Severken boşanma kararı almak

Adam annem daha degerli 3-5 es bulurum diyor bu adama neden cocuk?
Batının sadece gezip tozmasını ilke edinip kafanın dogulu kvdeniz gibi calısması?
Nasıl anlasamadınız ki?
Dogurur üstüne bikac tane daha dogurur kavga gürültü yasar gidersiniz.

Sizde bana adam çok 3-5 t
ane bulurum deseniz ne olur acaba ?

Onun olası tepkisi ve sizin vermiş olduğunuz tepkiyi kıyaslayın. İşte kendinize verdiğiniz değer bu.

O yıkar ortalığı, döver belki döver. Siz de ağlar, akşam aynı yatağa girer sevişir ve itaat ettikçe sevilmeyi umut edersiniz.

Şey o seni sevmiyor. Maalesef çocuğu da sevmiyor. Seni ve çocuğunu bu kadar yok sayan, anne bulunmaz senden çok var diyen birini nasıl seviyorsun? Benim boşandığım mikrop bile bana asla böyle diyemezdi. Değerini pardon değersizliğini fark etmen için ne olmalı? Adama ev araba parası verince iyilik yapmış olmadı baban. Şöyle düşündü eşin. Ben o kadar mükkemmelim ki kızını bırakmayayım diye neler yapıyorlar neler!

Siz şakamısınız, bunca sorun varken neden çocuk neden? Ya adam ilk randevusuna nile annesini götürmüş siz ve doğacak çocuk değeri sıfır. Niye kendi yaşadıklarınızı çocuğunuzada yaşatmak istiyorsunuz. Sonra boşanmak istesenizde çocuğu size bırakırlarmı sandınız ?

Çok üzücü herşey herkes unutulurda bebeği düşünüyorum ölene kadar görüşmek zorundasınız şuanki eşinizle bebek olmasa hrrşey çok daha kolay ilerliyor çok üzücü boşanın demeyeceğim ama doğru bir karar vermelisiniz ciddi ciddi alp karşınıza konuşmalısınız belliki bu iş baya zor

Bu adam altjndan mı anne baba siz yoluna güller dökmediğiniz kalmış. Neden? Bunun neresinde sevgi var? Bu insanı nasıl seviyorsunuz? Evden kovun. Uzaklaştırma wlın hakaretleri kaydedin. Bugün size yapan yarın evladınıza yapar. Çocuk annesinin eziyet hakaret gördüğü evde mi büyüyecek?

Ciddi bir konuşma yap

Bu tip erkek modeli içinde ezik aslında
Ezik olduğu için bu kadar gergin oluyor

Yumuşak konuşun seni ezmiyorum Yanyana olmak istiyorum diye
Eğer bu yumuşak konuşmayı anlamıyorsa acil boşan düzelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…