• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek, Beğenerek, Aşkla Aldığım Çeyizlerim..

güle güle kullan hepsi çok güzell ne güzel birsürü şey almışsınn iyi de yapmışsın enim düğüneme daha 2 ay kaldı bnmde anca bu kadar eşyam var ya da yok :)çok iyi düşünmüşsün

güle güle kullan hepsi çok güzell ne güzel birsürü şey almışsınn iyi de yapmışsın enim düğüneme daha 2 ay kaldı bnmde anca bu kadar eşyam var ya da yok :)çok iyi düşünmüşsün

Bütün evililer bana şimdiden al diyor sonra bir anda alınmıyor :) bende tecrübelilerin söylediklerini yapıyorum :)
Allah nasip Ederse önümüzdeki yaza kadar birçok şeyimi alıcam :)

aldıklarını sağlık ve mutlulukla kullanın inşallah :nazar:

denizci temasını seviyorsanız aşağıda ki adrese mutlaka bakmanı öneririm :34:
Günün kampanyalarından Enjoy Lunart kampanyasına bak

Giriş Sayfası

Son düzenleme:
hepsi cok güzell
yemek takımın harıka
ama gerçekten biraz pahalı değilmi nasıl aldın
benim bir maasım bile değil o takımın fiyatı
güle güle kullanmayı nasip etsin allah :nazar::nazar:

hepsi cok güzell
yemek takımın harıka
ama gerçekten biraz pahalı değilmi nasıl aldın
benim bir maasım bile değil o takımın fiyatı
güle güle kullanmayı nasip etsin allah :nazar::nazar:

evet biraz pahalı malesef, annemi ikna etmem yaklaşık 3 ayımı aldı :s
kredi kartına taksitle aldım canım..
Amin inşsAllah güle güle kullanabilirim. :nazar:

cnm aldıkların cok güzel güle güle kullan hepsini :nazar:. bernardo çay setinde cam tepsi var mı? yoksa ayrı mı alınması lazım. ben ayrı göremedim sitesinde de cay takımının içinde tepsi yazmıyor. :44:

Yeniler :)
$a1215.webp$274985.webp

Korkmaz Cezve Tk. Sevgilim Aldı.. :)
Tchibo Pembe Soyacagım :)

Bernardo ürünlerini çok beğendim.Özellikle istanbul koleksiyonu çok güzel, şeker aynı zamanda zarif.Benim eşim de istanbul aşığıdır.Ben de alıyım bari sevinsin aşkım :)

Ne güzeldir bu heyecanla bi şeyler almak.Hep aynı aşkla sevin birbirinizi inşallah.Allah mesut etsin :)

Bernardo ürünlerini çok beğendim.Özellikle istanbul koleksiyonu çok güzel, şeker aynı zamanda zarif.Benim eşim de istanbul aşığıdır.Ben de alıyım bari sevinsin aşkım :)

Ne güzeldir bu heyecanla bi şeyler almak.Hep aynı aşkla sevin birbirinizi inşallah.Allah mesut etsin :)

evet o kadar güzelki, onu düşünüp onunla birlikte kullanmayı hayal edip alının herşey çok güzell..
amin.. rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah..

Back
X