Severek Boşandınız mı Hiç?

Çok teşekkür ederim herkese hemen unutmuyor değil mi bu acıları çekiyor hep kendime daha geç boşansaydım daha çok vakit vermiş olacaktın diyorum o zamana kadar acım geçmiş olacak belki de

Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak..pesss..Adam da pişmanlığın zerresi yok, bu adam için üzülmeye değmez. Gitsin layığını bulsun

Hem suçlu hem güçlüydü sanırım benimkisi celladına aşık olmaktı gerçekten beni çok üzdü yıprattı belki de sadece alışkanlıktır kolay değil on yıl beraber geçti beni sevgiye hasret bıraktı

Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak..pesss..Adam da pişmanlığın zerresi yok, bu adam için üzülmeye değmez. Gitsin layığını bulsun
Gerçekten gece gece sinir oldum, inanılmaz ya. İnsanda biraz utanma olur ne bileyim yalandan da olsa bir mahcubiyet falan olur, ettiği laflara bak Allah aşkına

Beni sevdiğini söylerdi bana karşı güzel sözler söylerdi kötü olan kısmı sorumluluk sahibi olmaması ve çalışmamasıydı bu sebeple bir çok yükün altına ben girmiştim beni yoran kısmı da bu oldu hem erkek hem kadın olmuştum sadece sevdiğim için kabul etmiştim bir de çocuklarım için

Siz şimdi 10 yılınızı bırakın, o 10 yıl geçti gitti. Önünüzde başka 10 yıllar var ve bu toksik adam olmayacak. İki tane güzeller güzeli kızınız var, onlara tutunun. Hayatın sizin için çok daha iyi planları olacaktır, siz zaten kendiniz ve evlatlarınız için en doğru adımı atmış cesur bir kadınsınız.
Eski eşiniz olacak ahlaksız utanmaz herifte düşüp kalktığı kadınlarla tencere kapak misali yaşasın

Sizinki sevgi değil alışkanlık, sakın yazmayın, aramayın, zamanla geçecek, bu arada iyi ki boşanmışsın, aldatan adamla olmaz...

Çok teşekkür ederim herkese hemen unutmuyor değil mi bu acıları çekiyor hep kendime daha geç boşansaydım daha çok vakit vermiş olacaktın diyorum o zamana kadar acım geçmiş olacak belki de
Geçecek hiç merak etmeyin sizi hak etmemiş zaten aklınıza geldiğinde öyle düşünün kolay değil bazı şeyler ama geçecek kabuk bagliycak zamanla...

Seven insan aldatmaz. NOKTA...

Sanırım bu konuda ben yanlış yaptım benim annem aldatıldıktan sonra her gece ağlayan bir insandı ağlamasından nefret eder hale gelmiştim artık duymak bile istemiyordum onu gördükten sonra ben Ağlamayı bıraktım ya hep içime attım şimdi benim kızım dokuz yaşında neredeyse ve duygularını ifade etmekten çekiniyor ağladığı zaman bir köşeye saklanıp ağlıyor

Hayır karşıdaki kadında adamın iki çocuğu olduğunu ve evli olduğunu biliyor benim kızım yeni doğduğunda tekrar başlamışlar bebek doğduğunu bildiği halde yazmış ve görüşmeye devam etmişler

Yapmayın yahu. Kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var benimde. Eşim sorumluluklarını yerine getirmese, çalışmasa yemişim sevmesini. Neyini seveceğim? Hayat, çocuklu hayat öyle iki kuru sözle devam etmez, etmemeli.
Bu kadar romantik olmayı ben anlamıyorum. Bu kafadan çıkmazsanız daha çok üzülürsünüz.

Güçlü olmak zorunda bırakıldım her şeyi ben yapmak zorunda kalınca güçlü olmaktan da yoruldum umarım son yokuştur bundan sonrası hep düz olur inşallah
Aynen öyle olacak. Sen kızlarınla güzel hayat kurup mutlu zamanlarına ulaşırken kafasını duvarlara vuracak. Baba olacağı tutacak. Ama geri adım atmayın ve keyfinize bakın.

Haklısınız benim için yanlış adamdı ben severek evlendim başlarda her şey çok güzeldi ama zamanla bir çok şeyi benim üzerime kaldı nasıl çıkacağım bu kafadan

Aynen öyle olacak. Sen kızlarınla güzel hayat kurup mutlu zamanlarına ulaşırken kafasını duvarlara vuracak. Baba olacağı tutacak. Ama geri adım atmayın ve keyfinize bakın.
Ben yoluma baktıktan sonra bir şeyleri unuttuktan sonra tekrar geri dönmeye çalışması ayrı bir sıkıntı olacak değişmeyecek zaten içteniçe o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama pişman olursa da beni rahat bırakmayacak Allah’ım çok saçma sapan duygular içerisindeyim

Çok teşekkür ederim bir gün umarım oh be derim

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın doğru yaptığımı bilmek içimi rahatlattı 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim yolun daha belki çok başındayım ama çok şey yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…