sevdiklerinizi üzmeyin...

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
688
İstanbul
Arkadaşlarım hemcimslerim siz sizin olun annenize babanıza iyi savranın üzmeyin..ne bir eşe ,ne bir arkadaşa yada bir hayata değişmeyin onları..herkes bizleri üzer ama onlar menfaatsız sualsiz bizim için varlar...bugün babamın ölümünün 5 yılı var..ve aklımda tek şey benim yaptıklarım..keşke daha az üzeydim...keşke daha fazla sarılsaydım..annemi üzdü die bana küs gitti..belkide o haklıydı..ama ben annem için onu karşıma aldım...hayatta manasız geliyor..bilsem ölümde ne bekliyor beni...düşünmeden hemen yanına giderdim...

SİZ SİZ OLUN ÜZMEYİN ANALARINIZI BABALARINIZI..

:(((((( zaten hassasım bi kaç gündür evleneli yeni oldu ama annemi çok özlüyorum keşke yanındayken onunla daha fazla vakit geçirseydim diyorum çok karışığım içimdeki hüznü atamıyorum bi türlü Allah sağlık sıhhat versin onlara benim ömrümden onlara versin :((((

:(((((( zaten hassasım bi kaç gündür evleneli yeni oldu ama annemi çok özlüyorum keşke yanındayken onunla daha fazla vakit geçirseydim diyorum çok karışığım içimdeki hüznü atamıyorum bi türlü allah sağlık sıhhat versin onlara benim ömrümden onlara versin :((((

canım benim hep hatırlarını sor tamam mı

allah rahmet eylesin,geleceğe bakın artık,
üzmeyin kendinizi,yoksa vicdan muhasebesi yaparsanız hayatı zindan edersiniz kendinize...

Allah rahmet eylesin
anneciğim onu üzdüğümde hep "ana olunca anlarsın" derdi de "amaaan sen de..." derdim
şimdi karnımda tasiyip henüz yüzünü görmediğim, kokusunu içime cekemediğim bi kızım var ve ben her hareketimde önce onu düşünüyorum
5 aydır yatısım kalkısım yemem içmem gezmem tozmam kısacası tüm hayatım ona endeksli
anne- baba olmak gerçekten zor...
Allah herkese anasının babasının kıymetini yaşarken bilmeyi ve hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin...

Son düzenleme:
ya üzüldüğüm şey küs gitti ..ki aramız o kadar iyiyken nerden bilirdim...

nerden bileceksiniz ki..hayatta herşey olabiliyo saniyeler içinde insanın hayatı değişebiliyor.. bilseydiniz hiç küs kalırmıydınız ama işte bilemiyor insan..onun için kendinizi daha fazla yıpratmayın lütfen..

allah rahmet eylesin
anneciğim onu üzdüğümde hep "ana olunca anlarsın" derdi de "amaaan sen de..." derdim
şimdi karnımda tasiyip henüz yüzünü görmediğim, kokusunu içime cekemediğim bi kızım var ve ben her hareketimde önce onu düşünüyorum
5 aydır yatısım kalkısım yemem içmem gezmem tozmam kısacası tüm hayatım ona endeksli
anne- baba olmak gerçekten zor...
Allah herkese anasının babasının kıymetini yaşarken bilmeyi ve hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin...

canım kurbağam gelmiş...hoşgeldin canımcım..ya evlendin şimdi çocuğun mu olcak..hey allahım ne güzel.bak yuzum güldü şimdi..hayırlısı olsun canım..herkes ailesini üzmesin değerini bilsin

canım kurbağam gelmiş...hoşgeldin canımcım..ya evlendin şimdi çocuğun mu olcak..hey allahım ne güzel.bak yuzum güldü şimdi..hayırlısı olsun canım..herkes ailesini üzmesin değerini bilsin

amin canım amin...
darısı her isteyenin başına inşallah...

sen de üzme kendini
anneler ve babalar ne kadar kızsalar da cocuklarına asla küs kalamazlar
sevgili babacığın taaa ötelerden senin iyiliğin mutluluğun için dua ediyodur emin ol...

amin canım amin...
Darısı her isteyenin başına inşallah...

