mutlu huzurlu guzel gunlerde kullanın canımmm
o inekli bardagı nereden aldın acaba onu merak ettim bende :)
gercekten hepsi cok hos..
su gemici desenli tabaklar haric.. hepsini cok begendim
güle güle kullan
yemek takımlarımız aynı bende cok begenerek almıstım. herseyını guzel gunlerde kullan :)
canımm hepsii cokk gusell ama en önemlisi Allah huzurla mutluluklukla kullanmayı nasıp etsin insallahhhh:))))
Kütahyanın Değil canım bernardodan aldım :) amin inşaAllah Güle Güle Kullanabilirimmm :)
Canım İstanbul aşıgısın.Markafoni de Golden Daisy'nin İstanbul nevresım takımı var kacırma derim çok güzel.İstanbul'un benim için bir önemi olmadıgı için almadım.Paris olanını aldım.
analdım canım :) kütahyanın da varda istanbul serisi :)
Baktım Ve Süper Gözüküyor ama Nevresimin kalitesi nasıldır ellemeden görmeden almaya korkuyorum ben
Canım burada bır arkadas ıkısını de almıstı çok guzelmıs.Zaten %100 pamuk diyor.100 tl ye satılıyor sıte dısında da.Ben aldım Paris olanını.Benim aldıgım nasıl sence :)
Çok Güzel :) Mutlu Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..:)
Sağol canım benim.İnşallah hepimize :) İstersen bana gelince ben bakayım elleyeyim.Sonra sana söylerim.Sürekli oluyo kampanyası zannedersem...
evet :) çok iyi olur öyle :) sana gelince sen bi bakıverirsin kalitesi nasıl diye yorum yaparsan banada çok sevinirim :) bende ona göre almış olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?