Severek, Beğenerek, Aşkla Aldığım Çeyizlerim..

Misafir yemek takımını ve masa örtünü çok beğendim iyi günlerde kullan inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
canımm hepsii cokk gusell ama en önemlisi Allah huzurla mutluluklukla kullanmayı nasıp etsin insallahhhh:))))

gercekten hepsi cok hos..
su gemici desenli tabaklar haric.. hepsini cok begendim
güle güle kullan

Teşekkür Ederim Canım, Gemici Tabaklar Herkesin Hoşuna Gitmeyebilir ama benim sevgilim gemici olduğundan Allah nasip ederse kullanırken ayrı bir haz katacak bize, özellikle alındılar yani :) :)

Canım İstanbul aşıgısın.Markafoni de Golden Daisy'nin İstanbul nevresım takımı var kacırma derim çok güzel.İstanbul'un benim için bir önemi olmadıgı için almadım.Paris olanını aldım.

Baktım Ve Süper Gözüküyor ama Nevresimin kalitesi nasıldır ellemeden görmeden almaya korkuyorum ben

Baktım Ve Süper Gözüküyor ama Nevresimin kalitesi nasıldır ellemeden görmeden almaya korkuyorum ben

Canım burada bır arkadas ıkısını de almıstı çok guzelmıs.Zaten %100 pamuk diyor.100 tl ye satılıyor sıte dısında da.Ben aldım Paris olanını.Benim aldıgım nasıl sence :)

Sağol canım benim.İnşallah hepimize :) İstersen bana gelince ben bakayım elleyeyim.Sonra sana söylerim.Sürekli oluyo kampanyası zannedersem...

evet :) çok iyi olur öyle :) sana gelince sen bi bakıverirsin kalitesi nasıl diye yorum yaparsan banada çok sevinirim :) bende ona göre almış olurum :)

evet :) çok iyi olur öyle :) sana gelince sen bi bakıverirsin kalitesi nasıl diye yorum yaparsan banada çok sevinirim :) bende ona göre almış olurum :)

Tamam canım gelince haber veririm sana.Burda alan kişi de pamuk gibi yumuşacık demişti bende ona güvendim.Umarım öyle çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…