Sen de üzme kendini
anneler ve babalar ne kadar kızsalar da cocuklarına asla küs kalamazlar
sevgili babacığın taaa ötelerden senin iyiliğin mutluluğun için dua ediyodur emin ol...

allah razı olsun canım senden...

Arkadaşlarım hemcimslerim siz sizin olun annenize babanıza iyi savranın üzmeyin..ne bir eşe ,ne bir arkadaşa yada bir hayata değişmeyin onları..herkes bizleri üzer ama onlar menfaatsız sualsiz bizim için varlar...bugün babamın ölümünün 5 yılı var..ve aklımda tek şey benim yaptıklarım..keşke daha az üzeydim...keşke daha fazla sarılsaydım..annemi üzdü die bana küs gitti..belkide o haklıydı..ama ben annem için onu karşıma aldım...hayatta manasız geliyor..bilsem ölümde ne bekliyor beni...düşünmeden hemen yanına giderdim...

Allah rahmet eylesin.şimdi onları mutlu etmenin en iyi yolu sizin hayır dualarınız onlar ahirete intikal etmiş olsa bile amel defterleri açık.yanına eninde sonunda gideceğiz.ama gitmeden onlar için yapabileceğimiz şeyler var.buradan af dualarımızla onları sevindire biliriz:Saruboceq:

allah rahmet eylesin.şimdi onları mutlu etmenin en iyi yolu sizin hayır dualarınız onlar ahirete intikal etmiş olsa bile amel defterleri açık.yanına eninde sonunda gideceğiz.ama gitmeden onlar için yapabileceğimiz şeyler var.buradan af dualarımızla onları sevindire biliriz:saruboceq:

güzel şeyler yaparak ve dualar okuyarak ancak bişyler yapabiliriz..doğru diyorsun arkadaşım..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum..Öncelike başın sağolsun babanın mekanı cennet olsun...Bende annemi kaybettim daha 49 gün oldu ve annemle hiç kırmadık birbirimizi sesimizi bile yükseltmezdik tartıştığımızda....Babam hayatta fakat onunla 6 yıl önce tartışmamız oldu(babam agresiftir) yinede ertesi gün gittim özür dilemeye üstelik ben haklı olduğum halde,bu seferde oğlumun gözü önünde beni tekme tokat evden kovdu:( çok ağladım yıkıldım evli iki çocuk sahibi evladına nasıl böyle davranır diye..:43::43: Ben yinede babadır dedim küsmedim hemen yine gittim..Bu sefer her gittiğimde elini öptürmedi ben sadece sarıldım..Sonra yine konuşmayı denedim biraz yumuşadı araya ablamlar girdi barıştık..Bana şimdi diyorki ben sana onları nasıl yaptım sinirliydim diyor. fakat sana hiç küsmedim diyor...Çok uzun oldu kusura kakma yani sen rahat ol baban her ne olursa olsun sana küs gitmemiştir canım..Kendine iyi bak :71:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum..Öncelike başın sağolsun babanın mekanı cennet olsun...Bende annemi kaybettim daha 49 gün oldu ve annemle hiç kırmadık birbirimizi sesimizi bile yükseltmezdik tartıştığımızda....Babam hayatta fakat onunla 6 yıl önce tartışmamız oldu(babam agresiftir) yinede ertesi gün gittim özür dilemeye üstelik ben haklı olduğum halde,bu seferde oğlumun gözü önünde beni tekme tokat evden kovdu:( çok ağladım yıkıldım evli iki çocuk sahibi evladına nasıl böyle davranır diye..:43::43: Ben yinede babadır dedim küsmedim hemen yine gittim..Bu sefer her gittiğimde elini öptürmedi ben sadece sarıldım..Sonra yine konuşmayı denedim biraz yumuşadı araya ablamlar girdi barıştık..Bana şimdi diyorki ben sana onları nasıl yaptım sinirliydim diyor. fakat sana hiç küsmedim diyor...Çok uzun oldu kusura kakma yani sen rahat ol baban her ne olursa olsun sana küs gitmemiştir canım..Kendine iyi bak :71:

Çok haklısın. Sonuçda bize kızdıklarını yada kötü davrandıklarını sansakda baba yüreği çok çok zor evladını siler atar. Sen silsen de o silmez. O yüzden küs gitmediğine eminim. İçin rahat olsun..

Back