• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebekimm çeyizimmm

evet canm baya hoşmuş modern spor yavaşyavaş tamamlıoz işte napalm :KK69:hehe gönder Zafere gönder halletsin artık orda :KK48:

Aynen canım o da ordan hallediyo ben de burdan napalım :D

Bak bunlar da bugünden devam devamm.. Bernardodann... :D 2li kelebekli kupa ve başucu sürahisi..

2li-kupa-set-platin-kelebek.jpg 635434557569522825.jpg

Aynen canım o da ordan hallediyo ben de burdan napalım :D

Bak bunlar da bugünden devam devamm.. Bernardodann... :D 2li kelebekli kupa ve başucu sürahisi..

Eki Görüntüle 1216691 Eki Görüntüle 1216692
Güünaydın Hiloşumm tombik sürahine bayıldm canm ama arada unut koymayı Zaferi kaldır su aldırmaya :KK66: ne kötüyüm dimi :)
gözün hep kelebekli şeylere gidiyo herhalde Hiloşum bnmde hep pembe şeylere gidiyo ya başka şey beğenemiyom nolcak bu halimiz sennki kelebek dolcak bnmki pespembe bi ev :KK22:

Güünaydın Hiloşumm tombik sürahine bayıldm canm ama arada unut koymayı Zaferi kaldır su aldırmaya :KK66: ne kötüyüm dimi :)
gözün hep kelebekli şeylere gidiyo herhalde Hiloşum bnmde hep pembe şeylere gidiyo ya başka şey beğenemiyom nolcak bu halimiz sennki kelebek dolcak bnmki pespembe bi ev :KK22:

Günaydın Fatoşumm.. seni seni cadııı :)
Ya sorma bacım bir daha almıcam diyorum ama hem sade hem çok tatlı görünce dayan dayanabilirsenn :D Olsun kız fazla abartmayalım da gene de şirin olur bencee ;)

Back