• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

ya erkekleri söyletecek ne yaptınız kızlar çok merak ediyorum:52:...4.5 yıllık bir ilişkim daha yeni bitti bana ilgisizliğinden aslında ilgisiz demiyelim de ben çoooooooook ilgi beklediğim için diyelim:37: ....bunun bir formulu varsa söyleyin:D allah bozmasın maşşalla:nazar:...allah olmayanlara da versin böyle:97:...:D

Sabahları benden önce uyandığı zamanlar mesaj yağmuruna tutar beni
Gecen gün sey yazmıstı
Of bugün hava cok karanlık, anlasılan güneş yüzlüm daha gözlerini acmamıs:16::16::16::16:
ölürüüümmm

En güzeli değildi belki ama en tazesinden dün söylediği sözü söyleyeyim.
Bacağından rahatsızdı, 2 gündür ağrısına uyuyamıyormuş(küstük, konuşmuyorduk o sıra)
Sonra dün gece konuşmaya başladık.. Biraz gectikten sonra bacağın ağrıyor mu dedim?
"Seninleyken hissettiğim tek şey sensin" dedi.
Bittim.akannehir

:asigim:
cok etkıleyıcı :)

En güzeli değildi belki ama en tazesinden dün söylediği sözü söyleyeyim.
Bacağından rahatsızdı, 2 gündür ağrısına uyuyamıyormuş(küstük, konuşmuyorduk o sıra)
Sonra dün gece konuşmaya başladık.. Biraz gectikten sonra bacağın ağrıyor mu dedim?
"Seninleyken hissettiğim tek şey sensin" dedi.
Bittim.akannehir

:asigim:
cok etkıleyıcı :)

Güzel sözlerini eksik etmez ama "senin için sigarayı bırakacam" demesi benim için en güzel sözdü. Ayy canım inşallah bırakabilir, desteğine ihtiyacım var dedi oyy koca kuzum elimden ne geliyorsa yaparım ben, yeterki sen seni zehirleyen o mereti bırak.

şu anda ayrıyız tam 2.5 sene oldu ayrılalı ama ben hala her sözünü hatırlıyorum
çok güzel söz söylemezdi ama durup durup birden öyle bişey derdiki iyiki var derdm her defasında
bir keresinde benim ço ksevdiğim bir şarkı olan fikrimin ince gülünü dinliyorduk beraber sonra o bana mesaj attı,bu arada farklı şehirlerdeydik biz ve aynı anda aynı şeyleri düşünüp dinleyebiliyorduk,neyse o şarkının sözünü yazıp gönderdi bana F(Z)İKRİMİN İNCE GÜLÜ dedi bana "f(Z)ikrimin" ne demek dedim,hem fikrimde hem zikrimdesin yaptığım yaşadığım herşeyde sen varsın demişti...:s
değerini bilmek gerekir aşkın...

Imm bugn cok güzell bisöz söyledi askm bna
Sakız istermisin az agzımız tatlansın dedm
Dudagmdan öptü:69:
Benim agzım tatlandı işte dedii :33::33::33:
Oyyhh bebeğim bnm :61:

Sabahları benden önce uyandığı zamanlar mesaj yağmuruna tutar beni
Gecen gün sey yazmıstı
Of bugün hava cok karanlık, anlasılan güneş yüzlüm daha gözlerini acmamıs:16::16::16::16:
ölürüüümmm
en çok bnu beğendim allah ayırmasın...:)

sabahları 'günaydın sabahımı aydınlatan güneşim benim' der.
'hatunuum' sözü bitirirrrrr beniii :3:

busene yılbaşında; meleğim her yılbaşımız böyle güzel geçicek seni çok ama çok seviyorum iyiki benimlesin bitanem

Hepınızı tebrık edıyorum VE MAASALLAH DIYORUM..:nazar:
Umarım hep boyle mutlu olurusnuz..
Ama ben guzel bı soz hatırlmaıyorumm... Yanıı o kadaaaarr uzzuuuuuuuunn bı zaman oldukı guzel bı soz duymayalı.. Yanı soyle samımı,gonulden gelen,sevgısınden gelen bı sozzz..
Uzgunum uzgunumm uzgunummmmm.....:85:

sabahları benden önce uyandığı zamanlar mesaj yağmuruna tutar beni
gecen gün sey yazmıstı
of bugün hava cok karanlık, anlasılan güneş yüzlüm daha gözlerini acmamıs:16::16::16::16:
ölürüüümmm

ahh guzel arkadasımm ahhhh..allah mutlugunu daım etsınn ama ben suan bunalıma gırmıs bulunmaktayımm :85:

Ee askın degerını bılmezsek boyle olur tabı.. Bende onlardanım... Ve pısmanımmmm:14:

ben dunyanın en sanslı erkegıyım dua oldun dılımde ölürüm yoluna der hep bırde ah neden daha once cıkmadın karsıma dıyıp arada bır kızar bana ben sımdı yasıyorum evvelde hıc yasamamısım der :) ay kıyamam ben ona ben ya hayatımdakı ılk ve son askım o benım ah bırde bıran once nıkahımızı yapsak kavussak baska bır sey ıstemıyorum :D

seni çok seviyorumm bitanemm benim çookk canımdan bile çok seviyorum hayatımın anlamı...(mesajı aynen yazdım:)ve bu mesaj gibi daha bir sürü şey):nazar::nazar::nazar::69:

o kadar çok bekliyorum ki seni, senin sıcaklığında uyumaya kurban olacak kadar.. :( dün gece yazmıştı..

Günaydın sultanım :) sabahta bunu :69:

'sabahları sırf o uykudan yeni kalkmış çatallı sesini duymak için senden daha önce kalkıyorum'
bi de bi de kekliğimmmm:66::66:

"bebeğimm sana içimden gelerek çok büyük bir cümle kurucam ağzından çıkan her sözün allahtan sonraki ayettir bana şu saaten sonra bunu bilesin... gözlerim doldu çünkü böyle bir cümleyi kuracak kişiyi doğru insanı değen insanı nasip etti bana Rabbim şükür.."

''Askmm cok seviyorum ben seniii, herseyimsin sen benimm :* :* valla yasayamam ben sensiz :* :* bu minik ayri kalmalar bile parcaliyo icimi, sensiz kalirsam tek nefes bile alamadan ölürm :* :* :* :* ''

:69: :69: :69: :69: :69:

Back