Severek ayrılınır mı:(

fiti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
300
1
Arkadaşlar çok ama çok mutsuzum:KK43:
Benim 6 yıllık bir ilişkim var üniversite 1 den beri görüşüyoruz. Memleketlerimiz farklı arada 15 saatlik bir süre var.Benim ailem daha o piyasada yokken bile uzak memleketten evlenmemi istemiyorlardı ama ben çok sevdim onu.
Daha ilk günümüzdü okulda hiç unutmam o içeri girdiğinde ben başka oldum.Sonra sürekli karşıma çıktı ya da gözüm hep onu gördü bilmiyorum ama o zamanlar öyle derin duygular yoktu.Sonra açıldı bana o fakat ben erken olduğu için kabul etmedim ve biz 1 yıl birbirimizden kaçarak geçirdik ama ikimiz de seviyorduk.Sonra tekrar birleşme durumumuz oldu ve kabul ettim ben.

Okul hayatı boyunca ufak tefek atışmalar olsa da çocukça şeylerdi.İlişkimiz zamanla oturdu ve okul biter bitmez evlenmeyi düşünüyorduk.İkimiz de ailelere söyledik ve annemler çok karşı çıktılar başta ama ikna oldular zamanla. Öğretmenlik için Kpss ye girdik ikimiz de fakat ben atandım hem de annemlerin bulunduğu ile yanlız o atanamadı. 3 yıl üst üste girdi sınava ve atanamadı.Ailem artık sürekli bana baskı yapıyordu bir yandan da çevre biliyorsunuz öğretmen gelin arayışları....

Annemler illa devlet olsun dedi başta ama bu kadar yıl atanamayınca kabul ettiler özel bir okula girdi.Bu Şubat ta istemeye geleceklerdi fakat bi aksilik daha oldu. Benim onun bulunduğu ile gitmek için puanım yeterli olmadığından ve orada kimsemiz bulunmadığından ailem ilk yıllarda burda olun sonra gidersiniz dedi.Sebep biraz da orasının pahalı bir şehir olması iki taraftan da kimsenin bulunmaması benim atanmamın sıkıntı olacağı gibi sıralanabilir...

Bunu ailesine anlattığında ailesi her türlü sıkıntıya rağmen oraya gitmeyeceksin o gelsin diye tutturdular.Ailesinin rızasını alamıyor buraya da gelmek istiyor.Ben babasıyla konuştum ama adam iç güveysi olacak oğlum alacaksınız bir daha göremeyeceğim torunlarımla vakit geçiremeyeceğim ha diyince geleyeceğim zaten ölümüm yakın diyip diyip duruyor .Diğer oğlu da yakın ona ama sorun kaç kere gidip kalmışşlar ya da oğlu tatiller dışında gidiyor mu? Benim babam zaten böyle bir insan değil iç güveysi neymiş yaaa...

Ailem gelsinler bura konuşalım yüz yüze konuşalım telefonla olmaz diyor.Adam kestirip atıyor gelmem diye. Biz birbirimizi istiyoruz ayrılmak itemiyoruz yoksa helak oluruz ikimiz de :KK43: Ne önerirsiniz bana? Ailem daha fazla onu beklememi istemiyor kendini de alçaltma diyor ki sürekli uüraşıyorum olsun diye bi taraftan.Şu an işlerim öyle yolunda ki her şeyi elinin tersiyle bırakıp gitmene değecekler mi diyor ki değmeyeceklerini kıymet bilmediklerini gösterdiler...(Ailesinin rızası olmadan ne kadar mutlu olacağız...?Çaresi nedir bilmiyorum...

6 yılın geçmiş ve seviyorsun bi şekilde halledin ayrılmayın aranızdki sorunlar aşıkmıyacak gibi değil. biz aşkitomla evlenebiliyosak ki inş. yıl sonu evleniyoruz, bi yolu bulunur elbet severek ayrılamazsınız zaten çok acı çkersiniz ama gene bir araya gelirsiniz ben öyle düşünüyorum :KK34:

İnşallah canım onu kaybetmeyi hiç istemiyorum ama elimden geleni yaptım ben hatta fazlasını yaptım:KK43: Çok badireler atlattık sonunda mutlu olacaktık yine bir engel ama çok sert bu ....

