Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

O hep güzel şeyler söyler, şiirler yazar bana aşkım.. Bunlar sadece ikimiz arasındadır ama Facebook'ta duvarına ' Gönlüme sığdıramadığım, gönül sahibim:) ' yazmış Herkesin görebileceği şekilde güzel şeyler söyleyince daha çok etkileniyorum sankiim:97:

söylediği çok güzel şeyler var elbet ama ben 13 gün önce beni üzdüğü için herkesin içinde hıçkıra hıçkıra ağlamasını unutamıyorum :asigim:

inanmıyoruum herkesin içinde seni üzdüğü için hıçkıra hıçra ağladımı . çok üzülmüş olmalısın onu öyle görünce şahsen ben dayanamazdım

bugun öyle mesajlasıyorduk durup dururken aklıma muziplık geldı benımle evlenır msn dedım oda senınle evlenmeyecem de kımınle evlenecem deliiii yazmıs :90:cok hosuma gııttı öle demesi

bilirsiniz aile mevzuları yüzünden ... bigün gene buluşmalarımızın azalcağını ve biribirimize uzak olcağımızı duymam beni
ister istemez gözyaşlarına boğdu ve erkek arkadaşımda yanımdaydı.
kafamı omzuna koymuş ağlıyodum.sonra kafamı iki elinin arasına alıp
'' Üzülme ben kıyamam o güzel gözlerden tombik yanaklara yaş akmasına , sen her zaman benim tombik meleğimm olcaksın
hiç bi zaman bırakmıycam seni , hep beraber olcaz merak etme '' demişti. hala kulaklarımda :2:

bana binlerce şey söyledi gerek uzun gerek kısa ama şuan ilk aklıma gelen ''meleğim'' kelimesi.öyle hissederek söylüyo ki bu sözcük sadece bana özelmiş gibime geliyo.sanki dünyada başka hiç kimse hiç kimseye meleğim diyemez gibi hissediyorum

Çok var ama bana da en çok ''bebeğim'' demesi hoşuma gidiyor. Çok mutlu oluyorum öyle dediği zaman.

bana hep elifim der bi de prensesim benim için bu dünyada daha güzel kelime yok ...

valla söyle bir candan canim demesi yetiyor ve gulumsemesi...yesil zeytinim zeytin gozlum gozlerim yesildirdebaska dusunuyorum aile ortamlarinda bulununca aslan yattigi yerden belli olur en agiri sensin...diye övgu almak hosuma giduyor...iste bunlar...birde izinde annesine karsi beni savundu ya buna bayildim...annesi bu sene bana catamadi...:76:

ondan ne kadar şikayet etsem de çok seviyorum onu.nasıl sevmeyeyim ki??söylediği güzel şeylerin sadece bazıları
_ömrüm benim sen benim hayatıma aldığım ilksin ve sonsun..bende ettiğin yere başkasını koymam mümkün değil.sen bana ne yaparsan yap köle gibi ardındayım ben senin.senden asla vazgeçmem.ama olur da git dersen bana gelme dersen bırakırsan beni buna dayanamayacak olsam da ailenin önerdiği temiz iyi briyle evlen..ben sen benim eşim olmayacaksan asla evlenmeyeceğim..benim bebeklerimin annesi sen olacaksın.her gün sana sarılarak uyanmak istiyorum.o günleri göreceğiz inşallah.ama olur da ömrüm senden önce son bulursa sakın kimseyle evlenme...ben gittiğim yerde seni bekliyor olacağım.sen benim kaderimsin.nefesimsin.diğer yarımsın;her şeyimsin..benimsin?değil mi?
_(çok çocuk ruhluyum)aşkım hadi seni çizgifilm izlemeye götüreyim..hem pamuk şeker de alırım ama dışarda yemek yok:)zaten evlendiğimizde sana bir kitaplık dolusu çizgifilm alacağım.ilk önce çocuklarımızla;zaman geçtikçe de torunlarımızla oturur izlersin...küçük bebeğim benim...(sinema çıkışında da peluş bir zebra almıştı bana :))çocuklar gbi nazlanarak sevinince de nazını da seni de yerim aşkım benimm demişti=)
_sen çok güzel bir kızsın aşkım;biliyorum ben çok çirkinim ama kalbim sana karşı çok büyük aşkla dolu çok seviyorum seni canımı verecek kadar çok seviyorum..sen de beni sev ne olur..

