- 16 Ekim 2024
- 153
- 77
-
- Konu Sahibi Daisyhatun
Zaten kızlarım için geri adım atmadım örnek olmak istedim bunu kabul etmenin yanlış olduğunu bilsinler istedim ben aldatsam öldürürdü direk ama şimdi o istediğin kişiyle istediği hayatı yaşayacak benim burda canım yanarkenSiz aldatsaydınız ne yapardı öyle düşünüp içinizdeki sesi susturmaya çalışın yazmayın yani Özlem illaki alışkanlık zamanla geçecektir güçlü duruşunuz için tebrik ederim umarım kızlarınıza da örnek olur bu
Çok iyi yapmışsın, tebrikler! Tam madalya takılmalık kadınsın. Çünkü senin gösterdiğin cesareti gosteremeyip kocasına karşı ezim ezim ezilen nice kadın var.Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Tek taraflı sevgi...Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Yavaş öldürsün dağ ayısı. Kendine gelince mübah tabi, böyle birini dakikasinda silebilmen lazim. Insan tabi hazmedemez sinir olur yillar gecse bile. Ama böyle ayı sevilmez. Zaten seven insanlar da ayrilmaz.Zaten kızlarım için geri adım atmadım örnek olmak istedim bunu kabul etmenin yanlış olduğunu bilsinler istedim ben aldatsam öldürürdü direk ama şimdi o istediğin kişiyle istediği hayatı yaşayacak benim burda canım yanarken
Zaten kızlarım için geri adım atmadım örnek olmak istedim bunu kabul etmenin yanlış olduğunu bilsinler istedim ben aldatsam öldürürdü direk ama şimdi o istediğin kişiyle istediği hayatı yaşayacak benim burda canım okSiz aldatsaydınız ne yapardı öyle düşünüp içinizdeki sesi susturmaya çalışın yazmayın yani Özlem illaki alışkanlık zamanla geçecektir güçlü duruşunuz için tebrik ederim umarım kızlarınıza da örnek olur buKöpek gibi pişman olacak. 1 günde değil tabi, zamanla.
Umarım sen o zamana kadar her şeyi unutmuş, sana yaşattıklarının hiçbirini hakketmedigini iyice kavramış olur yoluna bakarsın.
Seviyorum demekten vazgeç. Kendine böyle şeyler söyleme. Sana yaptıklarını düşün, ahlaksızlığını, terbiyesizliğini, yıllardır verdiğin emeğe ihanetini, tehditlerini.
Çulsuz karaktersiz, bakalım sensiz ne yapacak
Bunları mantığım alıyor doğru olanı yapmak istedim ama kalbim acıyor aldatılmaktan ve onu hala seviyor olmaktan dolayıÇok iyi yapmışsın, tebrikler! Tam madalya takılmalık kadınsın. Çünkü senin gösterdiğin cesareti gosteremeyip kocasına karşı ezim ezim ezilen nice kadın var.
Aldatmayı affetsen adam sayısız kez yine aldatırdı ve sen kendi değerini düşürdüğünle kalırdın.
Seni aldattığı kadın muhtemelen senin yaşadığın şeyin aynısını yaşayacak, o da aldatılacak. Ha bugün, ha yarın, ama mutlaka...
Helal olsun sana! Çocukların büyüyünce seni daha iyi anlayıp seni takdir edecek, bunu unutma.
O adam sadece seni kaybetmedi. Yuvasını ve 2 çocuğunu kaybetti, farkında değil. Kendi bilir.
Ben hissettiğimi paylaşmak istedim ama yazınız bana sert geldi tokat gibi mi demeliyim bilemedim daha çok yeni bu durum kendimi sevmem gerektiğini biliyorum mantığımla bildiğim şeyleri kabul edemiyorum şuan hislerim çok baskın alamıyorumZaten bir çok sorun varmış seven insan aldatirmi diye soruyorsunuz ? Siz seviyormuş sunuz ya siz aldatsaniz mesela onu hala seviyor olmanız mümkün olur muydu? .Aldatan seviyorsa aldatmayan nefret mi ediyor .Oda insan buda insan.Atlatabilmeniz nasıl olacak bilmiyorum idare edip hep susan ve karşılık alamayan kadınlar genelde boşandıktan sonra hayatdaki ilk sorunda eyvah eyvah oluyor.Bir psikolog ile görüşün esaslı biri olsun derim size hayatın güzel yönlerini hatırlatsin.Severek boşandık kısmında çok yaniliyorsunuz seven sizmişsiniz.O yapması gerektiği gibi kendini seviyor.Kendini seveni herkes seviyor.Siz çok trajik bakmışsınız olaya .Bilmiyorum yani siz atlatabilirmisiniz ilk kez böyle bir yorum yaptım.Ki tekrardan evlenseniz sizi aldatmayacagini hiç dusunmuyorum.Kendini ön plana koymayan insanlar için bu zor birşey .Yani boşandıktan sonra yazmamak için zor duruyorum değişik bir durum.Sizin kendinizi sevmek saymak kendi hayatını onemsemek gibi konularda çok yol almanız lazım.Olumlu birşey yazdimmi bilmem olumsuz yazmadım benim yazinizdan bana geçen bu.
