Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

Dün akşam yoldayken söylediği söz...

-Ben: Biliyor musun, artık geceleri çok soğuk oluyor, battaniyeyle yatıyorum...

-O: Artık bensiz uyumak istemiyorsun belli ki, bende sensiz uyumak istemiyorum sevgilim...

Benim Sewgilim de;
Hayat sevince güzeL derler ya. tamamen yalan.. hayat 'SENİ' Sevince güzel Bebegim <3 yazmıstı
cok hosuma gitmisti
Bi de;
Derler ya tek dilegm mutlu olmak, benim tek dilegim 'seninle' mutlu olmak.. Seni sewiyorum herseyimm demişti Piss sıpaa ya CoOk sewiorum O'nuu..

oyyy :) cok güzel yaa allah mutlu mesut etsn inşALLAH

AYy inanmıyorum aynı benim sewgilim .d Bzde ünv. ogrencisyz. Cok düşünceli ve romantk Bide Çoook kıskanc .s .p

Oyy .d seninkide benim ki gibi aynı :) ALLAh bir ömür boyu mutlu etsn ins. bzdede durum tam tersi ben onun ilk askıyım, o benim illk olmasa bile kelimenin tam anlamıyla ilk ve son askım

Benimle evlenirmisin herşeyim? :)

Şimdi evliyiz ve 5 aylık hamileyim, hala benim sevgilim. Rabbim bozmasın, darısı başınıza

oğlumuzun annesi :) dedi bana aşkımmm... inşallah düğünümüz olur da inşallah oğlumuzun annesi olurum :))

allah hiç bozmasın canım sizin adınıza çok mutlu oldum böyle ilişkiler çok güzel bana göre yani seni seven kişinin senden asla vazgeçmemesi harika bir ömür mutluluklar dilerim ....

banada 1,5 yıl önce yani ilk konusmamızda 'sana tutuldum' demişti.. off of

her lafı güsel ki aşkımın,bana yazdığı,söylediği herşey... ama en çok meleğim ve tontiş jujucuuumm demesine bayılıyorum bana

Ben ona seni benim kadar seven varsa gelsin sevgilim demiştim oda onu bunu bilmiyorum ama eminim ben seni sevdiğim kadar hiç kimseyi sevemem meleğm demşti....

Henüz bu sabah telefonda geçen konuşma...

-Ben: Beni unutma tamam mı?

Sustu...

-Ben: Cevap yok mu yani?

-O: Düşündüm biraz, mümkünatı yoktu söylediğinin... Verecek bir cevabımda yok bunun için...

:)

gözlerimin içine baktı baktı...
sonra saçlarımı okşadı..
sen gerçek misin yoksa hayal mi? dedi
ben de sence dedim.. gerçek değil miyim...
baktı baktı
yine öptü saçlarımdan..
hayal gibi duruyosun dedi

Ay.. İşte bu en etkileyicisiydi

benim canım da beni 1 kere üzmüştü ve ben ağlıyordum sahilde oturuyorduk hem ağlıyordum hem kızıyordum hem ağlıyordum
çok üzülmüştüm inanılmaz derecede
ben ağladıkça oda başladı ağlamaya herkezin içinde bebeğim lütfen özür dilerim isteyerek olmadı... gibi bir sürü şey söyledi bir daha asla yapmam canım... gibi bir sürü şey ve bir daha da asla yapmadı
hem ağlıyo hem özür diliyo etrafta bir sürü insan ikimizde salya sümük
beni kaybetmekten korktuğunu ilk o zaman anladım
suçu da sınıf arkadaşları ile foto çektirmek
ama ben kıskancım napıyım
onun her sözü aşk dolu zaten ağzından çıkan her kelimeye bayılıyorum
iyiki varsın aşkım iyiki tanıdım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…