sevebilir miyim? ya da sevmek istiyor muyum??

bicirik54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
arkadaşlar 1 yıl 2 aydır evlıyım eşimin bekar ablası var benden 10 yaş büyük 37 yaşında.en baştan beri frekanslarımız tutmadı.sevgiliyken eşim aramızda pek kontak kuramadı kabul edıyor.en son sevgiliyken yanında telefonla konuşurken kapat şu telefonu derlerdi ilgilenmesini istemıyorlardı ailesinin yanında giderdi sbahtan akşama kadar çok nadir arar mesaj atardı ben de delirirdim..sonra işler resmiyete dökülmeye başladı.eşim vazgecmeyınce tabi...

sonra istemeye geldiler tabi ablası yüksek lisans yapıyordu.devamsızlık yapmaması gerekıyormuş o gelmedi istemeye .nışanım oldu kasım ayıydı kar yağmıştı hava şartlarını bahane ettı gelmedı.uçak seferlerini iptal etmişler dedi.ama hava yollarında çalışan arkadaşım vardı.bilet ayarlayayım demişti.havadan dolayı iptal edilmiş dedim yok öyle bi durum dedi.bir kaç gün önceydi o dedi..

sonra arada bazı pürüzlerimiz oldu.aile büykleri ile.erkek tarafında yapılacak düğünü yapmadılar ailelere yansıdı.babam karışmadı siz mutlu olun dedi yeterki dedi .nikahım oldu.ablası kpssye hazırlanıyorum dedi gelmedi 3 gün sonra kınam oldu yine gelmedi.en son düğün günü öncesi geldi.benden ilgi bekledi bende çok ilgilenmedim kendi ablam gibi.düğün günü dış çekime gittik dayımlar geldi hadi yeter artık bırakın şu çekimi dedi .ben de bu planlı bir şey çekim özel bir şey 1 kerelik dedim.dünya senin etrafında dönmüyor yeter dedi.eşim de onu ciddiye almadan çekime devam edelim dedi.düğün gecesi moralimi hep yüksek tuttum.ama onu oyun oynamaya kaldırmamışım.ilgisiz durmuşum.düğün sabahı eşim aradı naptınız diye biz gidiyoruz demiş.bekleyın uğurlayalım dedi.gerek yok demişler yaşadığımız ilden bizi görmeden gittiler.

balayına çıktık 1 hafta sonra eşimin ailesine gidelim dedim balayından yaşadığımız yere dönmeden.aradı eşim istemıyoruz demişler.eşim üzüldü.suratı düştü kapattılar telefonu 5dk sonra araıldar üzüdlüdn mü diye.eşin böyle olsun istedi demişler.ailemin hiçbirinden haberı yok.biz de amcalarına gezmeye gıttık.oraya gıttık dıye kızdılar.en çok da ablası kızdı.salaksıznız falan dedı gıttık dıye.eşimde biz keyfımızden gıtmedık dedı.
sevemıyorum bu ınsanı nasıl olcak bılmıyorum eşimin ablası ama tahamül edemiyom akıl verın nasıl davranmalıyım

herkes herkesi sevmek zorunda değil ki
bence böyle birini sevmeyin de zaten

neden sevesin ki? Sen sonradan dahil oldun aileye senin ona degil onun sana ilgi gostermesi gerek.
CEKEMEMEZLIK diz boyu da degil boyu asmis. Senin ondan kucuk ve evli olmani kaldiramiyor bence. Amcalara gittiniz diye de la attigina gore sevilmenizi bile cekemiyor.
Ben olsam yerinde gordugumde selam verip basimi ceviririm. Dusmanima bile vermesin oylesini Allah`im.

bugün yaptı yine yapacagını boşuna demiyorlar teyze anne yarısı görümce kaynana yarısı diye!!!

Allah sabır versin, işiniz zor.
Geçirmek istemeyenle geçinilmez

Ayy yaka silktim valla ki kıskançlığından napcağını şaşırmış. Neyseki Evlenip eşinizi kurtarmışsınız o evden ve Kadından gerekmedikçe muhattap olmayın sebep soran olursa değer verdiği kadar değer Görüyor dersiniz

Eşim anlam veremiyor artık onun yaptıklarına en azından yapıcı olmadığının büyükleri doldurdugunun farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…