- 14 Şubat 2019
- 92
- 19
- 88
- 24
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
ayrılırken kötü şeyler söyledi bana. onsuz asla mutlu olamayacağımı pişman olacğaımı söylediO zaman niye eski erkek arkadaşınla alakalı konu açtın.
asıl gezip eğlenmek bana çok amaçsız geliyor yani nereye kadar? dünyaya bunun için gelmedim ki ben. kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu sırada daha seçici davranırım
zaten benim tek hatam buydu. bir arkadaşlık flört dönemi olmadan ilişkiye başladık. bu sefer önce tanımak istiyorumDaha çok gençsin baya. Ayrılık üstüne yeni bir ilişki pek iyi değil ama ilişki kurarken dikkat et hemen bağlanıp kaptırma kendini
demek istediğim tek başıma gezip eğlenmek yerine yanımda sevdiğim insanla gezmek isterimGittiğin yerin niteliğine göre değişir, gezmek de insana çok şey katabiliyor gayet. Roma süper keyifli bir yerdir mesela, inanılmaz derecede tarih sunuyor. Bohemya ve Viyana da keza. Ille yurtdışı olmak zorunda da değil, gezmek iyidir hem açılırsın hem de yeni insanlar tanırsın, her insan hayata farklı şeyler katıyor.
ayrılırken kötü şeyler söyledi bana. onsuz asla mutlu olamayacağımı pişman olacğaımı söyledi
ben de zaten kafayı sıyırdım galiba sonunda. mezun olmak üzereyken okulu bırakıp bölüm değiştirmeye karar verdim kendi hayallerim içinOrda saçmalamış işte, bulunmaz Hint kumaşı değil yao yuzden sana biaz cık gez dunya gör yazdık, karşına kimler çikar kimler bu hırta mı kaldın
ben de zaten kafayı sıyırdım galiba sonunda. mezun olmak üzereyken okulu bırakıp bölüm değiştirmeye karar verdim kendi hayallerim için
yabnacı dil bölümü okuyordum ama öğretmen olma hayalim var yıllardır ve şehir değiştirmek istiyorumNeden kız, ne okuyorsun?
21 yaşındaymışsın henüz, profilinde 24 yazıyor ona göre erken demiştim şimdi daha da erken diyorum. 21 yaşında evlenip ne yapacaksın güzelim. Evlenirsin 1 sene sonra çocuğun olur ki ben senin çalışma hayatını isteyeceğini de düşünmüyorum açıkçası. Sen sevdiğim insanla evleniyim hergünümüz beraber olsun akşam kek çay yiyelim dizi izleyelim kafasındasın da, pişman olursun. Çünkü evlenince hergün gezilmiyor. Yani özetle evlenmeden kendine yaptığın yatırımlar kar.ayrılırken kötü şeyler söyledi bana. onsuz asla mutlu olamayacağımı pişman olacğaımı söyledi
Niye sizin tarafınızı tutalım? 22 yaşında genç hayat dolu bir adam-çocuk niye evlenmek zorunda olsun, yani ben aferin dedim sevgilinize. Gezip dolaşmak, yeni yerler yeni insanlar mekanlar tanımak bilmek bana boş geliyor diyen at gözlüğü takmış biri normal mi? Kendinizi bunlar olmadan nasıl geliştiriyorsunuz? Bu kafadan çıkmazsanız sevgilinin biri gider diğeri gelir. Kimsenin uzun süre takılmak istemeyeceği bir mizacınız var. Severken ayrılmak demişsiniz ama hemen başkasını bulmuşsunuz.ben onun keyfini beklemek zorunda değildim ki. ayrıca garantisi de yoktu o zaman isteyeceğinin. hemcinslerimin benim tarafımı tutacağını düşündüm :/
çocuğum da olsun isterim çalışmak da isterim zaten tekrar üniversiteye hazırlanmaya karar verdim. bir erkek için oturup ağlamak istemiyorum21 yaşındaymışsın henüz, profilinde 24 yazıyor ona göre erken demiştim şimdi daha da erken diyorum. 21 yaşında evlenip ne yapacaksın güzelim. Evlenirsin 1 sene sonra çocuğun olur ki ben senin çalışma hayatını isteyeceğini de düşünmüyorum açıkçası. Sen sevdiğim insanla evleniyim hergünümüz beraber olsun akşam kek çay yiyelim dizi izleyelim kafasındasın da, pişman olursun. Çünkü evlenince hergün gezilmiyor. Yani özetle evlenmeden kendine yaptığın yatırımlar kar.