Sanki bizim ilerleyenyıllardaki halimiz :KK5::KK5::KK5::KK5:..Canım neden ayrılıyorsunuz sakın ayrılmayın..orta yol ikinizin ailesinin de olmadığı bir şehir gibi geldi bana..biz öyle yapmayı düşünüyoruz inşallah..bu atanma durumları çok karışık ya..inşallah istediğiniz gibi olur her şey,kavuşursunuzz :KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım inşallah olmazsınız biz gibi:KK5: Biz de öyle düşünüyorduk ama şu an işler öyle karışık ki en ideali o yüzden benim olduğum yere gelmesi en azından denemesini istedik yoksa başka yollar deneyecektik ama babası bunu bile istemiyor:KK5:

aslında çok saçma bi sorun gibi geldi bana. bu aileleri anlamıyorum ne istiyolar bırakın çocuklarınız mutlu olsun yaa :KK19:

İç güveysini ben mi yanlış biliyorum bu adamcağız mı anlamadım.:44:
Bana göre iç güveysi gelinin şehrine gitmekle olunmaz.
İçgüveysi gelinin ailesiyle aynı evde yaşayana denir benim bildiğim.
Torunlarını her istediğinde gelip görebilir.
Doğmamış çocuğa don biçtik gene :KK14:
Sorun aşılmayacak sorun değil gibi geldi bana.
Sadece senin değil artık sevgilinin çabalaması gerek.
Ailesini bir şekilde ikna etmeli.
Dile kolay 6yıllık bir ilişki var ortada.

Buarada konu başlığını hiç yakıştıramadım sana.
Hemen pes etmişsin bile.
Severek ayrılınır mı değil bu kadar severken ayrılmamız reva değil olmalıydı.

Canım inşallah olmazsınız biz gibi:KK5: Biz de öyle düşünüyorduk ama şu an işler öyle karışık ki en ideali o yüzden benim olduğum yere gelmesi en azından denemesini istedik yoksa başka yollar deneyecektik ama babası bunu bile istemiyor:KK5:

Offff üzüldüm canım sanki bize olmuş gibi..Bence daha sağlam durmalısınız ama madem bir tarafı seçince diğeri kırılıyor iki tarafın olmadığı yer dicem.. babası da abartmış yani ne demek iç güveysi sanki ailenin evinde mi yaşayacaksınız kendi eviniz olacak..sonra nere isterseniz gidersiniz..bence dua okuyun canımm en güzeli allahtan istemek,bir çıkar yol bulunur inşallah ben de dua edicem sizin için..

İç güveysini ben mi yanlış biliyorum bu adamcağız mı anlamadım.:44:
Bana göre iç güveysi gelinin şehrine gitmekle olunmaz.
İçgüveysi gelinin ailesiyle aynı evde yaşayana denir benim bildiğim.
Torunlarını her istediğinde gelip görebilir.
Doğmamış çocuğa don biçtik gene :KK14:
Sorun aşılmayacak sorun değil gibi geldi bana.
Sadece senin değil artık sevgilinin çabalaması gerek.
Ailesini bir şekilde ikna etmeli.
Dile kolay 6yıllık bir ilişki var ortada.

Buarada konu başlığını hiç yakıştıramadım sana.
Hemen pes etmişsin bile.
Severek ayrılınır mı değil bu kadar severken ayrılmamız reva değil olmalıydı.

Her şey çok taze duygularım karma karışık:KK5:

aslında çok saçma bi sorun gibi geldi bana. bu aileleri anlamıyorum ne istiyolar bırakın çocuklarınız mutlu olsun yaa :KK19:[/QUOTE

Saçma ki ne saçma biz mutluyuz onları da mutlu etmeye uğraşıyoruz ama adam çocuğum şimdi ağlasın sonra ağlayacağına diyor ne sanıyorsa bizi:KK5:

Offff üzüldüm canım sanki bize olmuş gibi..Bence daha sağlam durmalısınız ama madem bir tarafı seçince diğeri kırılıyor iki tarafın olmadığı yer dicem.. babası da abartmış yani ne demek iç güveysi sanki ailenin evinde mi yaşayacaksınız kendi eviniz olacak..sonra nere isterseniz gidersiniz..bence dua okuyun canımm en güzeli allahtan istemek,bir çıkar yol bulunur inşallah ben de dua edicem sizin için..

