- 16 Ekim 2024
- 153
- 77
-
- Konu Sahibi Daisyhatun
Çok çok teşekkür ederim muhakkak izleyeceğim emeğinize sağlıkUmduğunuzdan da kolay olsun, yollarınız apaydınlık olsun
şu videonun 14.37 dakikasından itibaren izlemeniz iyi gelebilir. (Başları biraz karışık, konu tam orada başlıyor)
Bilmem belki de 21 22 yaşında evlendik hemen çocuğumuz oldu bazı şeyleri yaşayamadık ben çok çabuk anne oldum ama sorumluluklarımdan kaçmadım
Yani benim gözüm mü kapalıymış daha önceki konulardan mı bahsediyorsunuz ama bilmiyorum bana yeminler ediyordu senden başkası umrumda değil ben zaten daha önce çok ilişkş yaşadım sende duruldum vs vs ben de inandım işteBöyle insanlar var fakat bu durum eşiniz için geçerli değil. Açtığınız konuları sizin konunuz değilmiş gibi okursanız eşinizin aldatma konusunda baya tecrübeli olduğunu çok rahat görürsünüz. Yani eşiniz aldatma işini ilk defa yapmıyor.
Birşeyler bulmalıyım kendime bir de yakın zamanda işe başlayacağım o biraz kafamı dağıtır muhtemelen yılların alışkanlığı o zaman canımı yakansevgi değildir o, alışkanlıktır, az zamana bırakın geçer.
o rutini özlemeyi sevmek sanıyoruz bazen, kendinize hobi bulun, spora yazılın kafanız dağılır.
Yani benim gözüm mü kapalıymış daha önceki konulardan mı bahsediyorsunuz ama bilmiyorum bana yeminler ediyordu senden başkası umrumda değil ben zaten daha önce çok ilişkş yaşadım sende duruldum vs vs ben de inandım işte
Birşeyler bulmalıyım kendime bir de yakın zamanda işe başlayacağım o biraz kafamı dağıtır muhtemelen yılların alışkanlığı o zaman canımı yakan
Bunu yapmayın. Çocukları ispiyoncu durumuna düşürüyorsunuz. Hem de kızınızın arkasından soruşturma yapmanız iyi bir şey değil. Annen şunu bunu sordu demeleri kızınız için daha mı iyi? Çoluk çocuğun işiyle hareket etmeyin. Her hafta düzenli psikoloğa götürün. Hemşiresiniz hastanede doktora ulaşmanız daha kolay. İş yerinde duyulmasını istemiyor olabilirsiniz, başka doktor bulun. Büyük kızımın ergenliğini atlattık ama 15 yaşındakiyle daha uğraşıyoruz. O minnoş pembiş sevimli kızların içinden canavar çıkıyor. Normal huzurlu sevgi saygı dolu ailede büyüyen çocuklar bile 11-12 yaşında başlıyor, sorun yumağı haline geliyorlar. Kızınızda baba eksikliği, anne baba çocuk bir arada yaşama huzuru yok, olmamış. Bir çok duygunun eksikliğini yaşıyor olabilir. Lütfen dertlenmeyi ağlamayı bırakın da 9 yaşındaki kızınız için harekete geçin. Yazık bazı çocuklar erken büyümek zorunda kalıyor. Anne babalarının hataları çocukluklarını yaşamaya engel olabiliyor. Bari kızınızda bir hasar kalmasın.Birde yaşıtları kuzenleri var onlarla duygularını paylaşıyor sadece sanırım beni üzmek istemiyor sık sık onlara soruyorum birşey oldu mu söylüyorlar zaten
Mesela nerden çıkardınız bunu ?Takıntı mı bilmiyorum evet kendimi ihmal edecek kadar çok sevdim bir türlü kurtulamadım tamam kitap önerinizi dikkate alacağımBu adamı takıntı derecesinde sevdiğiniz için gözünüzde cok büyütmüşsünüz. Robin norwood'un Aşırı seven kadınlar adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.
