ondan ne kadar şikayet etsem de çok seviyorum onu.nasıl sevmeyeyim ki??söylediği güzel şeylerin sadece bazıları
_ömrüm benim sen benim hayatıma aldığım ilksin ve sonsun..bende ettiğin yere başkasını koymam mümkün değil.sen bana ne yaparsan yap köle gibi ardındayım ben senin.senden asla vazgeçmem.ama olur da git dersen bana gelme dersen bırakırsan beni buna dayanamayacak olsam da ailenin önerdiği temiz iyi briyle evlen..ben sen benim eşim olmayacaksan asla evlenmeyeceğim..benim bebeklerimin annesi sen olacaksın.her gün sana sarılarak uyanmak istiyorum.o günleri göreceğiz inşallah.ama olur da ömrüm senden önce son bulursa sakın kimseyle evlenme...ben gittiğim yerde seni bekliyor olacağım.sen benim kaderimsin.nefesimsin.diğer yarımsın;her şeyimsin..benimsin?değil mi?
_(çok çocuk ruhluyum)aşkım hadi seni çizgifilm izlemeye götüreyim..hem pamuk şeker de alırım ama dışarda yemek yok:)zaten evlendiğimizde sana bir kitaplık dolusu çizgifilm alacağım.ilk önce çocuklarımızla;zaman geçtikçe de torunlarımızla oturur izlersin...küçük bebeğim benim...(sinema çıkışında da peluş bir zebra almıştı bana :))çocuklar gbi nazlanarak sevinince de nazını da seni de yerim aşkım benimm demişti=)
_sen çok güzel bir kızsın aşkım;biliyorum ben çok çirkinim ama kalbim sana karşı çok büyük aşkla dolu çok seviyorum seni canımı verecek kadar çok seviyorum..sen de beni sev ne olur..
_güzel gözlerine ,saçlarına,boyuna postuna ,her zerrene,mis kokuna kurban olurum ben senin..

_bankamatikte neden bilmiyorum giriş yaparken sadece ismim yazıyor o da gayriihtiyari ve gayet masumane neden kkokos yazıyor da kkokos xxx yazmıyor demişti(xxx onun soyadı

)ve ben yiyerim seni ya diye öpünce uyanmıştı olaya
_okuduğum kitapların arasına notlar bırakır ve her yanıma gelişinde yanında şeker çikolata getirir benim için:)ve hiç sevmediği şeyleri alışkanlık edindi benim bebeğim artık benim için..