Öyle mutlu olurum ki canım benim çook sağol...Rabbim sizi böyle sıkıntılardan muhafaza eylesin...

Erkek arkadaşınız evlenicek düzeyde bir olgunluğa sahipse hangi şehirde yaşayıp çalışacağını bilemiyor mu illa babasının direktifleriyle mi yaşamak zorunda. Çok seviyorsa sizi tıpış tıpış gelir aile filan gözü görmez. Babası izin vermiyor diye ayrılacak mı şimdi sizden o ne yapmayı düşünüyor bu konuda çocuk gibi babasıdnan izin mi alcak her yapacağınız şey için?

Gelmek istiyor ama ailesinin de en azından rıza göstermesi gerektiğini düşünüyoruz ikimiz de, yoksa ileride bize daha büyük sıkıntı olabilir bu durum:KK5: Vicdanı el vermiyor...

zaten sizin ne haddinize ki istediğiniz kişi ile evlenmek aile ne uygun görürse o bu mantık o kadar çok ailede var ki. Babası hiç mi düşünmüyor elin kızını kaç yıldır oyalıyoruz herkesin bir onuru gururu var diye. Sevgiliniz için zor bir durum ne kadar severse sevsin aileyi karşına almak çok başka bir durum. İnş atlatırsınız da yakında tüm engellere rağmen düğünümüz diye başlık açarsın :KK70:

e ne yani ailesi rıza vermezse sizden ayrılacakmı :KK53: sonuçta evlenip yuva kurucaksınız ne istediğini bilmiyormu ailesine bi mecburiyetimi var tabiki rızaları olsa iyi ama ya olmazsa :KK14: şimdiden kendi karalarını veremiyorsa işiniz zor :KK19:

zaten sizin ne haddinize ki istediğiniz kişi ile evlenmek aile ne uygun görürse o bu mantık o kadar çok ailede var ki. Babası hiç mi düşünmüyor elin kızını kaç yıldır oyalıyoruz herkesin bir onuru gururu var diye. Sevgiliniz için zor bir durum ne kadar severse sevsin aileyi karşına almak çok başka bir durum. İnş atlatırsınız da yakında tüm engellere rağmen düğünümüz diye başlık açarsın :KK70:

Öyle canım bizim onlardan tek beklentimiz işte bu dediğin mesele oyalama meselesini senin gibi bize yansıtsalardı bi adım gelmiş olacaklardı.Duaların için çok sağol öyle ihtiyacımız var ki...

Öyle canım bizim onlardan tek beklentimiz işte bu dediğin mesele oyalama meselesini senin gibi bize yansıtsalardı bi adım gelmiş olacaklardı.Duaların için çok sağol öyle ihtiyacımız var ki...

canım birde şöyle düşünme sevgilin için sevse yapar. Ben aşkından ölsem bile sevgilim için aielmi karşıma alır mıyım bilmiyorum? Biz nasıl alamıyorsak erkeğinde alamaması çok normal aile sonuçta tatlım.

Gelmek istiyor ama ailesinin de en azından rıza göstermesi gerektiğini düşünüyoruz ikimiz de, yoksa ileride bize daha büyük sıkıntı olabilir bu durum:KK5: Vicdanı el vermiyor...

Bunda vicdan yapılacak bir durum yok masumca hayatınızı kurmaya çalışıyorsunuz eğer gerçekten sizinle olmak istiyorsa vicdanı bir kenara bıraksın çünkü yapılmaması gereken ya da kötü bir şey yapmıyorsunuz sonuçta. O ailesine vidan yaparken sizin durumunuzun için de vidan yapıyor mu peki ? Bu kız kaç yıldır benimle bugünlerin hayalini kuruyor ailesine kaşı mahcup bunlar için de vidan yapsa ya.

aşkından ölsen aileni karşına alırsın almazsan pişman olursun zaten hep içinde kalır aileni suçlarsın ömür boyu. şahsen ben alırdım oda alırdı zaten başlarda aldık bile :KK1: sora kabullendiler 7 senem geçmiş vazgeçmek kolay değil öyle mağlesef nişanlıyız şimdi evlilik telaşı var inş. seninde düzelir en kısa zamanda canım :KK54:

X