Severek, Beğenerek, Aşkla Aldığım Çeyizlerim..

EmrEsra

emresra5253.blogspot.com
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
4.927
0
106
İstanbul
Arkadaşlar Daha Henüz Sözlü Yada Nişanlı Değilim..
Allah Nasip Ederse Sevgilim 5 Eylülde Asker.. Askerden Geldikten Sonra Resmi Birşeyler Olacak..
Bende Bu Süreçte Çeyizimi, Hazırlıklarımı Tamamlayacağım İnşaAllah..
Bunlar Şimdilik Aldıklarım :)

Günlük Yemek İçin Bernardo'dan Aldığım Yemek Takımım.

Misafir İçin Bernardo'dan Aldığım Yemek Takımım..

Bernardo'dan Aldığım Kek Setim..

Bernardo'dan Aldığım TürkKahve Setim..

Bernardo'dan Aldığım Fincan Setim..

Bernardonun İstanbul Koleksiyonunu Tamamladım. Sevgilimde bende İstanbul Aşığıyız Evimize Farklı Bir Hava Katacak :)

Burdaki Tüm Parçaları Aldım, Çay Tepsisi Bardağı vs..

Hepsini Çok Seviyorum :)

Korkmaz, Çelik Tencere Setim..

Bernardodan Aldığım Yemek Takımımın Deseninden MAsa Örtüm :)

Bosch'tan Aldığım Elektrik Süpürgem..

Yine Bosch'tan Aldığım Blender..

Saç Şekillendiricilerim..

Bernardo'dan ..

Korkmaz, Çaydanlığım ve Cezve Takımım..

Birkaçtane Nevresim takımım var fakar internette hepsini bulamadığımdan sadece bunu ekleyebildim..

Arkadaşlar Güncelliyorum :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım sen ne güzel hazırlıklara başlamışsın ben almakta geç kaldım sanırım

cnm aşkla kullanırsın inşallah allah ağız tadıyla tamamlamanı nasip etsin.

camlardan başlamışsın almaya. ben cesaret edemedim camları almaya aferinn kızz

bu arada sayfan oldukça düzenli

Canım güle güle kullan çok güzeller.Bernardo da yemek takımı ve çatal-bıçak seti alınca yarısı kadar hediye çeki veriyor.O şekilde almadın zannedersem.Sen nasıl aldın?Ne kadar tuttular?

hayırlı olsun canım sen ne güzel hazırlıklara başlamışsın ben almakta geç kaldım sanırım

saolasın canım, evet başladım başlamak zorundayım daha sonra hepsini birden almam zor olabilirdi benden sana tavsiye sende başla istersen ilerde biranda biraz zor olabilir tamamlamak..

Canım güle güle kullan çok güzeller.Bernardo da yemek takımı ve çatal-bıçak seti alınca yarısı kadar hediye çeki veriyor.O şekilde almadın zannedersem.Sen nasıl aldın?Ne kadar tuttular?

Canım benim benim zaten çatal bıçak setim vardı çatal bıçak hediyesini istemedim onlarda bana 500 tl hediye çeki verdiler bende o hediye çekiyle istanbul serimi tamamladım..

canım arkadaşım çeyizlerinin hepsi birbirinde güzel senin gibi:)

Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..

Çok zevkli seçimler mutlu günlerde kullanmanı dilerim,
çay setini merak ettim nereden aldınn tatlım ??????

hepsi çok güzel cnm gerçekten bu ist setinin ayrı bi havası var bende fincanlarndan alıcam sanırm hepsi olmasada:)
iyi günlerde kullan sevdiceğinle

alırken nasıl aşkla aldıysan kullanırken de aynı aşkla kullanırsın inşallah.. hayalindekinden de güzel bir hayat dilerim..

hepsi çok güzel özellikle istanbul serisine bayıdlım :) benimde gözüm var ama şimdi ev tabak çanak dolu
kütahya porselenınde var istanbul serisi benzettım ama o değil sanırrımm :)

güle güle güzel günlerde kullan inşallahh :)

mutlu huzurlu guzel gunlerde kullanın canımmm

o inekli bardagı nereden aldın acaba onu merak ettim bende :)

alırken nasıl aşkla aldıysan kullanırken de aynı aşkla kullanırsın inşallah.. hayalindekinden de güzel bir hayat dilerim..

Amin.. Amin.. İnşaAllah Aşkla kullanmak nasip olur.. Güzel Duaların İçin Teşekkür Ederim..
Rabbim Sizlerede İstediğiniz Gibi Güzel Hayatlar Nasip Eylesin inşaAllah..

Kütahyanın Değil canım bernardodan aldım :) amin inşaAllah Güle Güle Kullanabilirimmm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…