Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

İlk çıkma teklifi ederken söylediği cümleydi, hala mıh gibi aklımdadır;

''Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün..''

Uzanmis yatiyorduk gözlerime bakti uzun sure bende fazla bakisamam oyle utanirm biri uzun sure gözlerime bakınca noldu dedim guzelligin adami ipe götürür demişti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle uzun uzun cümleleri yok aklımda beceremezde zaten öyle laflar etmeyi
ama en sevdigim sözü ' Tanrıçam '

Çıktığımız akşamın sabahında Günaydın gülüşünü öptüğüm kadın demişti ve sonraları canımın cananı demişti. Bir diğeri ise annesinden sonra güvendiği tek kadın olduğumu söylesiği zamandı. Bu üçü benim aklımın köşesinde hep..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Vaooov :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ay aklıma bir anım geldi eşimle yani o zamanlarki sevgilimle cilveleşiyoruz sana en çok ne dememden hoşlanıyorsun falan dedi bende sen bil falan dedim neyle başlıyo dedi ö dedim öküz mü dedi hayır ömrüm dedim ve uzun bir sessizlik o gün bugündür ömrüm der

Benm canımın içi de aşırı romantik sayılmaz ama bazen öyle bir şey der ya da öyle bir alnımdan öper ya da farkettirmeden pek de dikkat çekmeden saçımla oynar ki ben benden giderim... Söz demiştik değil mi hm meselaa:
"Ben her gece eşim ol diye dua ediyorum.Sen de benim kadar etsen çoktan evlenmiştik " :)
"Ben o eteği giyme diyorsam hayatımın kadının güzelliğini sadece ben görmek istediğim içindir."
Ya da bir kavga sonrası:
"Ben seni canımdan çok seviyorum Allah biliyor, ama sen farkında değilsin."
Aklımdan çıkmayanlardan birkaçıydı...

Bir keresinde o sandalyede otururken ayaklarının dibine oturdum bende yere. Kalk çabuk orası senin yerin değil, senin yerin burası deyip başının üstünü göstermişti. 3 senedir de başının üstünde taşıyor gerçekten, boş laf değilmiş. Birtanem benim ya, aşkım depreşti şimdi bak..

Bir gun durduk yere :)
"çok seviyorum.
nasil anlatilir bi ask bilmiyorum
düşünüyorum düşünüyorum işin icinden cikamiyorum.
aslinda kucuk bir kiz cocugun elleri kadar seviyorum.
masum, terlemiz ve mis kokulu benim sevgim :)
yemek yapar gibi seviyorum ben seni;
gülüsünden aliyorum mesela bir parca
bir parca güzel sozlerinden ve vazgecilmez gözlerinden. az biraz sinirinden birazda hüznunden.
bi tutam umutlarindan bana dair dusuncelerinden. az biraz gözyaslarindan. birazda özlem ekliyorum icine kivami iyi olsun diye. sonra yasamda gelecegimizde kavuruyorum. bedenimde vucut sicakligimin atesinde eritiyorum. simdi ne oldu biliyomusun? etrafa miis gibi sen kokusu yayildi. doyasiya icime cekiyorum :)
bana gore arabanin kalbi vitesidir.
arabanin kalbi kadar seviyorum ben seni. bazen yavas bazen olmasi gerektigi gibi bazende beklenmedik bi anda yapilan hiz gibi :)
ask aslinda kelebek hayatinada benzer.
kozadan cikar , tüm guzelligiyle ucar ve bi bakmissin ölmus.
bizim askimiz ölmesin güzel gözlum.
anlatamaya calistimda bence askin tarifi yok. hissettiklerimiz kadar kuvvetli birbirimize bakan gozlerimiz kadarda essizdir iste. " demistii ❤

''Günaydınların benim kahvaltım''
Ağladığım bir anımda ''Şimdi gözyaşlarını ben silmek isterdim,gözlerinden öperdim senin''
çok uzakta olduğumuzdan dokunuyor cümleleri.neyse devam edemicem.

Biz 14 aydır birlikteyiz. Beni en cok etkileyen sözü "sen tanıdığım kimse gibi degilsin, senin gibi bir insan daha yok, nasıl bu kadar saf kalabildin, sen elleri ayakları öpülecek kızsın, sen benim bebeğimsin bitanemsin canımın ici" diyip ellerimi tutup parmaklarımı öpmüştü, göz kapaklarımı öpmüştü... O an böyle kocaman sarılmıştı bana. Hıc unutmuyorum o anı.
Yaptıgı cok öküzlük var kötü seylerini yazsam dogrularını götürecek cok yanlısı var ama ask iste insan sevince seviyor..
Bana hep canımın ici diye ya da ismimin sonuna can ekleyip öyle hitap ediyor. Telefonda da hep bitanem der

Buradan Okudukça aklıma geldi, bir keresinde bana demisti ki seni tutup icime çekmek istiyorum, hep benim ol hep benimle ol. Bir keresinde oyle Durmuş bakıyordu bana ben de neden bakıyorsun dedim geldi tuttu öptü ama böyle icine cekerek koklayarak cok farklıydı sonra da su an birlikteyiz inanamıyorum bulutların üzerindeyim sanki dedi. Genelde zaten ne zaman bulussak hala inanamıyorum senin beni sevdiğine bulutların üzerine cıkıyorum seninleyken diyordu Askım benim

O kadar güzel söz söyledi şuan ayrıyız ama ''Canımın içi'' ve ''Güzelim'' diyişi çok ayrıdır benim için...

bir şey söylemişti ona cevap olarak. şuan 32 dişim birden görünüyor demiştim.
ardından bana
"otuz iki dişine, eline yüzüne , kaşına , gözüne kurban olurum senin " demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…