• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek, Beğenerek, Aşkla Aldığım Çeyizlerim..

EmrEsra

emresra5253.blogspot.com
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
4.927
0
106
İstanbul
Arkadaşlar Daha Henüz Sözlü Yada Nişanlı Değilim.. :(
Allah Nasip Ederse Sevgilim 5 Eylülde Asker.. Askerden Geldikten Sonra Resmi Birşeyler Olacak..
Bende Bu Süreçte Çeyizimi, Hazırlıklarımı Tamamlayacağım İnşaAllah..
Bunlar Şimdilik Aldıklarım :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$5c7d82c5-c8c4-4b38-b79d-f28509e3beeb.webp
Günlük Yemek İçin Bernardo'dan Aldığım Yemek Takımım.

$Yemektakımımm.webp
Misafir İçin Bernardo'dan Aldığım Yemek Takımım..

$2 Tkm.webp
Bernardo'dan Aldığım Kek Setim..

$c95224c7-b8ce-40ba-96fe-21e4ae7cc0cb.webp
Bernardo'dan Aldığım TürkKahve Setim..

$2 Takım.webp
Bernardo'dan Aldığım Fincan Setim..

$cyzm (3).webp$cyzm (7).webp$c1bb9155-b47e-49c7-bdea-f3e1a1980b81.webp$93ff1953-e784-48de-98c0-2a3199a4eec3.webp$Şş.webp
Bernardonun İstanbul Koleksiyonunu Tamamladım. Sevgilimde bende İstanbul Aşığıyız Evimize Farklı Bir Hava Katacak :)

$Çay Tepsim.webp
Burdaki Tüm Parçaları Aldım, Çay Tepsisi Bardağı vs..

$93ff1953-e784-48de-98c0-2a3199a4eec3.webp$b3e78f4f-61f7-4fc9-a4a9-79e82a9de7fe.webp$bernardo_bardak.webp$bernardo_konsol.webp$bernardo_sürahi.webp$bernardo_vazo.webp$c1bb9155-b47e-49c7-bdea-f3e1a1980b81.webp$cyzm (1) 3 adet ).webp

Hepsini Çok Seviyorum :)

$a1984.webp
Korkmaz, Çelik Tencere Setim..

:nazar:

$Masa Örtüm.webp
Bernardodan Aldığım Yemek Takımımın Deseninden MAsa Örtüm :)

$MCSA037118_BSG82480_def.webp
Bosch'tan Aldığım Elektrik Süpürgem..

$MSM7700 159 TL.webp
Yine Bosch'tan Aldığım Blender..

$SG_498170.webp$SG_498009.webp
Saç Şekillendiricilerim..

$cyzm (2).webp$faa93768-ff72-465a-82f5-31eb2d7bd3f7.webp
Bernardo'dan ..

$cyzm (4).webp$a1215.webp
Korkmaz, Çaydanlığım ve Cezve Takımım..

$ilgn1.webp
Birkaçtane Nevresim takımım var fakar internette hepsini bulamadığımdan sadece bunu ekleyebildim..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar Güncelliyorum :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım sen ne güzel hazırlıklara başlamışsın ben almakta geç kaldım sanırım :1:

cnm aşkla kullanırsın inşallah allah ağız tadıyla tamamlamanı nasip etsin.

camlardan başlamışsın almaya. ben cesaret edemedim camları almaya aferinn kızz :9:

bu arada sayfan oldukça düzenli :34:

Canım güle güle kullan çok güzeller.Bernardo da yemek takımı ve çatal-bıçak seti alınca yarısı kadar hediye çeki veriyor.O şekilde almadın zannedersem.Sen nasıl aldın?Ne kadar tuttular?

hayırlı olsun canım sen ne güzel hazırlıklara başlamışsın ben almakta geç kaldım sanırım :1:

saolasın canım, evet başladım başlamak zorundayım daha sonra hepsini birden almam zor olabilirdi benden sana tavsiye sende başla istersen ilerde biranda biraz zor olabilir tamamlamak..

Canım güle güle kullan çok güzeller.Bernardo da yemek takımı ve çatal-bıçak seti alınca yarısı kadar hediye çeki veriyor.O şekilde almadın zannedersem.Sen nasıl aldın?Ne kadar tuttular?

Canım benim benim zaten çatal bıçak setim vardı çatal bıçak hediyesini istemedim onlarda bana 500 tl hediye çeki verdiler bende o hediye çekiyle istanbul serimi tamamladım..

canım arkadaşım çeyizlerinin hepsi birbirinde güzel senin gibi:)

Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..

hepsi çok güzel cnm gerçekten bu ist setinin ayrı bi havası var bende fincanlarndan alıcam sanırm hepsi olmasada:)
iyi günlerde kullan sevdiceğinle:16:

alırken nasıl aşkla aldıysan kullanırken de aynı aşkla kullanırsın inşallah.. hayalindekinden de güzel bir hayat dilerim..:54:

hepsi çok güzel özellikle istanbul serisine bayıdlım :) benimde gözüm var ama şimdi ev tabak çanak dolu :D
kütahya porselenınde var istanbul serisi benzettım ama o değil sanırrımm :)

güle güle güzel günlerde kullan inşallahh :)

mutlu huzurlu guzel gunlerde kullanın canımmm

o inekli bardagı nereden aldın acaba onu merak ettim bende :)

alırken nasıl aşkla aldıysan kullanırken de aynı aşkla kullanırsın inşallah.. hayalindekinden de güzel bir hayat dilerim..:54:

Amin.. Amin.. İnşaAllah Aşkla kullanmak nasip olur.. Güzel Duaların İçin Teşekkür Ederim..
Rabbim Sizlerede İstediğiniz Gibi Güzel Hayatlar Nasip Eylesin inşaAllah..

hepsi çok güzel özellikle istanbul serisine bayıdlım :) benimde gözüm var ama şimdi ev tabak çanak dolu :D
kütahya porselenınde var istanbul serisi benzettım ama o değil sanırrımm :)

güle güle güzel günlerde kullan inşallahh :)

Kütahyanın Değil canım bernardodan aldım :) amin inşaAllah Güle Güle Kullanabilirimmm :)

Son düzenleme:
Back
X