güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah![]()
aminnn canım inşallah :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel günlerde kullanmak nasip olsun insallah![]()
istanbul hayranı olan ben için süper bunlarr acaba markası nedir???
en güzel günlerde kullanman dileği ilee
severek,beğenerek,aşkla kullan canım![]()
istanbul hayranı olan ben için süper bunlarr acaba markası nedir???
en güzel günlerde kullanman dileği ilee
çok şekerlermş cnm güle güle kullan:)
evet çok tatlılar güle güle kullan şekerim![]()
Daha önce yorum yaptım mı hatırlamıyorum aldıkların çok güzel ve karakterli çünkü hepsinin bir anlamı var bence almak için almamışsın. Çok büyük heyecan bu kadar düşünerek özenerek almak, sevdiğinle kullanacağını düşünmek. Sevgilimle 5 ay önce nişanlandık ve o askere gitmeden önce yeni başlamıştım bir şeyler almaya ufak tefek derken bir sürü şey aldığımı aldıkça da sevindiğimi ve gelecekte kullanacağım günlere kavuşmak için daha da sabırsızlandığımı fark ettim. İnşallah güzel günlerde kullanırız. Mutluluk diliyorum :))
cnm bu arada sevgilin de denizciymiş banyo paspas takımı alacaksan Maisonette markası arada markafoni, limango gibi sitelerde indirime giriyor takip et ve bu takımı kaçırma tam sana göre :)
Eki Görüntüle 297613
hepsi güzel güle güle kullan inşallahmutluluklar diliyorum şimdiden...
cnm yaaaaaaaaaaaa aldığın şeylerin hepsi çok güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
Aynı zamanda bir İstanbul aşkı da söz konusu gibi...Diğer topiğine de yazmıştım ama başlığı görünce buna da yazmadan edemedim, aldıklarını da mutlulukla ve aşkla kullanmanı dilerim.
![]()