- 16 Ekim 2024
- 153
- 77
-
- Konu Sahibi Daisyhatun
Güçlü olmak zorunda bırakıldım her şeyi ben yapmak zorunda kalınca güçlü olmaktan da yoruldum umarım son yokuştur bundan sonrası hep düz olur inşallahTebrik ediyorum seni. Sen çok güçlüsün. Acın taze zamanla geçecektir. Dik dur lütfen.
Çok teşekkür ederim herkese hemen unutmuyor değil mi bu acıları çekiyor hep kendime daha geç boşansaydım daha çok vakit vermiş olacaktın diyorum o zamana kadar acım geçmiş olacak belki deBence ayrilmakla en iyisini yapmışsın şuan acı cekmeniz çok normal sevgilimizden bile ayrıldığımız da 1,2 ay neyse kendimizi toplayamiyoruz sonra bı bakmışsın unutmuşuz kendinize zaman verin zamanla geçecek msj atıp veya sakın aramayın bu sizin iylesme sürecinizi geciktirir hakkınızda hayırlısı olsun bu saatten sonra
Bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak..pesss..Adam da pişmanlığın zerresi yok, bu adam için üzülmeye değmez. Gitsin layığını bulsunBu ne kadar aşağılık bir cümle ya, ne demek annen affetti. Ne sevmesi ne özlemesi, alışkanlıktır o inanın. Böyle insanla ömür geçmezmiş zaten. Yatın kalkın şükredin kurtulduğunuza.
Boşanma sürecinde zarar vermesi konusu da çok ayrı, keyfi paşada yok maşallah. Hem karını bırakıp 2 çocuğundan utanmayıp kadınlarla düş kalk, üstüne de bunlar.
Allah kurtarmış kardeşim
Hem suçlu hem güçlüydü sanırım benimkisi celladına aşık olmaktı gerçekten beni çok üzdü yıprattı belki de sadece alışkanlıktır kolay değil on yıl beraber geçti beni sevgiye hasret bıraktıBu ne kadar aşağılık bir cümle ya, ne demek annen affetti. Ne sevmesi ne özlemesi, alışkanlıktır o inanın. Böyle insanla ömür geçmezmiş zaten. Yatın kalkın şükredin kurtulduğunuza.
Boşanma sürecinde zarar vermesi konusu da çok ayrı, keyfi paşada yok maşallah. Hem karını bırakıp 2 çocuğundan utanmayıp kadınlarla düş kalk, üstüne de bunlar.
Allah kurtarmış kardeşim
Gerçekten gece gece sinir oldum, inanılmaz ya. İnsanda biraz utanma olur ne bileyim yalandan da olsa bir mahcubiyet falan olur, ettiği laflara bak Allah aşkınaBir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak..pesss..Adam da pişmanlığın zerresi yok, bu adam için üzülmeye değmez. Gitsin layığını bulsun
Beni sevdiğini söylerdi bana karşı güzel sözler söylerdi kötü olan kısmı sorumluluk sahibi olmaması ve çalışmamasıydı bu sebeple bir çok yükün altına ben girmiştim beni yoran kısmı da bu oldu hem erkek hem kadın olmuştum sadece sevdiğim için kabul etmiştim bir de çocuklarım içinAldatılmaya gelene kadar da on defa ayrılmanız gereken kocadan birde sadaķatsizlik görmek ekstra zorunuza gitmiş olabilir.
İnsansınız, zorunuza gider, özleme kısmını çok anlayamıyorum çünkü evliliğiniz aldatılmadan değil öncesinde kötüymüş ama yine de olsun diyelim. Eski eşiniz kimseye faydası olmayacak bir adam, üzerine yıkılacak yeni birini bulmuş, siz kurtulmuşsunız öyle düşünün.
