Sevdiinizden facebook ve msn ifresini ister misiniz?

eşimle sevgılıyken ilk o bna verdi şifresini senden istemıyorum dedi iyi dedım :)) 2gün sonra sana bişi gondermıstım gidip gitmediğiniğ merak edıyorum dedi bende ozaman sehır dısındaydım nette yok haa netım olsa bile yıne verırdım ne olacakkı..gizlim saklım yokkki..

şimdiyse mail,gmail,face ne bılım bazı sitelere uyelıkler vs herkes herkesın şifresını bılıyor ama ne giren var ne eden..eskıden bi heves vardı ayy şifremide verdım bende onunkılerı bılıyorum aramızda gizlimiz saklımız yok demek için belkide kımbılır... :1::1::1::1:

Biz çıkmaya başlamadan önce vermişti şifresini, profil resimlerini vs. istediğin gibi ayarla diye.ama ben bi kere bile girmemiştim uzuuun bi süre.Sonra o interneti yokken kendisi girmemi istediğinde girmiştim ilk defa.Benim şifremi ne zaman verdim hatırlamıyorum bile :D

mesela bizde , face şifrelerimiz var ama msn şifrelerimiz yok , 3 yıldırda böyle , msn şifresini istemedik hiç bir zaman , sonuçta avatarda birbirimizin fotoları vs olduğu için hiçbir güvensizlik yok o konuda , diğer taraftan facede de zaten birbirimizle ilişkisi var yazıyor , fotolarımız yazılar vs var ama arada oyunlar oynadığımız için falan diğerinin hesabına girip onay vermek lazım olduğu zamanlarda girmek için vermiştik şifrelerimizi .

sizdede eğer profilnde sevgilisi olduğunu belli eden şeyler varsa , şifresini vermemsini takma kafana sonuçta insanın özeli diye düşünülebilir ama facede ne senden eser varsa nede şifresini vermiyosa bi dk düşün derim ...

Askere giderken verdi şifresini, ekleyen olursa kabul etmem ve askerde sadece beni aradığı için arkadaşlarına haber vermem için, ben çok daha önce vermiştim şifremi. Kötü ya da iyi bi yansıması olmadı, zaten güven olduğu sürece ha şifre vermişsin ha vermemişsin bence çokta sorun değil.

bu konunun çok takıntı yapılması bence kişi açısından oldukça sorunlu bir durum olsa gerek..siz anneninizin,babanızın,kardeşlerinizin özel şifrelerini biliyor musunuz? herkesin kendince bir özeli var..üstelik burdan görüyoruz ki pek çok konuda da olduğu gibi,o şifrelerin bilinmesi aldatılmaya engel olamıyor..kişinin içinde varsa her şekilde yapılabiliyor..güvensizlikle yaşamak ,bunu aşamamak ciddi bir hastalık gibi..hem sizi üstelik hem de karşınızdakini her gün yer bitirir..

bence çiftler arasında gizli saklı olmaz. tabiki bileceğim ve bilecek. bizde ise şöyle bi durum oldu yeni çıkmaya başladığımız zamanlardı isteyemiyordum şifresini yanlış olur diye. ben ne yaptım kırdım:17: baktım herşey yolunda hayatında kimse olmadığı dönemler bile herhangi bi yanlış anlayacağım durum görmedim. sonrasında ben faceye giremiyorum neden anlamadım felan dedi bilmiyorum vs muhabttlerinden sonra aşkım sen yapsana yenide bi şifre koy dedi msn ve face şifresini benim belirlememi istedi. benimkini istemedi merak etmedi sadece bi kere laf arasında sordu okadar. Yaptığım doğru değildi biliyorum ama napayım haberi yokken facesine msn sine bakmak daha işime geldi sonuçta daha sonra temizleyip önüme koymayacağı ne malumdu:54: tabi yapan hertürlü yapar gider bi adres alır ordan her haltı karıştırır o ayrı. konumuza dönersek eğer ben isteseydim şifresini oda vermeseydi kesinlikle bişeyler karıştırdığını düşünür ayrılığa kadar giderdim

bizim tüm şifrelerimiz aynıdır face msn gmail e devlet şifrelerimiz bile:2:

Nişanlımın şifresini ben biliyorum benimkini de o biliyor.
Zaten şifrelerimiz birbirimizin isimlerini ve tarihler gibi şeyler içeriyor.
İsteme olmadı bizde ama hep birbirimizin yanında ya da birbirimizin telefonundan girdiğimiz için her şeyimiz göz önünde.
Amaaaan eskiden facebook şifre falanmı varmış ne gereksiz sorunlar bunlar
:ssz:

valla bızımde sıfrelerımız bırbırımzde var ha hastalıklı gıbı sureklı gırıp bakıyomuyuz hayır ama konusu gecıpte ozellıkle paylasmak ıstmeseydı sıfresını hayırdır ne ayak nerdım acıkcası:ssz:

biz sevgiliyken,nişanlıyken face yoktu twet yoktu.zaten her evde net yada pc'de yoktu amanınn yaşlanmışım.şimdi hepsi var benim hatta 3'er 5'er var :)) eşim bilir şifrelerini ama hiç sormadı şifren ne diye hatta deftere yazdım bende unutabilirim diye.onun facesi benim ellerimde zaten :))

ben isterimde bakarımda internet ortamı güvensiz bir yer hele erkeklere hiç güven olmaz güvendiğin daglara mutlaka kar yagar bunu unutmayın isterseniz dünya güzeli olun

Back