Umarım daha önceki konuya da hakimsiniz sanırımKöpek gibi pişman olacak. 1 günde değil tabi, zamanla.
Umarım sen o zamana kadar her şeyi unutmuş, sana yaşattıklarının hiçbirini hakketmedigini iyice kavramış olur yoluna bakarsın.
Seviyorum demekten vazgeç. Kendine böyle şeyler söyleme. Sana yaptıklarını düşün, ahlaksızlığını, terbiyesizliğini, yıllardır verdiğin emeğe ihanetini, tehditlerini.
Çulsuz karaktersiz, bakalım sensiz ne yapacak?
Güzel anneliginizden güçlü kadinliginizdan öperim! Zaten bir sürü sorun varmış evlilikte su an daha çok yeni olduğunuz için bu düşünceler çok normal alışkanlıklar var ama zamanla eksisini artısini düşünüp iyi ki ohhh beee diyeceksiniz ama biraz sabır lütfenZaten kızlarım için geri adım atmadım örnek olmak istedim bunu kabul etmenin yanlış olduğunu bilsinler istedim
Kalbinin acıması normal. Zamanla acımaz.Zaten kızlarım için geri adım atmadım örnek olmak istedim bunu kabul etmenin yanlış olduğunu bilsinler istedim ben aldatsam öldürürdü direk ama şimdi o istediğin kişiyle istediği hayatı yaşayacak benim burda canım ok
Bunları mantığım alıyor doğru olanı yapmak istedim ama kalbim acıyor aldatılmaktan ve onu hala seviyor olmaktan dolayı
Ben hissettiğimi paylaşmak istedim ama yazınız bana sert geldi tokat gibi mi demeliyim bilemedim daha çok yeni bu durum kendimi sevmem gerektiğini biliyorum mantığımla bildiğim şeyleri kabul edemiyorum şuan hislerim çok baskın alamıyorum
Seven insan aldatmaz aldatsa zaten sevmemiştir ama ben sevmişim bu yaptığına rağmen nefret etmenin yanında özlem duymak ne kadar gereksiz boş bir duygu keşke tek kalemde silebilsem ben onunla büyüdümYavaş öldürsün dağ ayısı. Kendine gelince mübah tabi, böyle birini dakikasinda silebilmen lazim. Insan tabi hazmedemez sinir olur yillar gecse bile. Ama böyle ayı sevilmez. Zaten seven insanlar da ayrilmaz.
Maalesef öyle bu boşanma sürecinde de zarar vereceğinden korktum ama şükürler olsun olmadı sakin bir şekilde boşandık.Benşm babam annemi aldattı ve bana senin annen nasıl affetti dediğinde bu kararı aldım ben .İhanet bir hata değil, karakterin ortaya dökülüş şeklidir. Sizi aldatması sizinle ilgili değil, adamın karakteri bu, bu yüzden diğerine de aynısını yapacak görün. Size sadık kalmayan, diğerine neden sadık kalsın?
Bunu kabullenmeyerek kızlarınıza nasıl bir rol model olduğunuzu düşünün ve kendinizle gurur duyun.
Ayrıca aynısını ben yapsam direkt öldürürdü demişsiniz, kanım dondu.
Geçecek demi bitecekKalbinin acıması normal. Zamanla acımaz.
Ben boşanmasaydım o boşanmayacaktıŞöyle düşünün mesela ben kocamı seviyorum olsun affediyorum deyip ayrılmasaydınız eşiniz sizi mi seçerdi? Yoksa gönlü başkasında olduğu için sizin affedip affetmemenizin bir hükmü olur muydu? Siz ayrılmasanız muhtemelen zaten o ayrılacaktı.