Evet mesela saçımı yaptırdım o gün . Benım saç meselem konu beş dk oldu sadece . Tutturdu tam iki saat ben saçımı ektircem ben burnumu yaptırcam ya tamam da bunları yaptırcaz zaten konuşmuştuk . Ama mesele hep kendisiydi . Ablasındaydık . Yani saatlerce bunu konuştu ablası bile dedi ne kadar taktın saçına başına diye . Hep benim ilgi beklediğim benim hassas olduğum veya benim bir şey yaptığım zamanlarda ilgi odağı kendi olmaya çakışıyor . Hep benim canımı sıkıyor . Ya doktora gittik oğluşumuz hakkında konuş benim yeni saçlarım hakkında konuş beni biraz öv sev şımart . Ama yok kendi hep olay kendi
Sakin kal bebiş var, doğum sonrası kocan daha çok gözüne batar hormonlar zirve yapacak iki ay sabret, mıyıl mıyıl erkeğe herkes sinir olur. Ben seni anlıyorum bana sormayıp kocamdan fısır fısır bilgi alınması beni de rahatsız eder yok sayılıp bütün detayların alınması hoş değil
. Eşine, benle ilgili bilgileri paylaşma, merak ediyorsa kapım orda telefonum var arasın beni de. Kendisi annesi ile kendi meselelerini konuşacaksa konuşsun.
Bazen her şey toz pembe olmuyor maalesef. Politik olmak zorundasın. Sinirlerini kontrol et sütün gelecek bebek senle gerilir sinirlenir ağlar hiç gerek yok değmez. Gerekirse at evden kocanı sakinleşince gelsin şu an sen ve bebek önemli
Doğum esnasında ve sonrasında kocana güvenmiyor insan en azından 1 hafta 10 gün sana bakacak biri olsun, annen sağ ise gelse iyi olur bunlar gene triplere girerse canın sıkılır. Moralin bozulur. Soğuk savaş yapan koca ile kv çekilmiyor.
Çok güzel bir şey yaşayacaksın ne kocanın ne kv nin seni üzüp bu muhteşem zamanların bozulmasına müsade etme.
Evet kv telefonundan sana ne diyenler olmuş boşver takma trip konusunda da kocana ayar ver ciddi ciddi, doğum sonrası çekilmez.
Ayrıca ağda saç baş iyi yaptırmışsın. Ben cildim hassas olduğu için kendim yaptım mahvoldum doğuma hazırlık sonuçta. Doktorlar önemsemiyor ama sonrasında toparlayana kadar o işlemler seni bir süre idare eder kendine gelirsin
Bebişine odaklan
Burada herkes bir şey söyler canını da sıkma herkesin bakış açısı kafasına takılan detay farklı , sen pozitif düşün stres bebiş için iyi değil. Dört duvar içinde onlarla yaşayan sensin, biz değiliz gerekeni zaten yaparsın her detayı tavrı miniği bilemeyiz bazen laf söz olmadan da insan sinir edilebilir, sen boşver hiç bir şeyi takma