Siz şimdi 10 yılınızı bırakın, o 10 yıl geçti gitti. Önünüzde başka 10 yıllar var ve bu toksik adam olmayacak. İki tane güzeller güzeli kızınız var, onlara tutunun. Hayatın sizin için çok daha iyi planları olacaktır, siz zaten kendiniz ve evlatlarınız için en doğru adımı atmış cesur bir kadınsınız.Hem suçlu hem güçlüydü sanırım benimkisi celladına aşık olmaktı gerçekten beni çok üzdü yıprattı belki de sadece alışkanlıktır kolay değil on yıl beraber geçti beni sevgiye hasret bıraktı
Sizinki sevgi değil alışkanlık, sakın yazmayın, aramayın, zamanla geçecek, bu arada iyi ki boşanmışsın, aldatan adamla olmaz...Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Geçecek hiç merak etmeyin sizi hak etmemiş zaten aklınıza geldiğinde öyle düşünün kolay değil bazı şeyler ama geçecek kabuk bagliycak zamanla...Çok teşekkür ederim herkese hemen unutmuyor değil mi bu acıları çekiyor hep kendime daha geç boşansaydım daha çok vakit vermiş olacaktın diyorum o zamana kadar acım geçmiş olacak belki de
Seven insan aldatmaz. NOKTA...Beni sevdiğini söylerdi bana karşı güzel sözler söylerdi kötü olan kısmı sorumluluk sahibi olmaması ve çalışmamasıydı bu sebeple bir çok yükün altına ben girmiştim beni yoran kısmı da bu oldu hem erkek hem kadın olmuştum sadece sevdiğim için kabul etmiştim bir de çocuklarım için
Sanırım bu konuda ben yanlış yaptım benim annem aldatıldıktan sonra her gece ağlayan bir insandı ağlamasından nefret eder hale gelmiştim artık duymak bile istemiyordum onu gördükten sonra ben Ağlamayı bıraktım ya hep içime attım şimdi benim kızım dokuz yaşında neredeyse ve duygularını ifade etmekten çekiniyor ağladığı zaman bir köşeye saklanıp ağlıyorBende de o kod yerleşikti. Ağlamak güçsüzlük ve çocuktan saklanmalı tarzında. Sanki onları travmatize eden bir şeymiş gibi.
Oysa ki tam tersi, ağlayamamak bir travma tepkisidir.
Sağlıklı insan, gülmek, heyecanlanmak, öfkelenmek ve ağlamak gibi tüm duygusal reaksiyonları yeterince ifade edebilen/yaşayabilendir.
Yoksa Allah’ın bize verdiği duyguyu reddetmiş oluyoruz.
Oysa ki duygular yaşanmazsa hastalık olarak kendini gösterir.
Tüm duygularımızı sağlıklı şekilde ve muhakkak yaşayacağız
Peki sağlıklı ağlamak nedir?
Hüznümüzle barışmak ve hatta bunu birleştirici bir unsur haline getirmek.
Mesela bir hüzün mü geldi, ya da burukluk. Çocuğuma diyorum, “yavrum bana bir ağlamak geldi, biraz ağlasam iyi gelecek, o esnada elini tutabilir miyim? Ya da sana sarılabilir miyim?”
O kadar iyi geliyor ki bu çocuklara. Çünkü zor bir anınızda süreçten onu dışlamamış oluyorsunuz, bir aile olarak birlikte aşıyorsunuz.
Çocuklarda da bu böyle değil mi zaten? Ne zaman ağlamak gelse gözleri bunu paylaşacak bir anne/baba arıyor. Hah işte bu doğal ve fıtri olanı. Özümüze, fıtratımıza döneceğiz böyle böyle.
O esnada duygusal olarak çok dağılmayın elbette, ama çocuklarınıza tutunun, birbirinize ihtiyacınız var bu dönemde.
Onlar da içine atmasın, siz de.
Gizlediğimiz duygularımız çocuklarda kaygı yapıyor. Yani çocuk hissediyor bir sorun var, ama adını koyamıyor. Bu kaygıya neden oluyor işte, ki o açık bir acıdan daha tehlikeli çocuk beyin gelişiminde.
