benı tanımak istediği söylediği zamanlardı ben diyordum olmaz işte söyle böyle vs,gece telefondas yine bu konular konuşuluyor bu böyle 3 ay geçti ve ben hala hayatıma kabul etmıyorum o alttan alıyor enazından bi deneyelim felan,en sonunda bu bana telefonda bi bağardı gece yarısı BEN SENI TANIMAK İSTİYORUM HATTA YALVARIYORUM İZİN VER İŞTE TANIYALIM BİRBİRİMİZİ ses dahada yülsekdi SEN İZİN VERMIYORSUNKİ MUTLU OLUCAZ İŞTE MUTLU OLCAZgülsen mi ağlasan mı bağarış o bağarış o gün bugün hayatımda sağolsun
bide bi akşam duygu yüklü konuşurken BEN SENİN HER HALİNLE HER YAŞADIĞINA İYİNEDE KÖTÜNEDE RAZIYIM demişti,ben de ağlaya ağlaya bende sana razıyım demiştim
şimdiki kocam o zamanki sevgilim daha yanımdan ayrılalı 15 dk olmadan mesaj atmıştı ve o ana kadar acaba olurmu olmazmı ikimizinde aklında şüphe vardı aramızdaki diyalogu aynen aktarıyorum
kocam : kadınım nasılsın
ben : son 15 dakikadır hayatımda değişiklik yok sen nasılsın :)
K : seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladıktan sonra herzamankinden çok daha iyiyim
B : eminmisin? ne içtin sen yaa
K : valla bişey içmedim sadece portakal suyu içtim SON KARARIM
tombik bal arım o gece tavladı benibirbirimizin son kararı olduk ama en güzeli msnde evlenme teklifi etmesiydi
son kararım benle evlensene sen bak çok eğlencez gibi geliyo bana
Canim, niye sana " son kararim " diye hitap ediyor ? :44::44:
yoksa yanlis mi anladim :s
Bi sabah beni öptü ve şunu dedi :
O: bebeğim, bebeğim hadi kalk
Ben: saat dha çok erken !
O: ama kalkmassan insanlar işe gidemez..
Ben: ne alaka bebeğim?..
O: eee sen doğmassan Gökyüzünde nasıl gideler işe
Ay romantık öküzüm benimmmm güneşş dedi baaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?