Severek Boşandınız mı Hiç?

Çok taze duygularını bastırmadan yaşa kendini yargılama özlememem lazım aklıma gelmemesi lazım gibi şeyler söyleme. Aklına gelecek bazen kendine yediremeyeceksin ama zaman geçtikçe tekrar aklına gelince artık eskisi kadar önemsemediğini farkedeceksin işte o zaman tüy gibi hafifleyeceksin. Sürece güven

Erkek cinsinden ciddi ciddi nefret eder oldum,kime güvenip inanacağız,kimi seveceğiz? En iyisi kimseyi sevmemek,köreltiyorlar insanı zorla.

Daha her şey çok taze,en kısa zamanda atlatmanizi dilerim.Ona ait fotoğraf,mesaj vs bakmayın, profiline girmeyin, arkadaşlarınızla daha sık görüşün kendinizi yalnız bırakmayın.Bir kağıda dökün içinizi sonra da kağıdı yırtıp atın.

Geçecek çok zor geçecek ama geçecek inanın buna. Zamanla herşey çok güzel olacak iki tane kızınız var ne güzel. İnsan herşeye katlanıyor ama aldatmaya katlanamaz. Bende şuan sizn durumunuzdayım herşeye katlandım şuan aldatıldıgımı hissediyorum.

Bizim saf temiz sevgimizi haketmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…