_güzel gözlerine ,saçlarına,boyuna postuna ,her zerrene,mis kokuna kurban olurum ben senin..
_bankamatikte neden bilmiyorum giriş yaparken sadece ismim yazıyor o da gayriihtiyari ve gayet masumane neden kkokos yazıyor da kkokos xxx yazmıyor demişti(xxx onun soyadı)ve ben yiyerim seni ya diye öpünce uyanmıştı olaya
_okuduğum kitapların arasına notlar bırakır ve her yanıma gelişinde yanında şeker çikolata getirir benim için:)ve hiç sevmediği şeyleri alışkanlık edindi benim bebeğim artık benim için..

Son düzenleme:
"Seni gördüğüm an da Allah'tan tek bir şey diledim: Beni lütfen, bir gün, bir şekilde, bu kızla bir araya getir!"

Hep kulaklarımda çınlar bu sözü...

ahiretligimsin..

iyiki senle evlenmisim, dünyada esi benzeri olmayansin. vazgecilmezim, nefesim..
ve daha birsürü sey.

sen de bana benzemeye başladın artık diye geyik yaptığım bi zaman, öyle işte yarı sen yarı ben demişti. normalde hiç böyle şeyler söylemez ama uzun süre denizde olduğu için karaya inince denizin etkisi devam ediyor heralde. şok olmuştum ama çok hoşuma gitmişti

***Onüç gündür sevgiliydik henüz. Doğum günümü kutlamak için çıktığımız yemekten sonra eğlenmeye gideceğiz diye tutturmuştu. Gittik bir yere neyse... Bu gitti şarkı söyleyen kızın elinden mikrofonu aldı ve başladı ''Dünyayaa bir daha gelsem sevgilim... Arar bulurum yine seni severim...'' Ben hem mutlu,hem rezil,hem şaşkın masanın altına girsem mi diye düşünürken elinde yüzük kutusuyla masanın önünde diz çöküşü ve ''Herşeyim olur musun?'' demesi...
***Hatun lafından nefret eden ben nişanlıyken bir arkadaş sohpetinde ''Ben onu ilk gördüğümde işte bu benim hatunum olacak demiştim''dediğinde erimiştim resmen.
***Veee yine nişanlıyken bir gece kapristeyim. Küşmüşüm çok fena. Gece yarısı bir telefon sesi. Açtım; ''Yaaa bu dünyada kimseye eyvallah etmedim ben. Seninle küs uyuyamıyorummm.Çıldırıyorum.Sen benim anamdan,babamdan,dostumdan,canımdan ötesin anlasanaa artık. Herşeyim dedim ben sana''
***Evliyiz ben altı aylık falan hamileyim... Bir akşam işten çıkmışım yorgun argın. Hiç beklemediğim anda bir mesaj;''Seni hakedecek ne yaptım bilmiyorum ama sen benim uğurumsun be karım:)''
***Ve ondan önce yattığım bir gece uyuduğumu sandığı bir anda usulca sarılıp ''Allahım sana şükürler olsun bana bugünleri nasip ettiğin için'' diye dua etmesi...
Adama odun diyorum bide ama yazdıkça ne çok geliyor aklıma. Çokta odun değilmiş hani :))

senin teninde nefes alıyorum, hayat buluyorum demişti...
çok güzel sözler söyler alsında ama içlerinde en unutamadığım bu olmuştur

henüz ilişkinin adını koyma aşamalarındaydık :78:
arkadaşlarımla ilgili bir konuda haksızlığa uğramış ve ispiyoncu konumuna düşmüştüm..
söyleyen başka bir arkadaşımdı aslında
ama olan bana oldu..
arkadaşımı yakmamak için salya sümük ağlayarak 'ben demedim,valla bak,o geldi....' derken;
cümlemi yarıda kesti;
'hiçbirşey söylemene gerek yok,sen söylemiş bile olsan ben hep senin yanındayım..'
ağlarken gülmeye başlamıştım
herkes beni sorgularken bu neydi?
bu 'AŞK'tı..:78:

Son düzenleme:
evlilik teklifini yaparken söyledikleri çok hoşuma gitmişti bana tüm hayatım boyunca seni aradığımı biliyorum senin gibi birini degil yalnız ve yalnızca seni . beni redederek beni yalnız bırakma . demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…