Sevdiinizden facebook ve msn ifresini ister misiniz?

Arkadaşlar sevdiğiniz kişiden msn ve fecebok şifresini öğrenmenizin zmanı geldiği için istediniz.ve onun cvp veremem oldu ne düşünürsünüz?

bunun zamanı ne zamandır sizce? hem bu msn di facebook tu bilmem ne KİŞİYE ÖZELdir. neden vermesi gerekiyor ki???

Ya arkadaŞlar ama vermemesİ sİzce doĞrumu ben olsam verİrdİm

işte bak aranızdaki fark... sen verirsin o vermez.. yada tam tersi de olabilirdi.. neden herkesin kendiniz gibi olmasını istiyorsunuz ki??

belkide haklısınız hata yaptım teşekkür ediyorum düşünceleriniziçin.peki fecebokda yabancı bayanların ekli olması doğrumu

sana yabancı olabilir insanlar (kadın/erkek ayrımı yapmıyorum) ama belki o tanıyordur.. neden yaşantısına bu kadar müdahale etmek istiyorsunuz?

yada biz bunu yapmadığımız için mi yanlış yapıyoruz??

hıc bız zaman bı erkegı kıskanmadım hıcde ıstemem oda benımkını ıstemesın mumkunse..cunku ılk o benden ısterse tepkı verırım benım ozelım sanane dıye tepkı verecegım bısıyıde karsımdakınden ıstemem...

Facebook hesabım yok ama olsaydı şifresini sormasına gerek duymadan o da bilirdi.Msn şifremi ve gmail şifremide zaten biliyor.Bende onun şifrelerini biliyorum gizlenecek bir durum yok yani.

benimki genelde internete girmiyor.ben ondan cok oluyorum nette.msn var kullanmiyor.facebook-a da girmiyor.ama ondan sifresini istemezdim.o da benimkini istemiyor...rahatiz yani

Arkadaşlar sevdiğiniz kişiden msn ve fecebok şifresini öğrenmenizin zmanı geldiği için istediniz.ve onun cvp veremem oldu ne düşünürsünüz?

Ben böyle bi şeyi isteyemem zaten..Onunda benden istemesini istemem..Ama bi şey olurda şifrelerimi öğrenirse ya da öğrenirsem birbirimizden saklıycak bi şeyimiz olmadığı için bu durumdan rahatsız olup şifremide değiştirmem. Benden habersiz msnimi açmıycağına eminim...:asigim:

istemedim istememde çünkü facebooku bizim fotoğraflarımızla dolu şüphelenecek bi durum yok ortada yani oda benim şifremi istemedi hiç ama bazen bana mailime baksana fln dio öle giriorum o istediği zaman bişi sorduğu zaman

Ya bence zaten istemek mantıksız, bu iki şeyi gösterir. Ya kendine güvenmiyosun ya da ona. İki duurmda da yürümez bence o ilişki.. Hiç gerek yok öyle şeylere bence..

Ben şahsen isteme gibi bir pot kırmazdım, o da bir cevap vermek zorunda kalmazdı.. İnsanların ne olursa olsun, ne kadar ilişkileri ilerlemiş olursa olsun özeli olmalı.. O alana hiçbir zaman müdahale edilmemeli.. yerimseniben

ıstemem kimseden şifre.
Müfettiş gibi girip kontrol etmeyi kendime yakıştıramam çünkü.
Benden de istenilmesi hoşuma gitmez.
Her ilişkinin bir saygı çerçevesi olmalıdır diye düşünüyorum.

şimdi sevgilim ya da eşim benden şifrelerimi istese ben vermem açıkçası, eşim de istemez zaten gerek yok, bu bence güvenle ilgili...

Eğer sevgilim msn ve facebook şifresini vermiyorsa ayrılırım.Bence istemeyin kendi versin ya da dolaylı alın..Direkt istemeyin .
Herkezin özeli vardır ama facebook, msn eşten yada sevgiliden özel değildir bence.
Ayrıca yabancı bayanların ekli olması bence hiç doğru değil.En azından seninle de tanışmalılar.
Bide bu bayanlar iş arkadaşıdır ,okul arkadaşıdır bunları ayırt etmek lazım.Sonuçta yüz yüze bakıyorlar.

vermem diyebilir desede içim rahattır ona güveniyorum çünkü.. Ama ben istemeden o zaten vermişti :))

Hic anlamam neden insanlar birbirine bu tur sifreler vermek mecburiyetine duserler..
Hic de hazetmem acikcasi. Sifreler kisiseldir, herkesin bilmesine ne gerek var. Benden sifremi isteyip beni teftis etme geregi duyan bir insanla ne isim olur ki benim! Birlikte bircok sey paylasiyoruz diye birbirimizin ozel sifrelerini bilip de hepten kontrolu ele gecirmek zorunda degiliz.

Allah'tan kimse benden sifre isteme munasebetsizligini gostermedi su ana kadar. Bu ister sevgilim, ister kocam, ister en yakin arkadasim olsun. Biri benden bu tur sifre isterse onunla cok pis bozusuruz kesin. Herkes durmasi gerektigi yeri bilecek!

İstemem, çünkü şifreyi ben koydum.Bekarkende öyleydi şimdide :)
Yalnız amaç teftiş değil.Girip bakmam bile ama kendisi istiyor bunu.
Hiçte takıntı yapmadım.Zaten benimkide onda var.

Son düzenleme:
Kişinin içinde olmasın internette sadece 1 kişinin 1 msn adresi yada 1 facebook sayfası açma hakkı var diye birşey yok binlerce msn yüzlerce facebook açabilir. =)

Herkes mutlaka bir açık verir er yada geç o yüzden şifreye gerek yok :kahve:

benim nişanlım bilgisayar üzerine çalıştıgı için nette zaten bizim bütün şifrelerimiz ortaktı ama ben basımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum kızlar size nişanlımı aradım telefonu mesguldu bende üzerinde durmadım sonra o beni aradı y... akrabam aradı nasıl oldugumu sormak için dedi ben de o kızı daha önce hiç duymamıstım benim içime süphe düştü ilk defa kıllandm neyse aksam eve gelince nişanlımın facebookunu açtım bu kıza eklenme talebi gönderdim kız ordaymış hemen kabul etti bana selamlar gönderen kız nişanlımla benim resimlerimin altına hiç bir yorum yapmadı gitti nişanlımın tek fotografının altına hehe karizmaya bak yazdı çok sinirlendim sonra açtım kendi face'imi kız mjs attım kocanıza yapılsa hoşuna gidermiydi o yüzden sen de baskalarına yapma yazdım gönderdim özür dilerim ... hanım yazmış bana da ama ben çok kıllandım ve esinden de ayrılmış o sırada zaten sonradan ögrendim ben de ben o yüzden facebook ya da baska sitelerin iliskilere çok zarar verdigini düşünüyorum hıı aldatan evet her türlü aldatır ama ne biliyim sanal alem gerçekten çok tehlikeli kişisel görüsüm bu tabiki de :)

ben istemem,istemedimde şimdiye kadar
benden o şifreyi isteyecek kişi tarihe karışırsengözlerimebaksanab

Back