Sevdiinizden facebook ve msn ifresini ister misiniz?

nergiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
97
0
86
İzmir
Arkadaşlar sevdiğiniz kişiden msn ve facebook şifresini öğrenmenizin zamanı geldiği için istediniz.ve onun cvp veremem oldu ne düşünürsünüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kere o şifreleri öğrenmenin zamanı yoktur..
eş ya da sevgili de olsa kimse kimsenin özeline giremez.

ha eğer içinizde güvensizlik varsa ayrılırsınız olur biter.. :kahve:

Valla bunlar kişiye göre değişir bence..
Şuan kendisi köyde olduğu için ben facebooka giriyorum ekleyen arkadaşları varsa ekliyorum,eklediğimi haber veriyorum..
Ama öğrenme zamanı diye bişey olamaz ki,İlla belirli bir zamanı geçirdiniz diye şifrelerinizi bileceksiniz diye bişey yok..:uhm:

Zamanı geldi derken neyi kast ettiniz çözemedim, bunun zamanı olmaz bana göre ama facebook ve msn bana göre kişinin özelidir.

Ne ben kimseden isterim ne de benden istensin isterim.
Bana güvenmeyip oralardan kontrol edecek adamla da yola devam etmem açıkçası.

Hoş bir duygu değil güvenilmemek.

Ya arkadaŞlar ama vermemesİ sİzce doĞrumu ben olsam verİrdİm

Canım ama bak öyle düşünme.
Sen verirsin. O vermez. Bu onun özeli.

Msn ya da Facebook onun kendini sana ispat edeceği bir alan olmamalı.
Sevgisiyle ispat etsin inandırsın kendini sana.

Ne olacak aldın şifreyi diyelim.
Sana vermeden oturur senin takacağını düşündüğün herkesi siler atar, ne anladım ben bu işten di mi?
Bunlar kıstas değil ki.

bence hata değil istersen istersin ne olmuş onun verememe sebebi ne
ben isterim verir ama not etmem o anlık bakarım çıkarım mesela gizli gizli karıştırmam aklımdada kalmaz
niyet önemli isteyen içinde vermeyen içinde

eşimin bütün şifrelerini biliyorum....
ama sevgilim olsa verirmiydi? ya da ben verirmiydim bilmiyorum...

belkide haklısınız hata yaptım teşekkür ediyorum düşünceleriniziçin.peki fecebokda yabancı bayanların ekli olması doğrumu

Ya Facebook'un amacını aştığını hepimiz biliyoruz normalde arkadaşlarını buluyor
insanlar ama şimdi bu konuda doğru mu? Yanlış mı? diye bi cevap veremeyeceğim:olmaz:
Çünkü o kişilerle ilşkilerine bağlı..
Sanırım sen bu kişiye güvenmiyorsun :uhm:

belkide haklısınız hata yaptım teşekkür ediyorum düşünceleriniziçin.peki fecebokda yabancı bayanların ekli olması doğrumu

Yabancı derken?
Yani senin tanımadığın kadınlardan bahsediyorsun anladığım kadarıyla.
Normal kız arkadaşlarıdır belki, bir erkeğin kadın, bir kadının da normal erkek arkadaşları olabilir sonuçta.

Bu kadar kıskanma gülüm yaaa, bir şey yapacak olan adam her yerde yapar.
Sen tüm listeleri sildirir, yok eder, takip edersin o istedikten sonra gider başka yerde yapar. Rahat bırak kendini, güven, yok hiç güvenin yoksa ya da sende güvensizlik yaratacak bir şeyler yaşadıysanız o zaman da yapamam diyorsan ayrılırsın, herkes kendi yoluna.

eşimin bütün şifrelerini biliyorum....
ama sevgilim olsa verirmiydi? ya da ben verirmiydim bilmiyorum...

Bak işte bu ayrı.
Eşim istese, ki onun bile istememesini tercih ederim, evli de olsa insanın özeli ayrı olmalı bana göre, ama eşim istese söylerim. Aynı yastığa baş koyduğum insan sonuçta, her şeyimi vermişim, bi şifreyi mi esirgeyeceğim.

Ama sevgilim öyle mi?
Tapsam da yine de o sarı çizmeli memet ağadır benim için bi yerde... vermem de istemem de...

yine mi facebook!!! Allah'ıma şükür facebook hesabımız yok ikimizinde...
facebook, msn vs. özel alan şifrelerini istemek doğru değil ha karşı taraf verir kendiliğinden o ayrı
ama istemek çok yanlış.
:delphin:

ikimizde biliyoruz tüm şifrelerimizi. msn adresimi o almıştı zaten bana. bnm şifremi bildğinden dolayı oda bana verdi. hatta ben umursamadım aklımda tutmadım. bigün benden bi mail atmamı istedi, şifreyi bilmiyorum diye kızar gibi yapmıştı bana. bu sanırım karşılıklı anlayışa, aradaki bağa bağlı bişey. yada kişiden kişiye göre değişiyor ama hiç gizlimiz saklımız yok bu şifreler konusunda. vermek istemezlersede saygı duyulmalı diye düşünüyorum...

ben istemedim hiç ben vermek istemem oda ne vewrsin nede benden istesin

Hayır istemem,istemedim de zaten.
Onunda benden bu şifre konusunda hiçbir isteği olmadı.
Bu kadar özeli bilmeye gerek yok diye düşünüyorum ben.
Daha doğrusu ne o benim özelime müdahale etsin ne de ben onun.
Sağlıklı bir ilişki olmaz o zaman.

Aramızda böyle bir konuşma geçmedi ama istemez diye düşünüyorum. Ondan bir şey saklamadığımı bildiği için.
Aynı şekilde ben de istemem ondan şifre falan. Güvenirim ona.

Back