• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

cok cok cok samimi bir şey, ayaklarım yerden o an kesildi;

"hoşgeldin evimin gülen güzü"

Son düzenleme:
biz bir kere ayrılmıştık tek bir mesaj çekmişti bn snın için yanarken sen şimdi kimbilir nerelerde üşüyorsun??? bu msjdan snra barıştım ztn:66::66::66:

bir Karşıyaka gol atınca bir de sen bana sarılınca bu kalbim yerinden çıkacak gibi atıyor demişti :)
:90:

Bizimki 7 yıl süren ve evlilikle sonuçlanan bir ilişki :) 7 yıl içerisinde onu o kadar üzdüm kırdım ki ama o hiç vazgeçmedi ve hep "sen benim kaderimsin, ben senin kaderinim nereye gidersen git bana geri geleceksin" dedi Zaman zaman ayrılıklarımız oldu aileler yüzünden yaşanan gerginlikler vs En sonunda "dünya bir yana sen bir yana" dedi ve ailesi beni istemediği halde herşeyi elinin tersiyle itip benimle evlendi :)))) Hoş evlendikten sonra birazcık değişti roller ama yinede beni kimselere değişmez Ben bu kocayı sevmiyim de napıyım kızlarrrrrrr :))) (3,5 yıllık evliyiz)

Bizimki 7 yıl süren ve evlilikle sonuçlanan bir ilişki :) 7 yıl içerisinde onu o kadar üzdüm kırdım ki ama o hiç vazgeçmedi ve hep "sen benim kaderimsin, ben senin kaderinim nereye gidersen git bana geri geleceksin" dedi Zaman zaman ayrılıklarımız oldu aileler yüzünden yaşanan gerginlikler vs En sonunda "dünya bir yana sen bir yana" dedi ve ailesi beni istemediği halde herşeyi elinin tersiyle itip benimle evlendi :)))) Hoş evlendikten sonra birazcık değişti roller ama yinede beni kimselere değişmez Ben bu kocayı sevmiyim de napıyım kızlarrrrrrr :))) (3,5 yıllık evliyiz)

Sevgili Blackberry, tatli mesajina bayildim, size kucak dolusu mutluluklar dilerim.:nazar:

"doyamadığımsın.. bırak bu dünyayı ebedi hayatta da seni istiyor ve seni diliyorum meleğim..."

romantik prensim..:69::69:

özellikle şu diyemeyeceğim ama büyüklerimizin yanında bile hayatım bitanem der aşkım benim. ailelerimiz yanımızda olsa bile illaki kendi yanına oturtur beni.

nişanlıyız ama bana arada karıcım diyor. hoşuma gidiyor açıkçası. bazen çok çirkinken bile çok güzelsin diyor. dalga geçtiğinden şüphe ediyorum bazen :)

ikimiz bir aileyiz. ne senin ailen ne benim ailem hiç hiç kimse etkilyemez bizi. biz kararlarımızı kendimiz vereceğiz diyor. hakikaten de çok şükür herşeye ortak karar veriyoruz. :nazar:

bir de ben bir iki defa teelfonda ağlamıştım. seni kim üzebilir, sen benim canımsın ya ağlamana daynamam demişti.

o da benim canım :nazar:

Benim aşkım değil hayatım olurmusun :16:
Bana gel benim ol ki bütün ömrüm senin olsun....

seni kendimden bile çok seviyorum demişti. ama aynada kendine bakmaya doyamaz yalan söylüyor o kendine aşık. gıcık işte...

ayyy başlığı okuyunca ilk aklıma geleni yazıyorum ilk başladığımız zamanlardı neyden bahsettiğimizi tam hatırlamıyorum ama bana demişti ki "gelirsem öpe öpe bitircem seviyorum seni kızım" bu sözü hiç unutamıyorum yaa o an aşık olmuştum ona :69::69:

Ben bi kere ayrılmıştım. Ulan ben seninle evlenmeyi düşünüyordum be hayatımın kadınının bir tek sen olcağını düşünüyrdum yazmıştım çok hoşuma gitmişti o sözü :))

eşim 15 yaşındaydı tanışıp konuştuğumuzda ...bana hep şunu söyler seninle başladı,seninle bitecek ömrüm,bu kalbe başka sevgi girmeyecek:nazar:...en sevdiğim sözüdür bu...:46:

bu hayatın bana verdiği en güzel şey sensin. Tanri beni cok seviyor olmali :) dünyanın en tatlı, en asil, en sadik , en duyarli eşini bana vermiş

diye bir mesaj atmıstı hala saklıyorum.. :54:

bazı arkdaşların mesajlarını okudum çok şiirsel çok hoşuma gitti özellikle 18 yaşında ilk adımımı bu mesajla attım diyen arkdaşa hayran kaldım ne edebiyat maşallah

bizde o kadar güzel şiirsel mesajlar kelimeler olmaz ama arada çıkıyor güzel oluyor:)

aramız bozulmuştu 3 saat falan o zaman bi şiir yazmıştı onu da eklerim sonra diğer mailimde saklıyorum.

adı yok diye bir şiirdi...

neyse güzel sözlerinden en taze aklıma gelenleri söyliyeyim

sevmek değil, sana aşığım. (bunu çok söyler)

hayatıma giren, hayatımda olan ve hep olacak olan en güzel şey sensin.

bir de kafesi var bunların adı farklı normalde kafesinin ama telefonu açarken ben olduğumu görüp şöyle açıyor:
- Ali kafe buyur kurrrban olduğum. Bu cümlesine çok gülüyorum. söyleyiş tarzı çok komik oluyor.

Son düzenleme:
kombimizde sorun vardı su damlatıyordu kombinin sigortasını kapatmaya gittim kombide balkonda hemen peşimden geldi amaaann içimden ne kıskanç adam balkonda kim bakacaksa bana diye söylenirken arkamı döndüğümde eşim banasarıldı ve bişi olur patlar falan ben sensiz naparım öleceksek birlikte ölelim onun için geldim dedi :( hiç unutmam onu

benim hayatımı değiştiren sözü _bi gece kavga etmiştik ve ayrıldık yarım saat sonra msj gönderdi ve güzel sözler ve sonunda benimle evlenirmisin yazıyordu benim için çok anlamlıydı ayrıldıktan sonra bunu yapması hemen kabul etmemiştim nazlandım ve eğer kabul etmezsen bile bana bi daha seni seviyorum dermisin demişti :)ondan sonra hemen kabul etmiştim bende şimdi 2.5 yıllık evliyiz.kadınım,türkü gözlüm ve nişanlıyken dediği sana durup durup niye aşık oluyorum ben sözleri aklımda hala.ve geçenlerde evliliğimizin 844.günü kutlu olsun aşkım yazılı bi çiçek getirdi :9:onu çok seviyorum

Back