severek evlenmek

evlilik aski öldürürmü sizce,severek evlenipte mutsuz bir evlilik sürdüren kac kadin var kimbilir aramizda...siz nasil evlendiniz ve neden mutsuzsunuz ne degisti evlenincefisfisfis

selam sekerım nasılsın canım benım;
ben severek hatta delı gıbı askla evlendım.:asigim:
nasıl evlendın dersen valla cok stresle evlendık
aıleler karısanlar can sıkanlar evlenelımde kurtulalım modundaydık
allahıma sukurler olsunkı cok mutluyum.ılk tanıdıgım gunku neyse hala aynısı
hıc degısmedı hatta daha ıyıyız dıye bılırım:
aılemde yasamadıgım ozgurlugu saygıyı sevgıyı yasattı esım bana,:sm_cool:
sadece karısı ve cocuklarının annesı degıl herseyı olmama ızın verdı:sm_cool:
anlıyacagın onunla evlendıkten sonra yenıden dogdum sayılır:asigim:
o benım kanatsız melegım dıyorum ben ona:asigim:
rabbım herkese nasıp etsın ınsaallah canım benım
su mubarek gecenın yuzu suyu hormetıne
kandılın mubarek olsun canım a.s.

arkadaşlar ne kadar çok severek evlenipte ayrılan insan var tabiki hiç birşey flört nişanlılık yada sözlülük dönemi gibi olmuyor evlilikte erkekler gerçekten çok değişiyorler yani köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı diyolar malesef tabi istisnalarda var

valla ben severek evlendım 2.yılı devirdik cok şükür ilk zamanlardakı gibide sevıyoruz birbirimizi.aslında biyerde yalnıs yapıyo insanlar.evlılık askı öldürürmü heycanı bıtırmı,bence topyekün yalnıs düşünceler.bu şekilde bakmıycaksın olaya.insanlar buna odaklanıyo ve evlenınce askım ölcekmı?? tabıkı hertsey aynı kalmıyo bıkere sorumluluk artıyo,artık cıkarkenki sevgılın degıl evıne bakan kocan oluyo.bır ailen degıl bır anda 2 ailen oluyo.bunun verdıgı stresle bazen tartısmalarda cıkabılıyo,insanlarda ask ölecekmı ye odaklandıkları için gerceklerı herzaman göremıyo biliyorlar bence.ask yerını zaten sevgıye ve saygıya bırakır ama heycanı öldürmemekte bizimn elımızde tabı.fakat evlendıkten degısen ınsanlarda cok fazla mevcut cevremızde bununda ben cıkarken veya nişanlıkkenkı döneme dayandıgını düşünüyorum.ozamanlarda insanlar hep kendılerını begendırmek için cabaladıklarından ve gercekle yüzleşmek istemedıklerınden oluyor.bence hersey dogal olmalı,karsındakının n eye sınırlendıgını neye sevındıgını ailesiyle sorunlar yasamısmı bı derdı varmı bunları öğrenmelı bence.çünkü evlendıkten sonra hepsine ortak oluyoruz ve "off boguldum biz cıkarken böyle değildik"" diyoruz.kızlar bence durup bı düşünmeli,nerde yalnıs yapıldıgını ve dönüp kendımızede bakmalıyız degısen gercekten omu??????? yoksa yıllardır tanımak ıstemedıgımız sevgılımız mi?

bazen severek evlenenler mutlu oluyor bazende görücü usulüyle evlenenler bence ortada sevgi ve saygı varsa her ikiside yürür ama ben yinede görücü usulünü tercih ederim zaten nişanlıyken onu tanıyorsun ve belkide aşık oluyorsun ve evlendiğinde daha sıkı şekilde bağlanıyorsun ve evlilik devam ediyor bu severek evlenmedede geçerli eğer çok seviyorsan ve o kişiye güveniyorsan evlenmelisin

11. senemizde evlendik eşimle.Çok severek evlendik.Allah herkese nasip etsin.Birbirini tanımakla ilgili bence çoğu şey.Çıkarken çıkan sorunları değişir, düzelir diye erteler, önemsemezseniz evlenip aynı eve girdiğinizde bu sorunlarla boğuşmak daha zor olur.Çıkarken tokat bile yiyip de bir daha yapmaz diyenler, her gittiği yere karışan, hiçbiryere çıkarmayan sevgilisiyle evlenince düzelir diye evlenenler var.Ya da seviyorum diyip o an için katlanıyorlar ama ömür boyu olmuyor.Biyerde tıkanıyor.Ve mutsuzluklar başlıyor.Allah herkese evinde huzur versin.

ben de aşk evliliği yapanlardanım.çok mutluyum.bi de aşkımızın meyvesi oldu.oğlumuz.olumsuz bi değişikliği yok eşimin.hala ilgili,yardımsever,romantik.

ben de aşk evliliği yapanlardanım.çok mutluyum.bi de aşkımızın meyvesi oldu.oğlumuz.olumsuz bi değişikliği yok eşimin.hala ilgili,yardımsever,romantik.

Allah bize de nasip eder inşallah.Henüz evliliğim çok yeni ama zamanı geldiğinde inşallah bi bebişimiz olur.Allah bağışlasın evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…