum
@halleycik @teolog8579 @LaRisaCca MelodiminEsi @Asyaa561 @emir91 edaecoo @lumix @Omur-un Hatunu @Gereksiz06 @kizinbiri9 @Nureella @ea92 @cakltanesi @iloveme A archi88 @shlls
Kızlar Sizleri Seviyorum İyiki KK da sizlerle tanıştım
ayyy kızlar ya sabah sabah duygulandım ama .hepiniz çok özel çok tatlısınız minnak kelebeklerim .@teolog8579 edaecoo @Ayseee1987[USER=931961]@Nureella @cakltanesi @shlls[USER=775719]@LaRisaCca [USER=988177]@Asyaa561 [USER=936626]@Omur-un Hatunu kızlar unuttuklarım vardır muhakkak o yuzden hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız 🤗@teolog8579 edaecoo @halleycik A archi88 MelodiminEsi @Ayseee1987 @emir91 @ea92 @lumix @Fatimatuz_Zehra @Merve Betul Kum @Coffeeturk @cakltanesi @Omur-un Hatunu @peraares @GulYuzlumm Nevreste @Merve@Magnifiaque @LaRisaCca Aşkolar bi baktım beni etikeyleyenler var ben etkilemesem olmazdi ben nick konusunda çok iyi değilim unutuyorum
Hepinizi çok çok seviyorum iyi ki tanımışım sizleri destekcilerimmm❤❤