bana bu süreçte destek olan bir arkadaşıma aşık oldum. o da beni seviyor ve değer veriyor.Niye sizin tarafınızı tutalım? 22 yaşında genç hayat dolu bir adam-çocuk niye evlenmek zorunda olsun, yani ben aferin dedim sevgilinize. Gezip dolaşmak, yeni yerler yeni insanlar mekanlar tanımak bilmek bana boş geliyor diyen at gözlüğü takmış biri normal mi? Kendinizi bunlar olmadan nasıl geliştiriyorsunuz? Bu kafadan çıkmazsanız sevgilinin biri gider diğeri gelir. Kimsenin uzun süre takılmak istemeyeceği bir mizacınız var. Severken ayrılmak demişsiniz ama hemen başkasını bulmuşsunuz.
Ağlama zaten değmez, biraz eski konularına baktım kendini sev lütfen bak hiçbir şey senden önemli değil erkekler için ne üzül ne kırıl ne kendini yıprat şuan çok küçüksün, bu yaşların geri gelmeyecek ve yıllar sonra bu yaşlarını çok özleyeceksin o yüzden önce kendine değer ver olur mu ? Ayağın sağlam yere basarsa seni kimse yıkamaz.çocuğum da olsun isterim çalışmak da isterim zaten tekrar üniversiteye hazırlanmaya karar verdim. bir erkek için oturup ağlamak istemiyorum
teşekkür ederim artık kendim ne istersem onu yapıyorum biraz bencil olmak gerekiyor sanırımAğlama zaten değmez, biraz eski konularına baktım kendini sev lütfen bak hiçbir şey senden önemli değil erkekler için ne üzül ne kırıl ne kendini yıprat şuan çok küçüksün, bu yaşların geri gelmeyecek ve yıllar sonra bu yaşlarını çok özleyeceksin o yüzden önce kendine değer ver olur mu ? Ayağın sağlam yere basarsa seni kimse yıkamaz.
Evet gerekiyor.teşekkür ederim artık kendim ne istersem onu yapıyorum biraz bencil olmak gerekiyor sanırım
Meriç yani. Sevgilisiyle sorunları olan kızlara destek ayağına göz koyan bir sırtlan. İhtiyacınız olan son şey böyle bir beraberlik.bana bu süreçte destek olan bir arkadaşıma aşık oldum. o da beni seviyor ve değer veriyor.
aslında ilginç biri. benimle yakınlaşmak istemiyor mesela eşim olmayan birine dokunamam diyor. benden epey büyük üstelik sosyal ve hoş biri ama kendini korumayı başarmış.Meriç yani. Sevgilisyile sorunları olan kızlara destek ayağına göz koyan bir sırtlan. İhtiyacınız olan son şey böyle bir beraberlik.
Senin hayatında sana yol gösteren birileri yok mu?aslında ilginç biri. benimle yakınlaşmak istemiyor mesela eşim olmayan birine dokunamam diyor. benden epey büyük üstelik sosyal ve hoş biri ama kendini korumayı başarmış.
özelimi paylaşacak kadar güvendiğim kimse yok gerçek hayatta.Senin hayatında sana yol gösteren birileri yok mu?
Keşke güvensen birilerine çünkü gittiğin yol yol değil. Şuan 150 km hızla gidiyorsun ve el frenini çekecekmişsin gibi hissediyorum.özelimi paylaşacak kadar güvendiğim kimse yok gerçek hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?