Sevdiinizden facebook ve msn ifresini ister misiniz?

o benden istemedi.ben istemeyi düşünüyordm.ama bunları okumam iyi oldu hepiniz aynı fikirdesiniz.bende istemicem şifresini sevgilimin :)

istemem.
istemedim sevgilimden ama bir şeye bakmamı istediğinde söylemişti şifresini; ezberimde.aklinialirimsmile
o benim şifremi bilmiyor, istemedi de zaten.
yapacak olan adam 10 tane hesap açar yine yapar yapacağini.
1 hesabının şifresini bilmem bir şeyi değiştirmez.
birbirimize güvendikten sonra problem yok.

önceden face açtığımızda ikimizde şifrelerimizi biliyorduk kendisi vermişti zaten:asigim: sonra benim aşırı kıskançlığım ve kavga çıkarmam sonucu faceleri kapattık:lepi: sonra tekrar açtı.:umursamaz: şifresini verdiği an ben gene kıskançlık krizlerine girdiğim için değiştirdi iyi ki değiştirdi :lepi::lepi::lepi:

kocamın herbir şifresi bende mevcuttur benimde onda biz bütün şifrelerimzle beraber biribrimze aitiz...:jeyyar::jeyyar:

msn şifresini biliyordum ama unuttum:44: face şifresinide söylemiyor yanımda hızlı hızlı basıp açıyor beni sinir etmek için:9: ama hiç sorun değil zaten benim yanımda açar msn ve facebook sayfasını
bunlar küçük detaylar önemli olan karşılıklı güven olması
aldatmaya niyetliyse bir erkek bunu şifrelerini bilsende yapar bilmesende:31:

sevgilimin bütün şifrelerini biliyorum aynı şekilde o da benim bütün şifrelerimi biliyor. Bunun bir zararını görmedik asla. şifrelerimizi bilmemizin güven yada güvensizlikle bir ilgisi yok. sevgilime her konuda güvenim sonsuzdur.

Ben isterim o da verir.Bunda büyütülecek bir şey yok.Tabi bu kişiler arasındaki ilişkiye de bağlı.Benim erkek arkadasımla aramda gizli saklı yok.Ben de ona veririm.Çünkü ikimizin de sıkıntı edeceği kavga edeceği bir durum olmaz bunun için.Vermemesi bana göre hoş değil.Şifresini değiştirmişti ben bilmiyordum o gün telde sordum hemen msn face şifresini söyledi.Bana seninkiler ne sende söyle demedi.:66::66:

Ben isterim o da verir.Bunda büyütülecek bir şey yok.Tabi bu kişiler arasındaki ilişkiye de bağlı.Benim erkek arkadasımla aramda gizli saklı yok.Ben de ona veririm.Çünkü ikimizin de sıkıntı edeceği kavga edeceği bir durum olmaz bunun için.Vermemesi bana göre hoş değil.Şifresini değiştirmişti ben bilmiyordum o gün telde sordum hemen msn face şifresini söyledi.Bana seninkiler ne sende söyle demedi.:66::66:

Benim sevgilimde böyle :1: geçen günlerde face şifresini değiştirmiş. bana gece mesaj yazmış. değiştirdim haberin oolsun diye. bende şifre değiştirsem ayını şeyi yaparım. biz de böyleyiz işte :66:

Arada güven olduğu sürece istenmemeli.
Her insanın kendi özeli olmalı bu eş olabilir sevgili olabilir.

ben hoş bulmuyorum.. sonuçta sevgilimiz de olsa her insan kendi de bi birey. bi bayan arkadaşınız özel bi durumunu yazabilir face de. ya da aynı şeklde onun bi erkek ark. bayanın duyması hoş olmayacak bi ifade kullanır görmek çok da hoş olmaz. otokontrol varsa güven varsa şifre falan yalan. birinin eşi olmayın ; birine eş olun bayanlar :3::3: sevgilim istese veririm tabiki ama ben ondan istemem ona saygı duyuyorum güveniyorum çünkü...:69::69::69::69:

Bizim asker sevgilileri buralardaymış :)
Ben sevgilimden istedim ama öylesine.Girip bakmıyorum bile.Benim arkadaş listem kabarık değil.Öyle kimseyle de konuşmam pek fazla.Aynı şekilde sevgiliminde öyle.Belki o nedenle önemli gelmiyor pek

Arkadaşlar sevdiğiniz kişiden msn ve facebook şifresini öğrenmenizin zamanı geldiği için istediniz.ve onun cvp veremem oldu ne düşünürsünüz?

bence istemelisin cnm tecrübeyle sabittir isteme zaten birşey yapıyorsa yenisini açıp ordanda yapar ama eğer istiyorum dersen illede merak uyandır senin şifreleri merak etsin öğrenmeye çabalasın zaten erkekler hemen pes edip açılıyorlar o arada onun şifresini de öğrenmiş olursun

burada tecrübe konuşuyor :64::64::64:

Bizim asker sevgilileri buralardaymış :)
Ben sevgilimden istedim ama öylesine.Girip bakmıyorum bile.Benim arkadaş listem kabarık değil.Öyle kimseyle de konuşmam pek fazla.Aynı şekilde sevgiliminde öyle.Belki o nedenle önemli gelmiyor pek

339 güzeli duygucum sen de burdasın he :)) amaaan baksana herkes çözüyo şifreyi öss şifresi bile çözülmüş face msn şifresi mi kalmış söyleyelim ösym ye bulur sevgilililkermzn şifresini :21::21::21::21::21::66::66:

benim bütün şifrelerim aynı eşiminde öyle facebooka üye olduktan sonra tabiki arkadaşlarımı eklemeye başladım tabi okuldan erkek arkadaşlarımıda ekledim bu arada eşim ara sıra girip kontrol ediyordu bu arada o face e kayıtlı değildi neyse sonra okuldan bi erkek arkadaşım tamamen dostane bi mesaj yazmış bana (bu arada oda evli),eşim yine kontrole girmiş sonra kavga çıkardı vay efendim nasıl mesaj yazarmış bana bu olaydan sonra şifremi değiştirdim çok uğraştı ama bulamadı şifremi,bi süre sonra oda face e üye oldu tabi oda bana şifresini söylemedi bence böylesi daha iyi oldu ona güveniyorum ve merak etmiyorum zaten eklediği kişileride biliyorum sanırım en iyisi birbirimizin özeline müdahale etmemek evli bile olsak her insanın özeli kendisinde kalmalı tabi yanlış yapmadığı sürece...

339 güzeli duygucum sen de burdasın he :)) amaaan baksana herkes çözüyo şifreyi öss şifresi bile çözülmüş face msn şifresi mi kalmış söyleyelim ösym ye bulur sevgilililkermzn şifresini :21::21::21::21::21::66::66:

Doğru diyorsun canım.Ösym bulur sevgililerimizin şifresini.Onlara sormaya gerek kalmaz :1::1::1:

Back