Severken boşanma kararı almak

Sizin çocuğunuz var mı?

Çocuk sahibi olmak için olmayacak insandan çocuk yapmak bir anne hakkı değildir.
Doğacak çocuğun menfaatini de düşünmeli insan.
Olmayacak kocaya olmayacak aileye çocuk yapınca anne mutlu diye her şey güllük gülistanlık olmuyor.
Ömür boyu denge sağlayamayan bir baba ve gergin bir aile ortamında büyümek de o çocuğun hakkı değil.
Sırf annelik duygusunu tadacağım diye düşünmeden çocuk yapmak bencillik

Sukurler olsun esim cok yardimci bebek olmadan once de boyleydi oglum da artik 3 yasinda guzel atlattigimiza inaniyorum hatta bize cok iyi geldi

Ne alaka boşanan cocuklarin babaları yok olmuyor. Bosaninca babalık yapmak isteyen yine yapıyor . Bu çocuk istenilmeyen bir çocuk . Adam kadını sevmiyor ki ondan olan çocuğu sevsin . Yuva bozulmasın değil burada zaten yuva yok . Çocuk insanları teselli edecek oyuncak değil. Dünyaya bir insan getirmeden önce yüz kere düşünmek lazım . Bu çocuk o evde doğmasın zaten . Keşke bu çocuk olmasaydı zaten . Çocuklar evlilik kurtarıcı ya da teselli verici oyuncaklar değiller .

Ben diger fikirlerinize katiliyorum ama sarstigi kisma katilmiyorum boyle bi durum deneyimlemedim siz deneyimlemis olabilirsiniz..birbirimizi kandirmayalim demissiniz boyle bisey yapmaya ihtiyacimiz yok sanki bizi sarsmadi baska bir uye yazmisti belki baba yardimci oldugu icindir uyumlu bi cocuk bunlarinda etkisi olabilir ama biz gercekten sarsilmadik daha nasil anlatilabilir bilmiyorum

Sukurler olsun esim cok yardimci bebek olmadan once de boyleydi oglum da artik 3 yasinda guzel atlattigimiza inaniyorum hatta bize cok iyi geldi
Demek ki siz milyonda biri yasiyorsunuz . Çünkü ne arkadaşlarım ne de parkta gördüğüm anneler böyle aman da herşey harika oldu gibi göremiyor malesef . Gece uyumayan bir çocuk gün içinde de ilgi bekliyor . İki yol doğru düzgün uyumayan biri olarak çok dengeli olamıyorum . Sinir ve stres birikince bu eşler arasına da yansıyor . Çocuk oldu hep beraber kırlarda koşalım ve daha mutlu olalım ben görmedim .

Mesela benim oglum 2 aylikken duzenli uykuya basladi aksam 7.30 8 sabah 7 bunlarinda etkisi var tabi

Okumuşu, batilisi, dogulusu farketmiyor dünyada erkek kalmamış gibi kendisini bu hâle getiren kadınlar var ve yine hiç düşünmeden hamile kalıyorlar. Bu forumda en iyi anladığım sey bu oldu.

Bebeğe o kadar üzüldüm ki anlatamam. Basiretiniz mi bağlandı, çocuğu yapmayı nasıl seçtiniz ya inanılmaz.

Sizin çocuğunuz var mı?
Konu basliklarima bakipta bu yorumu yaptigina okadar eminimki :) Cocuklarim yok, ama cocuk egitimcisiyim. Ve okadar cok benzeri durumlar gordumki, kocalarindan hic bir sekilde saygi gormeyen kadinlar, sirf yuvam bozulmasin, cocuklarla tek kalmayim diye, herseyi kabullenen mutsuz annelerin mutsuz cocuklarina rastladim.

Mesela benim oglum 2 aylikken duzenli uykuya basladi aksam 7.30 8 sabah 7 bunlarinda etkisi var tabi
Yani maşallah deyim akşam yedi mi buçuk bizimki sekiz bucukta yatar dokuz dokuz bucuga kadar sürekli konuşur kesinlikle uykuyu sevemedi haftada bir gün sabaha kadar uyur diğer günler beş altı kez çağırır su ister sabah oldu kalkalım der bu iyi hali bir buçuk yaşına kadar uyumadı uyku eğitimi kabul etmedi mesela.

Sen yazdigimi birdaha oku istersen. Cocuklarin sorumlulugun alan bir baba, evli veya bosanmis olsa bile bunu tabiki yerine getiriyor. Ama evliyken bile cocuklarinin yuzune bakmayan baba, ayrilsada bakmayacak.
Ben konu sahibine tesseli olsun diye cocukmu yap dedim?? Kadin zaten hamile. Cocuklar sevgi kaynagidir, o anlamda yazdim, yani cocugum oldu ayrilamam diye dusunmemek lazim.

Böyle okudum
lütfen kendinizi bu kadar değersiz görmeyin her şeye boyun eğmeyin.. Allah yardımcınız olsun

Konu sahibi zaten hamile. Yorumum cocugu yapmasiyla alakali degildiki zaten, nerde oyle birsey yazdigimi goruyorsun. Kotu giden evlilik, kadinin saygi gormedigi bir evlilikde kadinin bosanmasi onun hakkidir!

Konu basliklariniza hiç bakmadim, yorumlarınızdan anne olmadığınızı hissettiğim için teyitlemek istedim. Bakmış olsam bu soruyu sormazdim

Mesleğiniz çocuklarla ilgili ama baktığınız nokta benim baktığımla aynı değil.
Mesela benim eşimde doktor, bir sürü hasta görüyor kimisinin durumu belki çok ağır. Konuya çok hakim ama hasta yada hasta yakınının baktığı gibi bakamıyor sizinkide o hesap.
Ben bosanmasin demiyorum bu arada, bencede kesinlikle bosansin ama göz göre göre leş evliliklere çocuk getirilmesin.

Bak sende yazdığını oku çocuğu problem etme diyorsun kendini çocukla teselli edersin diyorsun . Çocuğu problem etsin bir zahmet hatta şu an konuda tek problem edilecek kişi çocuk .

Bu konuya sadece cocuklari olan kisilermi yorum yapabilir yani.
Son yazdiginiz cumleye katiliyorum. Ama is isten gecmis, ve konu sahibi hamile, bundan sonra ne yapmali diye yorumladim. Ilk basta boyle bir adamdan hamile kalmasi tabiki yanlis

Bak sende yazdığını oku çocuğu problem etme diyorsun kendini çocukla teselli edersin diyorsun . Çocuğu problem etsin bir zahmet hatta şu an konuda tek problem edilecek kişi çocuk .
Cocugu bosanmamak icin problem etmesin, yani cocuk varkende bosanilir.

''Çocuğu problem etsin bir zahmet hatta şu an konuda tek problem edilecek kişi çocuk .''

Benim yazdigim
''Maddi durumunuz varsa, cocugu problem etmeyin, tabiki hic bir cocuk anne babanin ayrilmasini hak etmiyor, ama boyle bir aile icinde doguda yasamayi da haketmiyor, sana boyle davraniyorsa cocuguda istemedim diyorsa iyi bir baba olacagini dusunmuyorum. En azindan bir cocugun olur, onunla kendini teseli edersin bir nevi''

Ne guzel manipilasyon yapiyorsun, yazdigimi alinti yapip kendi yorumunda farkli yonlere cekiyorsun farkindasin degilmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…