Hayır karşıdaki kadında adamın iki çocuğu olduğunu ve evli olduğunu biliyor benim kızım yeni doğduğunda tekrar başlamışlar bebek doğduğunu bildiği halde yazmış ve görüşmeye devam etmişlerBir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmak..pesss..Adam da pişmanlığın zerresi yok, bu adam için üzülmeye değmez. Gitsin layığını bulsun
Bende öyle düşünüyorum sevseydi aldatmazdı gözü başkasını görmezdiSeven insan aldatmaz. NOKTA...
Geçecek inşallahGeçecek hiç merak etmeyin sizi hak etmemiş zaten aklınıza geldiğinde öyle düşünün kolay değil bazı şeyler ama geçecek kabuk bagliycak zamanla...
Yapmayın yahu. Kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var benimde. Eşim sorumluluklarını yerine getirmese, çalışmasa yemişim sevmesini. Neyini seveceğim? Hayat, çocuklu hayat öyle iki kuru sözle devam etmez, etmemeli.Beni sevdiğini söylerdi bana karşı güzel sözler söylerdi kötü olan kısmı sorumluluk sahibi olmaması ve çalışmamasıydı bu sebeple bir çok yükün altına ben girmiştim beni yoran kısmı da bu oldu hem erkek hem kadın olmuştum sadece sevdiğim için kabul etmiştim bir de çocuklarım için
Aynen öyle olacak. Sen kızlarınla güzel hayat kurup mutlu zamanlarına ulaşırken kafasını duvarlara vuracak. Baba olacağı tutacak. Ama geri adım atmayın ve keyfinize bakın.Güçlü olmak zorunda bırakıldım her şeyi ben yapmak zorunda kalınca güçlü olmaktan da yoruldum umarım son yokuştur bundan sonrası hep düz olur inşallah
Haklısınız benim için yanlış adamdı ben severek evlendim başlarda her şey çok güzeldi ama zamanla bir çok şeyi benim üzerime kaldı nasıl çıkacağım bu kafadanYapmayın yahu. Kaç yıllık evliyim, 2 çocuğum var benimde. Eşim sorumluluklarını yerine getirmese, çalışmasa yemişim sevmesini. Neyini seveceğim? Hayat, çocuklu hayat öyle iki kuru sözle devam etmez, etmemeli.
Bu kadar romantik olmayı ben anlamıyorum. Bu kafadan çıkmazsanız daha çok üzülürsünüz.
Ben yoluma baktıktan sonra bir şeyleri unuttuktan sonra tekrar geri dönmeye çalışması ayrı bir sıkıntı olacak değişmeyecek zaten içteniçe o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama pişman olursa da beni rahat bırakmayacak Allah’ım çok saçma sapan duygular içerisindeyimAynen öyle olacak. Sen kızlarınla güzel hayat kurup mutlu zamanlarına ulaşırken kafasını duvarlara vuracak. Baba olacağı tutacak. Ama geri adım atmayın ve keyfinize bakın.
Çok teşekkür ederim bir gün umarım oh be derimGüzel anneliginizden güçlü kadinliginizdan öperim! Zaten bir sürü sorun varmış evlilikte su an daha çok yeni olduğunuz için bu düşünceler çok normal alışkanlıklar var ama zamanla eksisini artısini düşünüp iyi ki ohhh beee diyeceksiniz ama biraz sabır lütfen
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın doğru yaptığımı bilmek içimi rahatlattı 31 yaşındayım iki çocuk annesiyim yolun daha belki çok başındayım ama çok şey yaşadımSizinki tamamen alıskanlık ve sadakatin getirdiği dışa vurum, sizi aldatan bu güzelliğinizi hiçe sayan adam için hiç değmez, onurlu durusunuza ve özsaygınıza hayran kaldım, bu duygularla ilişkiyi bitirmeniz cok zor olmustur haklısınız , ama cok yeni ve gececek , yasınız kaç bilmiyorum ama duygusal boşluğunuzu başka seylerle doldurun , zamanla gececek bu olumsuz duygular , sansın bahtın acık olsun güçlü kadın