Hayır ben onu üzen birşeyler var mı onu soruyorum sadece dedektif gibi onu takip etmiyorum ki bu sormam ara sıra oluyor onun üzgün gördüğümde mesela kızım için yapacağım bişeyler tamamBunu yapmayın. Çocukları ispiyoncu durumuna düşürüyorsunuz. Hem de kızınızın arkasından soruşturma yapmanız iyi bir şey değil. Annen şunu bunu sordu demeleri kızınız için daha mı iyi? Çoluk çocuğun işiyle hareket etmeyin. Her hafta düzenli psikoloğa götürün. Hemşiresiniz hastanede doktora ulaşmanız daha kolay. İş yerinde duyulmasını istemiyor olabilirsiniz, başka doktor bulun. Büyük kızımın ergenliğini atlattık ama 15 yaşındakiyle daha uğraşıyoruz. O minnoş pembiş sevimli kızların içinden canavar çıkıyor. Normal huzurlu sevgi saygı dolu ailede büyüyen çocuklar bile 11-12 yaşında başlıyor, sorun yumağı haline geliyorlar. Kızınızda baba eksikliği, anne baba çocuk bir arada yaşama huzuru yok, olmamış. Bir çok duygunun eksikliğini yaşıyor olabilir. Lütfen dertlenmeyi ağlamayı bırakın da 9 yaşındaki kızınız için harekete geçin. Yazık bazı çocuklar erken büyümek zorunda kalıyor. Anne babalarının hataları çocukluklarını yaşamaya engel olabiliyor. Bari kızınızda bir hasar kalmasın.
Eski konularınızdan da biliyorum ciddi anlamda kurtuldunuz. İdare ettim falan diyerek hiç kafanızı bulandırmayın adam zaten başkası, ile yaşadı size zarar verdi korkuttu bir küs bir barış kurtuldunSonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Evet sakin bir şekilde bitmiş olması beni çok şaşırttı zaten ama şükürler olsun öyle bitti bu duyguları yaşamam normal zamanla geçecek anladımEski konularınızdan da biliyorum ciddi anlamda kurtuldunuz. İdare ettim falan diyerek hiç kafanızı bulandırmayın adam zaten başkası, ile yaşadı size zarar verdi korkuttu bir küs bir barış kurtuldun
Mesela nerden çıkardınız bunu ?Takıntı mı bilmiyorum evet kendimi ihmal edecek kadar çok sevdim bir türlü kurtulamadım tamam kitap önerinizi dikkate alacağım
Belki de haklısınız kaybetme korkusu çok hakimdi bende ona yansıtmıyordum ama içten içe ondan yaşıyordum aşırı bağlandım ona herşeyimi o yaptım evladım ve kocam ben buydumBir bir insan hemde 10 yıl boyunca kendini bir adam için ihmal ediyorsa, gerçekleri görmüyorsa, bana göre bu sağlıklı bir bağlanma değildir. Bu tür ilişkileri kaybetme korkusu besliyor bana göre.
Belki de haklısınız kaybetme korkusu çok hakimdi bende ona yansıtmıyordum ama içten içe ondan yaşıyordum aşırı bağlandım ona herşeyimi o yaptım evladım ve kocam ben buydum
Karşına yakışıklı zengin karizmatik birisi çıksın inş boşver şu gereksizi eskisi küllüğe yenisi bolluğaEvet sakin bir şekilde bitmiş olması beni çok şaşırttı zaten ama şükürler olsun öyle bitti bu duyguları yaşamam normal zamanla geçecek anladım
Allah kalbinizi ferahlatsnSonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Ben de bosanıp tekrar evlenen biriyim, 33 yasında ikinci evliliğimi yaptım . Cokk fazla acı cektim , umarım hersey gönlünce olsun, kadınlar çok güçlüdürTeşekkür ederim çok güzel yazmışsın doğru yaptığımı bilmek içimi rahatlattı 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim yolun daha belki çok başındayım ama çok şey yaşadım
İnsanlar sevdiklerini topraga verip bir sure sonra o aciyla yasamayi ogrenip kendi hayatlarina bakiyorlar,sen de unutacaksin,sadece zamana ihtiyacin var.Bir de bu sureci daha kolay atlatabilmek icin psikolojik destek alabilirsin.Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı