Sevdiğinizle ortak şarkınız var mı,hangisi?

zuzu79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.896
0
116
İstanbul
sevdiğinizle ortak şarkınız varmı?
ve nasıl seçtiniz şarkınızı paylaşalım mı kızlar?

bizim şarkımız
kayahan seninle herşeye varım ben
ama özel bi şekilde değil arabada giderken radyoda çalıyordu bizde çok beğendik ve bizim olsun dedik

Alev alev... Ferudun Düzağaç...
Bu şarkı ikimiz içinde özeldir...
Ne zaman duysam yanımda olmasa bile gülümser ararım hemen onu bak sevgilin ne çalıyor diye...

bakın yazıcam ama gülmeyin haaaaaa :dance: sene 1988 bizde yeni nişanlıyız
ibahim tatlıses aşıksın birde bülent ersoy biz ayrılamayız :sm_cool:
şimdi aklıma geldikçe gülüyorum şarkılara bak ya :sm_cool:ama o zaman da onlar modaydı ne yapalım :delphin:

bizim şarkımız
kayahan seninle herşeye varım ben
ama özel bi şekilde değil arabada giderken radyoda çalıyordu bizde çok beğendik ve bizim olsun dedik

bizimkide bu...hihoyyytkaydirigubbakcemile3bu şarkıyı mırıldanıyodum...canımcım çok beğendi....ondan sonra da bizim şarkımız oldu zaten....:asigim::asigim:bi kaç tane daha var beğendğimiz ama en çok buu...kaydirigubbakcemile2:asigim::nazar::nazar::nazar:

berksan unutamam....ilk dansa kaldırdığında bu sarkı calıyordu.ve ben hiç dans etmemiştim şimdiye kadar.sarkının sözlerinde de 'dans etmekten utanırdın' diodu.bana baktı ve güldü.ne zaman bu sarkı calsa yine öle anlamlı anlamlı bakar=)))

yasak aşk cengiz kurtoglu bu bizim için özel ve ikimizin şarkısıdır severek dinleriz hatta söyleriz :)))

ah ah benim yokkk
görüşü usulu evlendik
ama şimdi türküylerle anlaşiyoruzz
oda güzel
ben ve eşim zara yı dinliyoruzz

Zeki Mürenden Beklenen şarkı!.....O bizimşarkımız...Telefonumuz bile öyle çalıyor...

bizimki de çok güzzell bi şarkı fazla bilinmyor belki ama sözleri şöyle
kurban olurum sana
ölürüm yoluna
bu ömrümü sen harca
oy canom canom

ellerimi tutmazsan
gözlerime bakmazsan
saçımıda okşamasan
ölürüm ben canom

ilk buluşmalarımızdan birinde erciyes dağına çıkmıştık göl kenarında yürürken şu şarkıya şimdi iyi kulak ver ve dikkatlice dinle dedi telefonundan dinlemiştik ve şarkı bittikten sonra sen busun işte benim için dedi ve öylece bizim şarkımız olarak kaldı

ne güzel günlermiş yaaa
bak bi kere daha aşık oldum aşkıma

bizim şarkımız:işte öyle bir şey(erol evgin)
çok özel bi hikayesi yok.
eşim fazla romantik biri değildir...

yıldız tilbe aşk laftan anlamaz kiiiii hala her duyuşumuzda birbirimize bakar ve dansa kalkarızzzzzzz:asigim::asigim::asigim:

bizimki de onur akının asi ve mavi şarkısı . lisedeyken ikimizde bu şarkıyı çok severdik.bana bi cd hazırlamıştı ve ilk şarkısı buydu..... 5 buçuk senedir beraberiz ve nişanlandık hala nerdeduysak bu şarkıyı hep o günleri anarız ilk tanıştığımız güne gideriz:1hug:

illa hep duygusal bir aşk şarkısı olması gerekmiyo bizim tanıştığımız sıralarda ceza ve candan erçetin düet yaptığı bu şehir şarkısı çok popülerdi ikimizde çok seviyorduk tesadüfende bi yerde otururken bi cd bulduk ve baktık yine bu şarkı var içinde karar verdik bizim şarkımız bu olsun die :)

Azalır geceler
Bu dertler biter
Sen üzülme, sen üzülme
Ölürüm sana ben

Uzun uzun anlatılmaz
Tel bildiğim sen aşksın
Senin için yaşıyorum
Herşeyimsin sen aşkım..

Değişir mevsim
Yine yaz gelir
Sen üzülme, sen üzülme
Yanarım sana ben